Vind Installatiebedrijven in Honselersdijk

Op zoek naar Installatiebedrijven in Honselersdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Honselersdijk

 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • MaDa Installatietechniek
  MaDa Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85168 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  MaDa installatietechniek voor al uw CV en loodgieter werkzaamheden staan wij klaar voor een goede service!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Ik ben heel tevreden met de reparatie en raad hem aan voor klussen.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85277 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Prima, goed geholpen. Nieuw kraantje + leertje geplaatst.
 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95185 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  Interial Afbouw is een Aannemer gevestigd in Rotterdam Onze diensten - Keuken voorbereiden ter plaatsing, leidingen- en elektra verleggen volgens tekening keukenleverancier - Volledige badkamer verbouwen van sloopwerk tot installatie volgens 3D schets van de badkamerwinkel - Voorzet- en tussenwanden en verlaagd plafonds - Loodgieterswerk - Leidingwerk en installatie - Elektra-werkzaamheden - Elektra aanleggen en verleggen - Kitwerk en tegelwerk Voor zowel bedrijven en particulieren. www.interial. nl

  Laatste review:
  Kitten-
  Snel in contact, duidelijk qua offerte, konden ook snel langskomen voor de opdracht. Helaas moesten ze alleen nog een keer terugkomen omdat de buitenkant niet gekit bleek te zijn, maar dat is uiteindelijk goed en snel opgelost.
 • Loodgietersbedrijf De Wijs
  Loodgietersbedrijf De Wijs
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  Goedendag, Ik ben nu 18 jaar loodgieter en werk nu 6 jaar voor mijzelf. Ik heb 1 motto en dat is gaat niet bestaat niet. Ik draai nergens mijn hand voorom. Tegenwordig doen wij ook lekdetectie wij vinden de lekkage met speciale gereedschappen op en brengen deze in kaart. U kunt op mijn fb pagina mijn werk zien , en revieuws van mijn klanten.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Het eerste contact was super, dezelfde dag is meneer nog langsgekomen om het lek op te sporen. Er zou een vervolgafspraak worden gemaakt voor de reparatie. Tot op heden hebben we niets meer vernomen en wordt er niet meer gereageerd op appjes en telefoontjes. Heel jammer, want we hadden er wel de volste vertrouwen in.
 • DRL Bouw Bedrijf B.V.
  DRL Bouw Bedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  Over onze medewerkers 10 jaar ervaring in de bouw sector gebruiken we het om klanten tevreden te stellen. Installatiebedrijf, Stukadoor, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist Bouwen, verbouwen en decoratie (ontwerp en uitvoeren ), sloopwerk algemeen, Ontzorgen heeft drl bedrijf vakmannen in dienst die u werkzaamheden naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Snelheid, scherpe prijs, hoogkwaliteit. (Let op als u ons gereageerd dit kost ons geld en je moet met onze contact opnemen en als wil u niet contact dan hoeft u niet reageren )

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Fantastisch!!! Wat een ongelooflijk aardige en hartelijke mensen! We hebben echt van ze genoten. Ze hebben de badkamer volledig aangepakt. Daarnaast hebben ze nog een kleding kast met acu panelen er omheen gebouwd en led verlichting in de trap gemonteerd. Het zijn ongelooflijk harde werkers en ik raad hun ook iedereen aan!
 • KW Airconditioning
  KW Airconditioning
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  KW Airconditioning kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in heel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Warmtepomp installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met KW Airconditioning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Fijne mensen, goed werk geleverd, geen onnodige dingen gedaan, contact gezocht met leverancier, goede uitleg; wij zijn meer dan tevreden!
 • Kur Luchtventilatie
  Kur Luchtventilatie
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  Kur Luchtventilatie Wij zijn een bedrijf uit Den Haag dat al 7 jaar op de markt opereert. Onze prioriteit is in de eerste plaats KWALITEIT, dat wil zeggen de hoogste standaard van ons werk. Wij garanderen een geruisloze, doeltreffende en comfortabele werking van het ventilatiesysteem, volledige technische ondersteuning tijdens de garantieperiode en alle nodige technische inspecties. Wij geven 5 jaar garantie op het door ons gemaakte systeem.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Nieuw ventilatiesysteem geinstaleerd en alle lucht kanalen gereinigd. We zijn tevreden over het werk en prijs voor de werkzaamheden. Goede communicatie en alles schoon en netjes afgemaakt. Zeker een aanrader👍👍
 • Luxovius Techniek
  Luxovius Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  Welkom en fijn dat u een kijkje komt nemen bij Luxovius Techniek. Wij zijn een relatief nieuwe speler op de markt, maar vergist u zich niet, wij hebben jaren lange ervaring in de installatiebranche en gaan daarom ook geen uitdaging uit de weg. Wij zijn hier om waarde te creeëren en om een stukje bewustzijn mee te geven, bewustzijn over duurzaamheid en hoe wij de wereld willen achterlaten, en welke waardes wij willen meegeven aan onze kinderen. Om het al is gezondheid en veiligheid ons uitgangspunt. U mag van ons zeker verwachten dat wij ons vak verstaan en dat er sprake is van transparantie en eerlijkheid. We zijn een bedrijf, maar wij verliezen nooit onze menselijkheid uit het oog. Ons motto en tevens ook ons bedrijfslogo is: "Eenheid in diversiteit" Dit zult u ook zien terugkomen binnen ons bedrijf. Ons personeel en onderaannemers zijn zowel CO als vca-gecertificeerd. Vragen mag altijd en kennis delen is vrijblijvend. Wij hopen ook voor u waarde te creeëren. Tristan JS. Valies

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Super :)
 • MT Loodgieterswerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Installatiebedrijf in Honselersdijk

  MT Loodgieterswerk kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Toilet repareren, Toilet renovatie, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met MT Loodgieterswerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie, komt afspraak na, netjes gewerkt

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Honselersdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1073 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Honselersdijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Honselersdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt