Aannemers in Wateringen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Wateringen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Wateringen

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Wateringen

 • Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Aannemer in Wateringen

  10+ jaar ervaring in de bouw. -Nieuwbouw - Onderhoud - Renovatie -Restauratie Specialisaties - Metselen & voegen - Metselaar & VCA Werkgebied - Zuid en Noord-Holland

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Super geregeld .. een zeer spontane jongeman die zijn werk serieus neemt.. ik zou hem iedereen aanraden.. dus aanvragen die Jongen🖐🖐🖐😉
  Kom in contact
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Aannemer in Wateringen

  Wij nemen weer opdrachten aan! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Roel heeft afgelopen maand de voegen van ons huis vervangen en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Het maken van een afspraak ging probleemloos en Roel en zijn team hielden zich aan alle afspraken. Ze werkten netjes en lieten de werkplek schoon achter. Dit bedrijf is absoluut betrouwbaar. We raden Roel zeker aan voor voegwerkzaamheden.
  Kom in contact
 • Izema
  Izema
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Aannemer in Wateringen

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Den Haag bij Izema terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Gewoon prima. Communicatie verliep kort en krachtig. Kwam keurig op tijd. Werkte lekker door en liet het netjes achter. Voor mijn gevoel wel duur maar ik wilde dit ook snel afgehandeld hebben i.v.m. lekkage / schimmel.
  Kom in contact
 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Aannemer in Wateringen

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Duidelijke afspraak. Klus prima gedaan. Zeer vriendelijke mannen. Kan ik iedereen aanbevelen.
  Kom in contact
 • Safe Platdak Specialist
  Safe Platdak Specialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85159 reviews
  Aannemer in Wateringen

  Safe Platdak Specialist is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Clean work, and on time as promised.
  Kom in contact
 • Montagebedrijf A. Mulder
  Montagebedrijf A. Mulder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Aannemer in Wateringen

  Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor uw dak- en gevelplating of asbestrenovatie project? Dan is Mulder Montage de perfecte keuze voor u!

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Klus netjes en tevreden uitgevoerd. Er werd meegedacht wat voor ons de beste oplossing was. Communicatie verliep prima, en tijdens de klus waren er twee uiterst beleefde mannen bezig. Nadat de klus was geklaard hebben ze alles opgeruimd en al het afval mee genomen. Kortom, dik tevreden
  Kom in contact
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Aannemer in Wateringen

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Goed en snel contact. Kon snel beginnen met de klus. Is goed bereikbaar en reageert snel. Werkt heel snel en heel netjes. Vriendelijke mensen. Al met al super tevreden. Bedankt
  Kom in contact
 • Allround Asset Management
  Allround Asset Management
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Aannemer in Wateringen

  Allround Asset Management is sinds 2006 de ideale klusbedrijf/aannemer. Bij ons bent u gegarandeerd van de scherpste prijs voor het mooiste resultaat. Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons voorop. We zijn gespecialiseerd in Binnen- en Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen verwarmingselementen, Stucwerk en schilderwerk binnen, Renovatie huis, badkamer en toilet renovaties... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met Allround Asset Management voor de verbouwing van mijn badkamer. Vanaf het begin was de communicatie uitstekend. Het team dacht voortdurend met me mee en gaf waardevol advies, wat me echt hielp om de juiste keuzes te maken. Het personeel was ontzettend vriendelijk en professioneel gedurende het hele proces. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe badkamer, die perfect is uitgevoerd volgens mijn wensen en verwachtingen. Ik kan Allround Asset Management ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige aannemer. Bedankt voor de geweldige service en het prachtige eindresultaat!
  Kom in contact
 • Aanneembedrijf Waelland
  Aanneembedrijf Waelland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85103 reviews
  Aannemer in Wateringen

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn ook gespecialiseerd in siertuinen om weer netjes te maken Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Klus niet afgemaakt en trage communicatie
  Kom in contact
 • Hsbedrijf
  Hsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Aannemer in Wateringen

  Bij HS bedrijf werk je met een team die 10 jaar ervaring hebben in dit sector. Stukadoor, badkamer specialist, elektricien, tegelzetter, vloer verwarming, waterleiding en loodgieter werk doen we. Netjes werk, hoge kwaliteit, garantie en in korte tijd is je badkamer klaar!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Wegens gebroken tegels in pakket tegels dat ik had gekocht kon klus niet worden afgemaakt, maar klus is op ander moment netjes afgerond. Hassan denkt mee in klus
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Wateringen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1807 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Wateringen

Andere vakmensen in Wateringen

Vind vakmensen bij jou in de buurt