Vind aannemers in 's-Gravenzande

Op zoek naar aannemers in 's-Gravenzande? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in 's-Gravenzande

 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75200 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Snel en adequaat in contact, is snel beschikbaar, heeft een heel goede prijs (1/3 van andere aanbiedingen), levert en is ook snel klaar. Perfecte service dus.
 • Drl bedrijf
  Drl bedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8565 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Over onze medewerkers 10 jaar ervaring in de bouw sector gebruiken we het om klanten tevreden te stellen. Installatiebedrijf, Stukadoor, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist Bouwen, verbouwen en decoratie (ontwerp en uitvoeren ), sloopwerk algemeen, Ontzorgen heeft drl bedrijf vakmannen in dienst die u werkzaamheden naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Snelheid, scherpe prijs, hoogkwaliteit

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Snelle reactie op aanvraag! Hebben de badkamer gerenoveerd , dit ging vakkundig en ontzettend netjes. De werkmensen waren erg vriendelijk, wisten ook waar ze mee bezig waren , en werkte heel hard , ook denken ze mee en feven goed advies! En ook ontzettend snel was het klaar ! Echt dit bedrijf is echt een aanrader !
 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Nette afwerking en fijne afstemming over de planning. Communicatie verliep via Google translate maar dat ging prima
 • JCC Bouw & Onderhoudsbedrijf
  JCC Bouw & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Wij zijn een gespecialiseerd bouwbedrijf dat al jaren actief is. Voor al uw klussen voor nieuwe en oude huizen, kantoren, winkels en showrooms, werken wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie of het opvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. M.v.g Jeroen van der Veeke JCC bouw en onderhoudsbedrijf

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Jeroen heeft voor een goede prijs een prachtige badkamer opgeleverd. Dacht actief mee over de mogelijkheden, hield ons tijdens de klus op de hoogte via Whatsapp en heeft alles weer netjes achtergelaten. Was flexibel en kon ook de leidingen voor onze keuken verleggen. Top! Kunnen Jeroen aan iedereen aanbevelen.
 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Reageerde snel, was duidelijk is eerst langs geweest om te kijken. Dacht mee en zeker niet opdringerig. Na het geven van de opdracht alles snel uitgevoerd. Zeer tevreden en als ik weer iets heb zal ik hem zeker bellen.
 • Riviera Design
  Riviera Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Riviera Design is een professioneel fullservice bouwbedrijf in Den Haag voor al uw aanpassingen, veranderingen, verbouwingen en/of renovatie wensen. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer of juist om het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, u kunt bij ons terecht voor kleinschalige tot uitgebreide projecten. Voor iedere klus geldt dat kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan! Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, met een duidelijke planning, tegen een vooraf afgesproken prijs. Op deze manier weet u waar u aan toe bent ONZE KLANTEN PROFITEREN VAN: vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, één contactpersoon voor alle werkzaamheden, één heldere planning, één duidelijke prijs, samenwerking met een gerenommeerd binnenhuisarchitect voordelige inkoop van bouw-, sanitair-, elektro-, en installatiematerialen, gerichte service en nazorg. Riviera Design biedt een totaalconcept voor een ieder die toe is aan verandering of vernieuwing op het gebied van: Woningaanpassingen Verbouwingen Renovatie en restauratie Bestrating en tuinaanleg Buitenreclame en signing borden Interieur en exterieur Onderhoud en service

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Zeer goede ervaring gehad met Riviera Design. Goede communicatie, mooi en vakkundig werk geleverd, zal zeker in de toekomst nog eens gebruik maken van dit bedrijf.
 • REBBOUW
  REBBOUW
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Wij zijn een aannemersbedrijf voor alle bouw gerelateerde werkzaamheden. Van een nieuwe badkamer tot een totale renovatie van uw woning. Alle disciplines onder één dak . Al 35 jaar ervaring en al meer dan 20 jaar zelfstandig.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Good price/quality ratio. Great end result. Ron and team communicate well and show up when they said they would.
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75121 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Snel en vakkundig gevel renovatie uitgevoerd. Ook keurig alles opgeruimd. Zeer tevreden.
 • Vlas Construction BV
  Vlas Construction BV
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  Vlas Construction B.V. is een gecertificeerd bedrijf met eigen team van meer dan 10 jaar ervaring in de bouw. Wij zijn gefocust op het leveren van zeer hoog kwaliteit werk in korte tijd en met menselijke prijzen! Ook geven wij 5 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wij hebben eigen mensen in dienst en daardoor kunnen we op kort termijn opdrachten uitvoeren. Of het gaat om de uitbouw, badkamer, toilet of compleet huisrenovatie bent u bij ons op het juiste adres! Groet, Vlas Construction Team! :)

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Onze eerste ervaring met werkspot én met Vlas. En het is direct een schot in de roos gebleken. We hebben onze complete badkamer laten renoveren en we zijn enorm tevreden. Ook al zijn we erg kritische klanten en letten we in extreme mate op details, dan nog verwonderen we ons dagelijks in de hoge kwaliteit die Vlas ons heeft afgeleverd. Vlas kon snel bij ons in actie komen en heeft in een razend tempo de renovatie gerealiseerd. Ook in de service na installatie (en betaling) reageren ze adequaat. Ik zou ze zeker aan iedereen aan kunnen bevelen!!!
 • VandenEnde Totaalonderhoud
  VandenEnde Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Aannemer in 's-Gravenzande

  LATEN WE HET EENS HEBBEN OVER UW NIEUWE PROJECT, UW KLUS, UW WENSEN EN UW IDEEËN. (Also englisch spoken) U hikt al een tijdje tegen die klus aan, die lekkende kraan, die klemmende deur, die radiator verplaatsen, dat balkon opruimen en een nieuw likje verf geven. Maar het ontbreekt u aan tijd of u bent zo handig niet. Of u wilt een doorbraak in die muur hebben maar u heeft geen idee hoe dat moet, hoe er gestempeld moet worden en hoe de bouwkundige constructie er uit moet zien.... Tijd om VandenEnde Totaalonderhoud te bellen of te mailen. Jarenlange ervaring hebben mij gemaakt tot een allround vakman. Timmerman, loodgieter, metaalbewerker, elektricien, metselaar, schilder, ontwerpen en tekenen. Wat mijn ogen zien maken mijn handen. Voorbeelden van mijn klussen zijn te vinden op mijn YouTube kanaal(zoeken op endeaad, vergeet me niet te liken!) Ten slotte nog een mededeling met betrekking tot de Corona-crisis: Werkspot volgt de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid, het RIVM en andere autoriteiten op. Werkspot heeft mij daarvan op de hoogte gesteld. Op mijn beurt conformeer ik mij daaraan.

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Aad heeft ons uit de brand geholpen toen we onze rotte keukenvloer hadden verwijderd en de nieuwe er zelf niet in kregen. Hij kon snel starten, gaf goed advies, kwam alle afspraken na en heeft bovenal keurig werk afgeleverd. Zeer tevreden.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in 's-Gravenzande, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 436 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in 's-Gravenzande

Andere vakmensen in 's-Gravenzande

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur