Vind Installatiebedrijven in Dordrecht

Op zoek naar Installatiebedrijven in Dordrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Dordrecht

 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Geven duidelijke advies en prijzen. Geen gedoe, werken snel en efficiënt. Kan alleen maar zeggen dat ik tevreden ben met de dienstverlening. Ze hebben een nieuwe vaste klant erbij.
 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95102 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 6 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Deskundig, aardig en hardwerkend. Heeft bij ons een buitenkraantje geplaatst in de voortuin, een waterafvoer aangesloten en een wasbakje geplaatst in de achtertuin. Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd, zeer zeker een aanrader!
 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95186 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  Interial Afbouw is een Aannemer gevestigd in Rotterdam Onze diensten - Keuken voorbereiden ter plaatsing, leidingen- en elektra verleggen volgens tekening keukenleverancier - Volledige badkamer verbouwen van sloopwerk tot installatie volgens 3D schets van de badkamerwinkel - Voorzet- en tussenwanden en verlaagd plafonds - Loodgieterswerk - Leidingwerk en installatie - Elektra-werkzaamheden - Elektra aanleggen en verleggen - Kitwerk en tegelwerk Voor zowel bedrijven en particulieren. www.interial. nl

  Laatste review:
  Kitten-
  Contact en afspraken was prima. Ben alleen niet tevreden over het resultaat.
 • Wash4all
  Wash4all
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  Aannemer & installatiebedrijf: * Sloopwerken *Stucwerken *Schilderwerken *Loodgieterswerken *Wanden en plafonds *BETON SIRE *Water en Gas installaties *Behang verwijderen *Lucht afvoer installaties *Al geheel verbouwingen * Turn-Key opleveringen mogelijk #Wij vragen GEEN voorschot of dergelijk voor klussen tot €5000,-!!! Dus eerst werken en resultaat dan pas afrekenen! # betreft materiaal werken wij alleen met kwaliteit- en top merken. #u mag ten aller tijde zelf voor het materiaal aanleveren indien u dat wenst, maar daar kunnen wij geen garantie op geven.houd u daar rekening mee!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Karim is een goede vakman, hij was gelijk beschikbaar en heeft de douchekraan perfect vervangen. Goede communicatie!
 • Loodgieters & Installatiebedrijf EEF
  Loodgieters & Installatiebedrijf EEF
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in water-, gas-, CV– en riool installaties, reparaties en ontstoppingen. Wij beschikken over professionele uitrusting zoals riool-ontstoppingsapparatuur, inspectiecamera (waarbij er de mogelijkheid bestaat data op een USB over te zetten voor bijvoorbeeld uw verzekeraar of verhuurder), een warmtebeeldcamera om de lekkages te detecteren en diamantboren. Met de laatst genoemde kan men door een dikke muur, fundament of beton boren voor het aan-en verleggen, uitbreiden van (bestaand) leidingwerk of afvoeren door te leiden via kruipruimte naar buiten naar de hoofdaansluiting. Met ruim 30 jaar ervaring in deze branche, EU-breed, hebben wij inmiddels vele opdrachten mogen uitvoeren. Voor ons staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij investeren en hechten veel waarde in duurzame relaties met onze klanten. Wij doen ons uiterste best voor uw klus een gepaste oplossing te vinden!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Alles netjes gemonteerd. De loodgieter was op tijd aanwezig. Heel soepel en vlug gegaan. Wij zijn zeer tevrede. Dank u wel.
 • Klimaattechniek Drechtsteden
  Klimaattechniek Drechtsteden
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Dordrecht, dan kan Klimaattechniek Drechtsteden je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Warmtepomp installeren of vervangen, Warmtepomp repareren of onderhouden of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Wat een fantastische Vakman. Keurige kerel met veel verstand van zaken en keurige en goede apparatuur. Geen oude meuk. Ik hou hier van omdat ikzelf een pietje precies ben. Zeer zeker aan te bevelen voor alles wat met klimaattechniek te maken heeft. De klus was keurig en correct geklaard en mijn airco werkt perfect. GROTE KLASSE Yareck
 • Firewacht Tadem
  Firewacht Tadem
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  Geen klus is te groot. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Voor alle sanitaire werkzaamheden zowel met meerlagen(pers) leidingen als traditionele. Complete badkamer renovatie. Met en zonder afwerking mogelijk. Scheidingswand plaatsen. Een muur metselen met blokken. Of met metalstud/hout. Verlaagde (zwevende) plafond. Koof maken. Omkasting maken. Kasten wegwerken met gipsplaten zodat het inbouw lijkt. Cinewall maken. Egaliseren van vloeren en wanden. Nieuwe vloer storten Zandcement. Ook fundering met gewapend beton. Met of zonder verankering. Tegelwerk. Vervangen van (kunststof) kozijnen. Zowel binnen als buiten. Vervangen voordeuren. Ik kan de kozijnen direct bij de fabrikant bestellen! Dus grote kortingen mogelijk. Electra werkzaamheden, vernieuwen van kabels, verplaatsen wandcontactdozen. Trapgat in betonnen vloer zagen en vaste trap plaatsen. Open of dichte trap. . Isoleren (geen pur of vlokken blazen in spouwmuur), CV vervangen, Draagmuur verwijderen en bint plaatsen, Uiteraard sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Weet wat hij doet, en legt ook uit het werkt voor de volgende keer !
 • MM Klussenbedrijf
  MM Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  MM Klussenbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Aannemer, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met MM Klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wij zochten een vakman voor onze badkamer renovatie. Betreft een kleine badkamer van nog geen 4m2. Veel aannemers over de vloer gehad maar bij Mutlu had ik het beste gevoel. Vriendelijke man die zijn afspraken nakomt. Door een fout bij de leverancier hadden wij niet op tijd de spullen, maar Mutlu was flexibel en kon een week later starten. Mutlu is flexibel, werkt hard en betrekt je tijdens de renovatie. Hij staat ook open voor suggesties en doet hier niet moeilijk over. Zelf ben ik "pietje precies", en Mutlu ook 😀👍. Badkamer was een uitdaging omdat wij het maximale uit de kleine ruimte wouden hebben en dat is hem gelukt! Hopelijk heeft hij niet teveel hoofdpijn door ons 😂. De wc staat op de nominatie en die mag hij wat ons betreft ook doen!
 • Verbouwing & Onderhoud Unsel
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  Verbouwing & Onderhoud Unsel kan je helpen met je Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Verbouwing & Onderhoud Unsel om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke man, zeer tevreden over het werk. Op de afgesproken datum afgeleverd. Hij weet wat hij doet, stelt altijd vragen en geeft goed advies. Voor toekomstige werkzaamheden zal ik zeker Unsel bellen.
 • Profiklusser Drechtsteden
  Profiklusser Drechtsteden
  Beoordeling: 4.5 van 54.55151 reviews
  Installatiebedrijf in Dordrecht

