Vind loodgieters in Honselersdijk

Op zoek naar loodgieters in Honselersdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Honselersdijk

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95252 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Mekki heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Toen de klus een stuk uitdagender werd dan voorzien zijn we daar samen uitgekomen. Zonder het vertrouwen en optimisme te verliezen. Dank daarvoor!
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85127 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  5 sterren voor dit bedrijf want meer kan ik er niet geven! Ik wilde graag een buitenkraantje in de achtertuin en zette een oproep op werkspot. Nog geen drie uur later was de kraan geïnstalleerd! Dit is echt next level service!! Twee sympathieke broers kwamen de klus uitvoeren (in de stromende regen). Ze hebben duidelijk plezier in hun werk en service verlenen. Alles is duidelijk uitgelegd en ze lieten alles keurig weer achter. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan voor je loodgieters klus.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85316 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed & snel
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85154 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Very good advice. Very good work. The problem was fixed quickly. I would recommend him.
 • Bricotec
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  Wij zijn en totaal onderhoud bedrijf omgeving Den Haag

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Wat fantastisch was de service van deze loodgieter! Ze hebben mijn keukenriolering vervangen en de klus was uitstekend geklaard. Ze waren vriendelijk, werkten netjes en losten alle problemen die ze tegenkwamen tijdens de klus zonder enig gemopper op. Ze lieten de ruimte ook nog eens keurig achter. Ik zal ze absoluut weer benaderen voor mijn volgende klus. Bedankt voor het geweldige werk!
 • KR loodgieters- en installatiebedrijf
  KR loodgieters- en installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  KR loodgieters- en installatiebedrijf kan je helpen met je Loodgieter klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met KR loodgieters- en installatiebedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Mooi werk geleverd. Denkt goed mee met de juiste oplossing voor het probleem.
 • Redje Bouw
  Redje Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  Redje Bouw kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Redje Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Een doucheafvoer geïnstalleerd waar deze voorheen niet aanwezig was. Redje heeft goede kennis van sanitaire aansluitingen en veiligheidsprotocollen. Ik zou hem aanbevelen voor uw renovatiewensen.
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 5 van 555111 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Sens is a professional plumber and enthusiastic person. Clear appointment and nice work done with fixing a tap in my garden.
 • Young Energy
  Young Energy
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  Heb je een loodgieter, installatiemonteur nodig in Den Haag of omgeving? Young Energy kan je helpen met alle klussen die een loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals gasleiding controleren, aanleggen en vervangen, waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, badkamer en toilet repareren, plaatsen of renoveren, vloerverwarming installeren of vervangen, centrale verwarming installatie aanleggen of aanpassen. Wij voeren een rioolonderzoek uit met een camera en kunnen daarna je riolering- en afvoer ontstoppen of reinigen. Verder plaatsen we warmtepompboilers, standaard boilers en doorstromers. Tevens onderzoeken we samen met de klant ook alles voor een duurzame oplossing in deze tijd. Lekkage onderzoek van klein tot groot, vochtproblemen en stank onderzoek, hier kun je ons ook voor inzetten. Voor legionella preventie zijn wij ook gecertificeerd. Als er niet direct een prijs gemaakt kan worden zal er een starttarief van te voren in gaan en per uur worden afgerekend einde van de opdracht bij de monteur, Dus altijd helder wat de kosten zijn of kunnen zijn. Bij aanvraag van u opdracht vraag naar het start tarief. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Het oplossen van diverse lekkages voor een oplossing op maat. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen, wij werken samen met diverse bedrijven zo hebben we alle soorten vakmensen tot onze beschikking. Gelijk een afspraak in plannen met gebruik van het start tarief en uurtarief is dat snel mogelijk en helder. We zien u opdracht graag tegemoet.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Een lekkage tussen 2 boven elkaar liggende wc’s in oud huis. Young Energy reageerde super vlot met een overzicht van alle kosten. Hoewel eerst pas een week later werd nadat ik aangaf een spoedklus nodig te hebben direct iemand vrijgesteld om probleem op te pakken. Deze heeft keurig werk geleverd en na het vrijmaken van de lekkage bleek de lekkage toch complex. Patrick gaf toen aan direct na afloop van zijn klus langs te komen en heeft uiteindelijk tot 21 uur gewerkt om het te repareren. Op en top professional die daarnaast bijzonder netjes werkte en alles hebben meegenomen. Naast erg kundig waren ze bijzonder vriendelijk. Toekomstige klussen zal ik dan ook zeker via Young Energy laten lopen. Betrouwbaar, kundigheid en netheid zijn voor mij de belangrijkste elementen. Thanks
 • JCC Bouw & Onderhoudsbedrijf
  JCC Bouw & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Loodgieter in Honselersdijk

  Wij zijn een gespecialiseerd bouwbedrijf dat al jaren actief is. Voor al uw klussen voor nieuwe en oude huizen, kantoren, winkels en showrooms, werken wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie of het opvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. M.v.g Jeroen van der Veeke JCC bouw en onderhoudsbedrijf

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wij zijn zeer tevreden. Vrolijke en professionele gasten. Jeroen heeft met zijn team vakwerk afgeleverd. Wij konden goed met hem overleggen en het ontwerp op details aanpassen tijdens de werkzaamheden. Aanrader!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Honselersdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2123 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Honselersdijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Honselersdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt