Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Wateringen

 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snelle reactie op aanvraag. Vakkundig en goed gerepareerd. Keurig en snel gewerkt. Vriendelijk en beleefd.
 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555129 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay is een absolute professional. Hij communiceerde helder over de te verwachten werkzaamheden en bijbehorende kosten, wist het probleem snel te identificeren en op te lossen en gaf daarbij heldere instructies over hoe dergelijke problemen met het kozijn in de toekomst te voorkomen.
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9562 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  www.sobelservices Timmerman Den haag, deuren specialists

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk, goede kwaliteit.
 • Sloten Enzo
  Sloten Enzo
  Beoordeling: 5 van 55584 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Ik ben Nick de Jong en per 1 Januari 2020 ben ik naast mijn huidige baan Sloten Enzo begonnen. Ik heb een lange tijd alle klussen in en om het huis gedaan maar omdat mijn passie ligt bij het hang en sluitwerk ben ik me hier steeds meer op gaan richten het afgelopen jaar. Door de ervaring die ik heb opgedaan bij mijn oude en huidige werkgever heb ik ruime ervaring in het plaatsen van deuren het beveiligen van uw woning en vooral uw deur voorzien van een goed slot, zodat u veilig uw huis achter laat of gerust kan gaan slapen. Met Vriendelijke Groet, Nick de Jong

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Fijne en duidelijke communicatie. Zekerheid voorop doordat er eerst een inmeet afspraak werd gemaakt. Vervolgens de klus netjes uitgevoerd. Wij zijn tevreden!
 • Mitchell Jansen
  Mitchell Jansen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Mitchell Jansen kan je helpen met je Timmerman klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Mitchell Jansen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Mitchell is een vriendelijke man die net voor zichzelf is begonnen. Toch heeft hij al veel ervaring in dit vak als onderhoudsmonteur vanuit zijn verleden bij een woningcorporatie. Hij werkt heel netjes en denkt graag met je mee en geeft adviezen. Zo heeft hij me geholpen om mijn ramen tochtvrij te maken en een stukje houtrot te repareren. Van opname tot uitvoering en zijn kennis over ramen/kozijnen, beveel ik hem zeker aan.
 • Van Rijk Timmerwerken
  Van Rijk Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Van Rijk Timmerwerken, Bent u opzoek naar een echte allround vakman met VCA en de benodigde papieren in de regio Haaglanden . Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ruim 19 jaar ervaring in nieuwbouw renovatie en onderhoud. De werkzaamheden die ik verricht: Het totaal verbouwen van woningen binnen en buiten van sloop tot oplevering. Na aankoop of juist om de waarde te verhogen voor de verkoop. Ruime ervaring in vrijwel alle disciplines in de bouw. 1 man voor al uw werkzaamheden in en on het huis. Mocht het nodig zijn werk ik samen met div andere Nederlands gediplomeerde vakmannen. Een greep uit de werkzaamheden die ik verricht : Wc, badkamer en keuken renovaties. Het op en uitbouwen van woningen. Schilder, stuc en tegelwerk. Vangen en plaatsen van nieuwe dakramen kozijnen en boeidelen. Het maken van wanden en plafonds. Het maken en plaatsen van schuren ,veranda s, overkappingen en vlonders. Maar zeker ook de kleinere werkzaamheden. Het maken en plaatsen van ramen en deuren. Houtrot reparaties. Het inbraak veilig maken van woningen. Het vervangen van kranen en ander sanitair . Het deskundig open maken van woningen mochten sleutels verloren zijn of bv afgebroken in het slot . Aftimmerwerk. Etc etc. Voor de kleinere klussen hanteer ik een start tarief van €75 ex btw het eerste uur .Daarna €45 ex btw p/u. Bij het grotere werk hanteer ik of een dag loon van €350,- ex btw of een vooraf afgesproken prijs. Voor meer info en foto s die vind u op mijn google bedrijfs profiel Van Rijk Timmerwerken.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Heel goed en op zeer korte termijn geholpen. Ben heel tevreden!
 • Vh timmerwerken
  Vh timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Vh timmerwerken kan je helpen met je Timmerman klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Vh timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Snel geholpen. Goed geholpen. Vriendelijke man. Fijne communicatie. Geen negatieve punten.
 • Klusbedrijf petit
  Klusbedrijf petit
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Ik ben een timmerman die werkzaam is bij een grote bedrijs in een werkplaats zoals kozijnen deuren afhangen alles over het hout boeidelen op maat zagen verder wil ik bij klussen ik heb me eigen bus en eigen materiaal aanwezig met gekeurde machines

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Zeer kundig en netjes gewerkt. Komt afspraken na en denkt heel erg mee. Ook als dat betekent dat meer er meer gedaan moet worden dan oorspronkelijk gedacht. Dankjewel 🙏
 • Patyk Timmerwerken
  Patyk Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Patyk Timmerwerken is een klein klussenbedrijf, die staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs en waar u als klant centraal staat. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als klusman. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen in en rond uw woning: zoals renoveren/verbouwen badkamers en toiletten; ramen en deuren plaatsen tegelwerk binnen- en buitenshuis; stukken (exclusief en decoratief), binnen- en buitenschilderwerk; behangen; gipswanden en plafonds plaatsen montage van meubels en inbouwkasten; allerlei reparaties en kleine klussen. Ik wil mijn klanten zekerheid bieden, daarom ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en mijn motto is: afspraak is afspraak.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Duidelijke man. Luistert naar wat je wilt en gaat dan aan het werk. Super hard gewerkt en binnen de afgesproken tijd de werkzaamheden verricht. Klusje is klaar maar zeker nog het contact behouden voor andere klusjes. Heel direct, duidelijke prijs en zeker scherp.
 • K.M.R. Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Kozijnspecialist in Wateringen

  Regio: Den Haag , Klussiebedrijf

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Very professional and friendly, worked really hard to put skirting boards and a door. He found solutions whenever there was any kind of issue. We are very happy with the work and makes the house look much more appealing. Would definitely recommend to anyone looking for a carpenter.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Wateringen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 782 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Wateringen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wateringen

Vind vakmensen bij jou in de buurt