Vind Installatiebedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

Op zoek naar Installatiebedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95108 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Warmtepomp repareren of onderhouden-
  Kundige en vriendelijke man. Heeft de warmtepompinstallatie de eerste onderhoudsbeurt gegeven en een aantal zinvolle tips gegeven over zaken die het installatiebedrijf had nagelaten. Ik zou de kapotte pomp van de vloerverwarming moeten vervangen, maar dat bleek niet nodig, toch weer een hoop geld bespaard. Eenmanszaak, maar in tegenstelling tot de grotere bedrijven reageert hij zeer snel op serviceverzoeken.
 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95185 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Interial Afbouw is een Aannemer gevestigd in Rotterdam Onze diensten - Keuken voorbereiden ter plaatsing, leidingen- en elektra verleggen volgens tekening keukenleverancier - Volledige badkamer verbouwen van sloopwerk tot installatie volgens 3D schets van de badkamerwinkel - Voorzet- en tussenwanden en verlaagd plafonds - Loodgieterswerk - Leidingwerk en installatie - Elektra-werkzaamheden - Elektra aanleggen en verleggen - Kitwerk en tegelwerk Voor zowel bedrijven en particulieren. www.interial. nl

  Laatste review:
  Kitten-
  Snel in contact, duidelijk qua offerte, konden ook snel langskomen voor de opdracht. Helaas moesten ze alleen nog een keer terugkomen omdat de buitenkant niet gekit bleek te zijn, maar dat is uiteindelijk goed en snel opgelost.
 • Loodgieters & Installatiebedrijf EEF
  Loodgieters & Installatiebedrijf EEF
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in water-, gas-, CV– en riool installaties, reparaties en ontstoppingen. Wij beschikken over professionele uitrusting zoals riool-ontstoppingsapparatuur, inspectiecamera (waarbij er de mogelijkheid bestaat data op een USB over te zetten voor bijvoorbeeld uw verzekeraar of verhuurder), een warmtebeeldcamera om de lekkages te detecteren en diamantboren. Met de laatst genoemde kan men door een dikke muur, fundament of beton boren voor het aan-en verleggen, uitbreiden van (bestaand) leidingwerk of afvoeren door te leiden via kruipruimte naar buiten naar de hoofdaansluiting. Met ruim 30 jaar ervaring in deze branche, EU-breed, hebben wij inmiddels vele opdrachten mogen uitvoeren. Voor ons staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij investeren en hechten veel waarde in duurzame relaties met onze klanten. Wij doen ons uiterste best voor uw klus een gepaste oplossing te vinden!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Alles netjes gemonteerd. De loodgieter was op tijd aanwezig. Heel soepel en vlug gegaan. Wij zijn zeer tevrede. Dank u wel.
 • Wash4all
  Wash4all
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Aannemer & installatiebedrijf: * Sloopwerken *Stucwerken *Schilderwerken *Loodgieterswerken *Wanden en plafonds *BETON SIRE *Water en Gas installaties *Behang verwijderen *Lucht afvoer installaties *Al geheel verbouwingen * Turn-Key opleveringen mogelijk #Wij vragen GEEN voorschot of dergelijk voor klussen tot €5000,-!!! Dus eerst werken en resultaat dan pas afrekenen! # betreft materiaal werken wij alleen met kwaliteit- en top merken. #u mag ten aller tijde zelf voor het materiaal aanleveren indien u dat wenst, maar daar kunnen wij geen garantie op geven.houd u daar rekening mee!

