Vind klusbedrijven in 's-Gravenzande

Op zoek naar klusbedrijven in 's-Gravenzande? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in 's-Gravenzande, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 628 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in 's-Gravenzande

 • Nastronic

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.9 van 54.95222 reviews

  Hierbij bied ik me aan als ervaren elektro monteur. Voor al uw storing/ installaties binnen en buitens huis. Ook heel handig met ander soorten klusjes.  Voor interesse kom ik graag langs om te kijken. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) noord-Holland en Noord Brabant

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Heel aardig vakkundig en veel ervaring
 • PM Bouwtotaal

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.6 van 54.65150 reviews

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  PM Bouwtotaal heeft goed werk geleverd bij het vervangen van onze wastafel in de badkamer. Tijdens de werkzaamheden kwamen er wat onvoorziene omstandigheden voor doordat de oude wastafel op een slechte manier bevestigd was. Ze hebben netjes de risico's besproken en het is tot een goed resultaat gekomen. Zie de foto's van voor en na. Enig puntje van aandacht is dat de communicatiestijl via Whatsapp enigszins stug is, maar voor de rest was de communicatie wel duidelijk en snel.
 • Happy keys

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews

  Happy keys is gespecialiseerd in het openmaken van deuren, het plaatsen van sloten en het voorkomen van inbraak. Ons belangrijkste doel is om professionele,  efficiënte en betrouwbare slotenmakersdiensten te bieden tegen concurrerende tarieven. Onze werkzaamheden worden altijd vooraf en in overeenstemming met u besproken. Wij werken altijd met vaste prijzen en alle prijzen zijn inclusief montage en BTW!

  Laatste review:

  Sloten plaatsen of repareren -

  Betrouwbare vakman Heeft klus netjes en voorspoedig geklaard. Ik was in de veronderstelling, dat de vakman ook het gat zou dichten met Alabastine, maar dat viel op mijn bordje. (Achteraf blij mee, want moest in 3x). De man dacht wel mee, want raadde me - praktisch -spuitverf aan, in 2 lagen. Alles nu weer in orde. En de man heeft alle zaagsel na de klus opgeruimd.
 • Hammerton klusservice

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 5 van 55515 reviews

  Hammerton klusservice kan je helpen met je klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Meubels (de)monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen,Lekkage verhelpen, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Hammerton klusservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Zeer vriendelijk. Keurig werk geleverd tegen goede prijs.
 • Vols Slotenspecialist

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews

  De erkende slotenmakers van Slotenkraker openen en vervangen alle sloten in en rond uw woning. Wij maken de sloten op deuren, ramen, schuifpuien fiets- en brommersloten en kluissloten open. Daarnaast plaatsen en vervangen wij hang- en sluitwerk. ook de specialist voor het plaatsen van meerpuntsluitingen .

  Laatste review:

  Sloten plaatsen of repareren -

  Zeer netjes en vakkundig. Snelle service .
 • rick van den berg klussenbedrijf

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Hallo Ik ben Rick van den Berg, Mijn werkzaamheden bestaan uit: * tuin onderhoud * plaatsen van vlonders/tuinoverkappingen * schuttingen repareren/nieuw plaatsen * leidingwerk repareren * elektra * verf werk Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Voor uw klussen in de tuin kan ik Rick zeker aanbevelen; hij komt keurig zijn afspraken na, is goed bereikbaar (ook na werktijd) en staat open voor feedback en suggesties voor verdere verbetering. bij het opnemen van de offerte kwam hij al met goede ideeen, welke bij ons vertrouwen gaven in de verdere uitvoering van de klus. Ook bij het uitvoeren van het werk vraagt hij geregeld of het conform wens is van de klant. Hij levert de tuin schoon weer op en ook tijdens het klussen werkt hij netjes, zonder een grote rommel te maken. Rick heeft bij ons 8 meter zwarte rabatschutting geplaatst, een nieuwe poortdeur en tussen de schuttingdelen een aantal rasters met houtwerk.
 • Allround Solutions & Services

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.3 van 54.3516 reviews

  Ik ben werkzaam in Zuid-Holland. Ik ben inmiddels al een jaar ondernemer en werk al via meerdere platformen en opdrachtgevers. Hiervoor werkte ik 3 jaar in loondienst als elektricien. Ik ben klusjesman/ monteur. Tevens ben ik in het bezit van een erkend elektrotechniek diploma.

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  2 kasten monteren was de vraag... na 5 uur! 1 kast (niet helemaal correct) in elkaar gezet. Geen ervaring met monteren van schuifkasten. Helaas, het waren keurige heren
 • Boua Solar

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews

  Hoi, ik ben uw allround elektricien en klusjesman voor al uw klussen in en buitenshuis. Aanleggen , (af)monteren en onderhouden van elektrische installaties en meer. Zoals onder andere: -elektra aanleggen -lampen ophangen -objecten ophangen(gordijnrails, tv/beugel en meer) -zonnepanelen aansluiten -vogelweringborstel plaatsen Gevestigd in Zuid-Holland. Maar neem ook klussen aan binnen een uur reistijd. Tot gauw!

  Laatste review:

  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen -

  Erg fijn om mee samen te werken, er moesten lampen worden opgehangen en andere kleine klusjes. In anderhalf uur, heeft Kamal veel werk verricht. Hij komt zijn afspraken na en werkt snel.
 • Klusservice Westland

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Mijn naam is Ron eigenaar van klusservice Westland en heb inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in allerhande werkzaamheden. Ik ben sinds 01-03-2022 gevestigd in 's Gravenzande. Hiervoor heb ik mijn klantenkring in de bollenstreek gehad. Mijn bedrijf, is opgezet, om echt de kleine klussen, die meestal blijven liggen, uit te voeren. Zie ook mijn website voor de algemene voorwaarden. Mijn werkgebied is het Westland en de nabije omgeving.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Spiegeldeur is netjes gemonteerd aan het badkamerkastje, waarna het kastje keurig is opgehangen. Nette prijs, alleen gewerkte tijd in rekening gebracht. Goed te bereiken en vriendelijk.
 • Spork Vloeren

  Klusbedrijf in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.4 van 54.45448 reviews

  OFFERTE BIJGESLOTEN, SCROLL HELEMAAL NAAR BENEDEN DAN VINDT U ONZE OFFERTE. Wij zijn in 2003 begonnen door de overname van Parketland. De eigenaar heeft al ruim 25 jaar ervaring als parketteur en heeft besloten om naast het leggen van vloeren zich ook bezig te gaan houden met de verkoop van vloeren. Naast het verkopen en leggen van alle parket en laminaatvloeren zijn wij ook gespecialiseerd in renovaties van vloeren en traprenovaties. Inmiddels is de naam veranderd in Parket- en Tapijtland, maar al het werk blijven wij zelf met onze eigen mensen als Spork Vloeren uitvoeren. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging CBW, een extra zekerheid voor u als klant.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Heel prettig contact, snelle service en communicatie. Vloer is prachtig geworden. Evert schetste van te voren goed wat we konden verwachten en was eerlijk over wat wel en niet kon. Goede prijs betaald, heel wat scherper dan een aantal concurrenten en met behoud van kwaliteit.

Populaire lokale klusbedrijven in 's-Gravenzande

Andere vakmensen in 's-Gravenzande

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur