Vind glaszetters in 's-Gravenzande

Op zoek naar glaszetters in 's-Gravenzande? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in 's-Gravenzande

 • I.G. Service Westland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 23 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel een offerte ontvangen. Na acceptatie in overleg werkzaamheden gepland. Zorgvuldig oude ramen verwijdert en nieuw glas geplaatst. Werk is zorgvuldig en met zorg uitgevoerd. Keurig alles opgeruimd. Van harte aanbevolen
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijne communicatie, supersnel en netjes gewerkt. Zou Jan zeker nog een keer inschakelen!
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Wij leveren maatwerk. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Voor een offerte komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Meer informatie is ook te vinden op onze website.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed werk geleverd en conform afspraken
 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snelle reactie via werkspot! Daarna werd er direct doorgepakt met inmeten en het bestellen van het glas. Binnen 2 weken zat al het glas erin! Fijne en laagdrempelige communicatie. Zeer aan te raden!
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Perfect gedaan en vriendelijke gast !
 • Bouwbedrijf Rene Hulsman
  Bouwbedrijf Rene Hulsman
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Wij zijn een net bouwbedrijf die vooral meedenkt met de klant. We bestaan dit jaar alweer 12 jaar en doen met veel plezier ons werk. Van aanbouw tot dakkapel, van kozijn tot keuken, kleine of grote klussen. Tot complete verbouwingen all in........(elektra/loodgieterswerk/tegelwerk e.d) Bel gerust voor een afspraak en een vrijblijvende offerte. Mvg. René hulsman (tel: 0624880250)

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Wow wat deed Rene goed zijn werk. Hij heeft een raampje geplaats in mijn voordeur. Heel netjes en ook weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. Aanrader! betrouwbaar. Snelle reacties. Denkt mee.
 • Kaya Constructions
  Kaya Constructions
  Beoordeling: 4.8 van 54.85100 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Kaya Constructions kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kaya Constructions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Klus was binnen 1 dag gefixt, op tijd, werkt snel en netjes. Top!
 • R.H. Montage, Onderhoud & Services
  R.H. Montage, Onderhoud & Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  R.H. Montage, Onderhoud & Services is gevestigd in S,-gravenzande dat zit in omgeving Westland. (Zuid-Holland) het is één betrouwbare eenmanszaak, en is gespecialiseerd in meerdere technische klussen/opdrachten door de in der loop der jaren opgelopen ervaringen in verschillende branches. Deze branches variëren van : Glaszetten, kit werk, schilderen, en in de installaties, zoals plaatsen en verwijderen van Boilers, CV Ketels, warmtepompen, warmte terugwinning installaties, het maken van luchtkanalen, onderhoud, enzovoort. Ik probeer altijd te gaan voor het beste resultaat en dat zal zeker terug te zien zijn in mijn werk!

  Laatste review:
  Kitten-
  Rick was het beste geprijsd en heeft een kleine lekkage met het opnieuw kitten gestopt.
 • Y.F. van Delden Dienstverlening
  Y.F. van Delden Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Bent u op zoek naar een aannemer? Bij ons kunt u terecht voor al uw vakwerk. Wij denken met u mee en hebben altijd passende oplossingen. We bieden een uitstekende service en kwaliteit aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het plaatsen, de verbouwing en/of de renovatie in uw huis zoals de badkamer, keuken en nog veel meer. Laat ons weten welke klus u voor ogen heeft en wij zoeken de beste oplossing voor u. Maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis om uw klus te bespreken.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Met een top resultaat bij ons een tuinhuis in de tuin gezet! Communicatie was goed en heldere afspraken gemaakt. Helemaal tevreden.
 • MY Green Home V.O.F.
  MY Green Home V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Glaszetter in 's-Gravenzande

  Gespecialiseerd in het verwijderen van enkel glas en plaatsen van dubbel glas met een speciale freesmachine. In ons werkproces behouden wij zoveel mogelijk authentieke details.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Voor een goede prijs, vlot en netjes geregeld.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in 's-Gravenzande, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 72 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in 's-Gravenzande

Andere vakmensen in 's-Gravenzande

Vind vakmensen bij jou in de buurt