Vind keukenmonteurs in Wateringen

Op zoek naar keukenmonteurs in Wateringen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Wateringen

 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95307 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  De offerte was snel gemaakt waarbij Nas ook nog een goede tip gaf. Al snel na het contact en de offerte kon ik kiezen uit een aantal data. Afgesproken werd vrijdag 17 november 2023. Het werk, vervangen elektrisch installatie en het kabel trekken voor het aansluiten van een inductieplaat, was heel snel en vakkundig gedaan. Ik was dan ook zeer tevreden over het door Nas uitgevoerde werk en de plezierige wijze van communiceren en de tips die hij mij gaf over de werkwijze van de inductieplaat. Jan Reijnierse
 • AELG Allround Klussen
  AELG Allround Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  Kan veel kleine allround klussen verrichten. Goede duidelijke afspraken.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Snelle reactie, duidelijke afspraak, werkt goed en netjes. Kortom een topper!
 • Pro Data Solutions B.V
  Pro Data Solutions B.V
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  Bedrijf : Pro Data Solutions Hulp nodig bij het verbouwen van uw woning? Wij nemen al uw zorgen uit handen! Denk hierbij aan: - Stucwerk - Verfen - Elektra - Loodgieter - Timmer werkzaamheden - Beveiligings installatie - Data en installatie Voor complete renovaties en verbouwingen maken wij alles naar de wensen van de klant! Ons bedrijf staat voor vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Standaard geven wij ook garantie op de verrichte werkzaamheden! https://www.prodatasolutions.nl

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Zeer klantvriendelijk bedrijf. Hebben het werk professioneel en tot volle tevredenheid uitgevoerd voor een zeer redelijke prijs. Tussendoor ook nog wat kleine klusjes aangepakt. Geen moeite teveel. Ik laat ze zeker terugkomen voor andere verbouwingswerkzaamheden.
 • Mobisonderhoud
  Mobisonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7546 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  Veel ervaring met keuken monteren. Kasten / inloopkasten. En diverse meubels. Lampen / spotjes.sanitair

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Heel vlot, maar ook met heel veel precisie en overleg is onze Ikea keuken naar wens geplaatst door Mo en zijn team. Wat een fijne mensen! En wat ziet het er goed uit. Ze zijn echt een top team!!
 • Wilk
  Wilk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  Wilk opende in 2012 in Nederland deals met timmerwerk afwerken meubelmontage verlaagde plafonds scheidingswanden montage van deurkozijnen vloerpanelen Regio den Haag 20-/+ Ik heb een bedrijfsverzekering

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Hij is aardig harde werker houdt aan zijn afspraken en heeft mij klus echt onwijs mooi gemaakt voor de volgende klus zou ik hem weer aanbevelen ook andere
 • RB Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  Wij zijn actief als allround specialist voor alle werkzaamheden mbt keukens plaatsen, loodgieterswerkzaamheden, werken aan elektrische installaties etc.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  De klus verliep uitstekend. Groepen kast vervangen en keuken apparatuur geplaatst. Man werk keurig netjes en komt beloften na. Zeer tevreden Huur hem zo weer in voor een volgende klus.
 • Moh’s onderhoud
  Moh’s onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  Moh’s onderhoud kan je helpen betreft: Klusjes, Timmeren en al uw Loodgieterswerk in Den Haag en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Moh’s onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed contact, maakt na de klus netjes schoon en vrolijk in omgang!
 • D.R.I.M.Quality
  D.R.I.M.Quality
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  De missie van het bedrijf D.R.I.M.Quality is: Bouwdiensten van het hoogste niveau leveren tegen concurrerende, eerlijke en marktprijzen voor onze klanten De levensduur van ons bouwbedrijf verzekeren door de geleverde diensten voortdurend te verbeteren en de tevredenheid van onze klanten te verkrijgen op alle gebieden, inclusief snelheid, aandacht voor details en professionele service attitudes Om het hoogste niveau van professionaliteit, integriteit, eerlijkheid en billijkheid te behouden in onze relaties met onze klanten.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Simply the best guys for kitchen renovation and other handyman jobs. They quoted a reasonable price for my whole kitchen renovation and we agreed instantly. They got the whole job done quite fast and smoothly. There were minor hiccups in the middle but they didnt complain and fixed it and got the job done well. I even gave them some extra toilet and wall stuk work as well coz my last contractor was quite bad. Would choose them again without a doubt. Really recommend working with them. Mode of communication is English which actually made my job even easier. Thanks again DRIM Quality.
 • SaalSal Techniek
  SaalSal Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  Electricient en loedgieter

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Super netjes en voor mij perfect uitgevoerde klus. Absoluut een aanrader.
 • MN TOTAALONDERHOUD
  MN TOTAALONDERHOUD
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Keukenmonteur in Wateringen

  MN TOTAALONDERHOUD,

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Wie kent het niet: stress bij verbouwing of plaatsen van een keuken. Opdracht geplaatst op werkspot omdat binnen een week de keuken geplaatst zou worden! MN TOTAALONDERHOUD reageerde binnen no time op mijn noodkreet en kwam zonder gemaar langs om te kijken wat ze konden doen. Met veel professionaliteit, expertise en transparantie hebben ze verteld wat ik moet doen om alles af te krijgen. Daarnaast hebben ze er alles aan gedaan om mij te helpen en werd er gezegd wat er werd gedaan en gedaan wat er werd gezegd. Zal zeker dit bedrijf inschakelen als ik in de toekomst andere verbouwingen wil laten uitvoeren. Bedankt nogmaals!! TD

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Wateringen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 234 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Wateringen

Andere vakmensen in Wateringen

Vind vakmensen bij jou in de buurt