Vind loodgieters in 's-Gravenzande

Op zoek naar loodgieters in 's-Gravenzande? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in 's-Gravenzande

 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95205 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de Installatie techniek. Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stukwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Super tevreden! Echt professional en snel. Binnen een paar uren heb ik alles met Mekki kunnen regelen en daarna kwam hij met alle materiaal om mijn radiatorkraan te vervangen. Geen gedoe, geen hoofdpijn. Aanrader!
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Goed advies, goed werk, vriendelijk persoon. 5 sterren welverdiend
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85277 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Prima, goed geholpen. Nieuw kraantje + leertje geplaatst.
 • Loodgietersbedrijf De Wijs
  Loodgietersbedrijf De Wijs
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Goedendag, Ik ben nu 18 jaar loodgieter en werk nu 6 jaar voor mijzelf. Ik heb 1 motto en dat is gaat niet bestaat niet. Ik draai nergens mijn hand voorom. Tegenwordig doen wij ook lekdetectie wij vinden de lekkage met speciale gereedschappen op en brengen deze in kaart. U kunt op mijn fb pagina mijn werk zien , en revieuws van mijn klanten.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Het eerste contact was super, dezelfde dag is meneer nog langsgekomen om het lek op te sporen. Er zou een vervolgafspraak worden gemaakt voor de reparatie. Tot op heden hebben we niets meer vernomen en wordt er niet meer gereageerd op appjes en telefoontjes. Heel jammer, want we hadden er wel de volste vertrouwen in.
 • Young Energy
  Young Energy
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Heb je een Loodgieter nodig in Den Haag of omgeving? Young Energy kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Het oplossen van diverse lekkages voor een oplossing op maat. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Een radiator verwijderen en een ander type plaatsen. Vanaf het eerste contact had ik al een goed gevoel bij Patrick. Leuk gezellig contact en een nette werkman. Dat geldt tevens voor zijn tweede man. Zodra ik weer een klus heb kom ik zeker bij je terug. Bedankt!
 • KlusbedrijfDittmar
  KlusbedrijfDittmar
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Hallo ik ben Jokko Dittmar, Heeft u een probleem met u water en cv system? Of duurt de verbouwing te lang van je nieuwe huis en heb je een extra verbouwings handje nodig. Laat het mij dan weten en wie weet kan ik u van dienst zijn.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goede communicatie en snel geholpen.
 • Verdel Totaal
  Verdel Totaal
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Ik heb een eenmanszaak en doe voornamelijk werk voor particulieren. Door dat ik geen grote projecten aanneem kan ik altijd snel reageren op een aanvraag. Ik heb al zo'n 30 jaar ervaring op het gebied van verwarming, gas en water.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij reageert snel, denkt met de klant mee en geen lange wachttijd, was zeer deskundig, rustig en nauwkeurig werk verricht. Bij zwaar til werk heeft hij wel een helpende hand nodig.
 • A.M. Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Regio zuid-holland

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Adrian is een echte vakman en heeft bij mij in 1 dag al het leidingwerk voor cv en tapwater gelegd voor een nette prijs. Ik ben meer dan tevreden!
 • R.V.V.service
  R.V.V.service
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Loodgieter in 's-Gravenzande

  Westland. Loodgieters en fitters werk. Installatie van sanitair. Elektronische bouwinstallatie. Wij werken secuur en netjes alles af. Ons motto is: “als een klant blij is, zijn wij ook blij’.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Fantastische ervaring met Max en zijn team van R.V.V Service. Ik heb meerdere contacten gelegd via Werkspot maar bij Max had ik meteen een professioneel en oprecht gevoel. Het werk is van te voren uitvoerig besproken en de mogelijkheden zijn doorgenomen. Ook heeft Max meegedacht en advies gegeven om het mooiste resultaat te krijgen. Tijdens de werkzaamheden zijn alle afspraken nagekomen en merkte ik echt dat zijn intentie het mooiste resultaat leveren en tevreden klanten is. De toilet is echt een plaatje geworden. Super tevreden met de renovatie. Ik contacteer Max de volgende keer zeker weer en zou vrienden, familie en Werkspot gebruikers zeker R.V.V Service aanraden. Nogmaals dank!

4.8

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in 's-Gravenzande, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1195 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in 's-Gravenzande

Populaire diensten

Andere vakmensen in 's-Gravenzande

Vind vakmensen bij jou in de buurt