Sloopbedrijven in Wateringen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Wateringen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Wateringen

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Wateringen

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en netjes 2 volle puinzakken afgevoerd!
  Kom in contact
 • Aanneembedrijf Waelland
  Aanneembedrijf Waelland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn ook gespecialiseerd in siertuinen om weer netjes te maken Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Binnen 2 dagen afgerond wat 2 weken tijd zou kosten. Veel haast gehad en dus niet alles netjes achtergelaten. Lelijke schilderwerk, kapotte muur, visse ramen En vervolgens hebben ze het “te druk” om werk komen afmaken.
  Kom in contact
 • Thomas Sloop Specialisten
  Thomas Sloop Specialisten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Mijn werkzaamheden zijn slopen,opruimen en afvoeren. We hebben al 5 jaar ervaring met slopen en opruimen, wij gaan graag aan de slag en doen ons werk hoe het moet. Hoe het ook moeilijk is, is alles mogelijk voor ons.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Hele harde werkers ondanks het onwijs warme weer. Alles mooi afgevoerd en opgeruimd opgeleverd. Aardige mannen.
  Kom in contact
 • Samo West
  Samo West
  Beoordeling: 4.4 van 54.4568 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Al jaren voeren wij renovatie, bouw en onderhoudswerkzaamheden uit. Van alle markten zijn wij thuis. Nederlands bedrijf. De persoonlijke benadering, het nakomen van afspraken en het ontzorgen van de cliënt staat bij ons hoog in het vaandel. Op dit moment houden we ons voornamelijk bezig met muurdoorbraken en het leveren en plaatsen van staalconstructies.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Marcel heeft fijn meegedacht en goed werk geleverd bij het slopen en onderbouwen van onze schoorsteen.
  Kom in contact
 • Hubert Goldhand
  Hubert Goldhand
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Mijn bedrijf was in 2017 opgericht. Ik doe allround bouw werk. Het liefst doe ik timmerman werk maar zoals elk allround bouw werker doe ik bijna alles. Mijn werk is mijn hobby en ik doe alles op 110%! My company was started in 2017. I am an all-round construction worker. Mostly I prefer to do carpenter work but as every all-round construction worker I do almost everything. My work is my hobby and I always give it 110%!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Reageert snel, denkt mee, is flexibel en levert vakwerk. Aanrader!
  Kom in contact
 • Tk Sloopwerkzaamheden
  Beoordeling: 3.8 van 53.8511 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Wij van tk sloopwerkzaamheden zijn expert op het gebied van sloopwerken. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring in alle voorkomende werkzaamheden in woningen en bedrijfspanden. Wij beschikken over een team van slopers, opruimers, stucador, loodgieter,electricien. Timmerman. Stuk voor stuk vaklieden die altijd met deskundig advies en oplossingen komen en pas tevreden zijn als u dat ook bent. Voor uw vragen kunt u ons altijd vrijblijvend contacten. Mvg.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goed werk geleverd. Afspraak nagekomen.Goede afwerking. Aan te bevelen
  Kom in contact
 • Eijssink All-round
  Eijssink All-round
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Eijssink all-round is een echt klus bedrijf. Geen klus is te gek en gekke vragen bestaan niet. Pinnen ook mogelijk.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Leuk contact gehad via app, prijs afgesproken, het kwam op die dag toch niet zo lekker uit voor Michael dus hij vroeg of de afspraak met een week kon worden verplaatst. Meneer is een week later niet komen opdagen zonder ook maar 1 bericht. Op whatsapp reageert hij niet meer. Mij zegt dit voldoende over zijn karakter. Mensen voor niets laten wachten zonder ook maar even af te melden vind ik niet netjes. Maar goed…wens hem verder succes met zijn bedrijf.
  Kom in contact
 • Moh’s onderhoud
  Moh’s onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Moh’s onderhoud kan je helpen betreft: Klusjes, Timmeren en al uw Loodgieterswerk in Den Haag en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Moh’s onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed contact, maakt na de klus netjes schoon en vrolijk in omgang!
  Kom in contact
 • Rudzki Dienst
  Rudzki Dienst
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Ik Ben Paweł Ik Ben 29 jahre oud. Ik woon in delft

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Een berging in Leiden moest met spoed worden leeggehaald. Pawel kon zeer snel ter plekke zijn en heeft de opdracht in no time voltooid. Pawel is betrouwbaar en werkt hard
  Kom in contact
 • Allround Solutions & Services
  Allround Solutions & Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Sloopbedrijf in Wateringen

  Ik ben werkzaam in Zuid-Holland. Ik ben inmiddels al twee jaar ondernemer en werk al via meerdere platformen en opdrachtgevers. Hiervoor werkte ik 3 jaar in loondienst als elektricien. Ik ben klusjesman/ monteur. Tevens ben ik in het bezit van een erkend elektrotechniek diploma.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Prima gedaan
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Wateringen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 417 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Wateringen

Andere vakmensen in Wateringen

Vind vakmensen bij jou in de buurt