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Vriendelijk, duidelijk en uitstekende service geleverd
 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95102 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 6 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Deskundig, aardig en hardwerkend. Heeft bij ons een buitenkraantje geplaatst in de voortuin, een waterafvoer aangesloten en een wasbakje geplaatst in de achtertuin. Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd, zeer zeker een aanrader!
 • Profiklusser Drechtsteden
  Profiklusser Drechtsteden
  Beoordeling: 4.5 van 54.55149 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Welkom bij Profiklusser Drechtsteden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovaties,het leggen van tegelvloeren en loodgieterswerkzaamheden. Profiklusser Drechtsteden doet ook allround kluswerkzaamheden in en om uw huis. Wilt u uw klus voordelig en nauwkeurig laten uitvoeren? Heeft u een spoedklus? Heeft u een vakman nodig die weet wat ie doet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u niet flexibel bent met uw tijden en u werkt overdags, u heeft heel weinig tijd,of alleen in het weekend? Geen zorgen,wij zijn wel flexibel! Wij zijn goed in o.a: -Ontwerpen en uitvoeren van badkamer- en toiletrenovaties -Ontwerpen en plaatsen van keukens -Kasten en meubels in elkaar zetten -Verleggen van leidingen (water en elektra) -Wanden en verlaagde plafonds (ook met verlichting) -Tegels zetten -Voegen en kitten -Verlichting aanleggen -Stucen -Ook voor allround klusjes! Bel of mail me en ik zal u zsm antwoorden! Mvg Oz Profiklusser Drechtsteden

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Oz heeft ons ontzettend goed geholpen met het aanleggen van een warm waterleiding naar de CV ketel op zolder. Letterlijk binnen een dag geregeld en vakkundig uitgevoerd. Wij bevelen hem van harte aan!
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • Mert Onderhoud en Montage Zonnepanelen
  Mert Onderhoud en Montage Zonnepanelen
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Mert Montage & Onderhoud van Zonnepanelen. Landelijk erkend Montage en onderhoud van zonnepanelen. Info mertzonnepanelen nl

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Mert heeft bij ons ivm het plaatsen van een dakkapel de zonnepanelen er af gehaald en ze een paar dagen later er weer terug op gelegd. Mert heeft hierbij echt top werk geleverd en goed meegedacht hoe we ze er weer passend op konden leggen. Ik raad Mert van harte aan!
 • Onderhoudsbedrijf Wenink
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Onderhoudsbedrijf Wenink is gespecialiseerd in dak, zink en loodwerken. Al 20 jaar ervaring in dakonderhoud en het vervangen van zowel bitumineuze, als zinken daken staan wij u professioneel bij met advies en uitvoerende werkzaamheden. Wegens een project die helaas is uitgevallen hebben we nu tijd om diverse andere spoedprojecten aan te kunnen nemen. Heeft u een spoedklus die binnen 6 weken uitgevoerd met worden zodat lekkages verleden tijd zijn? Neemt u dan snel contact op! Met vriendelijke groet, Sander Wenink Onderhoudsbedrijf Wenink

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Fa. Wenink was een van de weinigen die deze, kennelijk te eenvoudige klus, wel wilde aannemen waar anderen hun neus ervoor ophaalden. Vrij snel werd er contact opgenomen en een prijs besproken. De volgende dag stond de monteur al voor de deur en heeft in alle rust de klus netjes geklaard. Prijs was redelijk, misschien iets aan de hoge kant maar ik ben niet thuis in de prijsstellingen in deze vakgroep. Al met al een nette service. Ik adviseer Fa. Wenink wel om in het vervolg gewoon een officiële factuur aan te leveren aan de klant zodat de klant ook kan bewijzen dat de opdracht door een ervaren en kundig loodgieter is voldaan, mede ook ivm verzekeringen e.d.
 • Hagendoorn Installaties
  Hagendoorn Installaties
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Aircool is uw lokale installateur/leverancier voor uw airconditioning! Aircool levert al ruim 3 jaar elke dag nieuwe installaties op bij tevreden klanten. Wij zijn F-gassen gecertificeerd en werken natuurlijk veilig met ons VCA diploma`s op zak. Al onze installaties worden i.c.m. een optioneel onderhoudscontract 5 jaar volledige garantie gegeven. Aircool werkt met de nieuwste milieuvriendelijkste materialen/gassen die er zijn. Op deze manier bent u met uw nieuwe airconditioner goed bezig met het milieu en uw portemonnee!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Heel goed geholpen! Er kon flexibel worden gepland, er werd goed met ons meegedacht en de prijs was goed. De airco hangt inmiddels en wordt al veelvuldig gebruikt (als verwarming).

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1496 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hendrik-Ido-Ambacht

Vind vakmensen bij jou in de buurt