  Welkom bij Profiklusser Drechtsteden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovaties,het leggen van tegelvloeren en loodgieterswerkzaamheden. Profiklusser Drechtsteden doet ook allround kluswerkzaamheden in en om uw huis. Wilt u uw klus voordelig en nauwkeurig laten uitvoeren? Heeft u een spoedklus? Heeft u een vakman nodig die weet wat ie doet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u niet flexibel bent met uw tijden en u werkt overdags, u heeft heel weinig tijd,of alleen in het weekend? Geen zorgen,wij zijn wel flexibel! Wij zijn goed in o.a: -Ontwerpen en uitvoeren van badkamer- en toiletrenovaties -Ontwerpen en plaatsen van keukens -Kasten en meubels in elkaar zetten -Verleggen van leidingen (water en elektra) -Wanden en verlaagde plafonds (ook met verlichting) -Tegels zetten -Voegen en kitten -Verlichting aanleggen -Stucen -Ook voor allround klusjes! Bel of mail me en ik zal u zsm antwoorden! Mvg Oz Profiklusser Drechtsteden

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Het bedrijf zal ongetwijfeld goed werk leveren, daar twijfel ik niet aan. Helaas is hij bij ons (door persoonlijke omstandigheden/dubbele afspraken) tot twee keer toe niet op komen dagen, waarbij ik hem ook nog zelf moest contacten. Wij hadden dus twee keer alles voorbereid: keuken leeg, alles afgedekt etc. Dat is gewoon echt jammer, zeker ook voor de goede reviews die hij had. Ik kan niet anders dan maximaal 2 sterren geven.

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1474 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Dordrecht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt