Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind elektriciens in Hendrik-Ido-Ambacht

Op zoek naar elektriciens in Hendrik-Ido-Ambacht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Hendrik-Ido-Ambacht

 • Barotech

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 4.9 van 54.95467 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Snel in communicatie, houdt zich aan de afgesproken tijden, erg vriendelijk, netjes en nauwkeurig in zijn werk. Erg blij met Baro!
 • Alves Repairs

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews

  Over Alves Repairs: Ik heb 13 jaar ervaring in witgoed en heb gewerkt met diverse merken zoals Samsung, LG, etc. Reparaties worden gedaan bij de klant thuis. Prijzen: - START TARIEF: 69 euro (incl. voorrij kosten + 30 min. onderzoek/expertise kosten) - 15 euro/15 min (NA START TARIEF)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Top geregeld. Vriendelijk en snel
 • Nastronic

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 4.9 van 54.95104 reviews

  Hierbij bied ik me aan als ervaren elektro monteur. Voor al uw storing/ installaties binnen en buitens huis. Ook heel handig met ander soorten klusjes.  Voor interesse kom ik graag langs om te kijken. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) noord-Holland en Noord Brabant

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Erg tevreden! Aangename communicatie en de installatie van de ventilator is snel en netjes gedaan.
 • A. de Blois Afbouw & Installatie

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Wij zijn aannemers ( en uitvoerders) van vrijwel alle timmer, afbouw en installatiewerkzaamheden. Hebben bijna 20 jaar ervaring in de bouw en sinds kort ook actief op Werkspot. We komen vrijwel altijd de situatie ter plaatse beoordelen en nemen vervolgens de wensen en mogelijkheden met u door. U ontvangt een vrijblijvende offerte en wij zullen er vervolgens alles aan doen om het werk naar volle tevredenheid uit te voeren.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Na het plaatsen van mijn opdracht, kreeg ik al gelijk dezelfde dag een reactie van Tom. Hij gaf aan de klus snel te kunnen uitvoeren. Na telefonisch overleg kon hij tot mijn verbazing al binnen 2 dagen langskomen voor de klus en leverde hij netjes een mooie offerte vooraf. De 2 extra groepen en een stopcontact voor de wasdroger zijn keurig geplaatst! Op de dag zelf heb ik gevraagd of het mogelijk was om nog een buiten stopcontact extra te plaatsen en om wat lastige lampen binnen op te hangen. Dat was geen enkel probleem! Wat ik waardeer is dat Tom (en zijn collega) hun vak verstaan, praktisch zijn, meedenken, flexibel zijn en ook nog met humor hun werk uitvoeren. Ik zal in de toekomst zeker weer van hun kennis & kunde gebruikmaken!
 • Cubica3

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 5 van 55529 reviews

  Wij zijn een klein maar professioneel familie bedrijf gespecialiseerd in ventilatie en keukenmontage. Onze persoonlijke aanpak is het punt waarin wij ons onderscheiden. Samen met mijn schoonbroer vormen wij een sterk team ! Ieder een specialist in zijn vak. We zijn punctueel, wij gaan zorgvuldig te werk en de klant staat altijd centraal.

  Laatste review:

  Ventilatiesysteem installeren of vervangen -

  Proactief en denkt met je mee. Zeker een aanrader.
 • MBD ALLROUND KLUSBEDRIJF

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Wij zijn MBD Allround Klimaatbeheersing, Opgericht door 3 broers die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in de klimaatbeheersing branche. Wij zijn in 2017 hier mee begonnen omdat wij als monteurs in het veld, meemaakten dat het van kantoor naar de werkvloer vaak mis ging. Hierdoor ontstonden onnodige stagnaties en ontevreden klanten. Nu doen wij het proces van begin tot eind, wij nemen de klus op maken de offerte en komen uiteindelijk ook installeren. Dit voorkomt veel problemen en brengt tevreden klanten, wij werken doel gericht en luisteren altijd naar de wensen van de klant en zullen altijd proberen deze te verwezenlijken. Rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen. Onze Monteurs zijn STEK gecertificeerd.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Ik ben door MBD zeer tevreden achter gelaten. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Komen afspraken na en laten na de installatie alles netjes opgeruimd weer achter. De monteurs (broers) werken mooi rustig. Geen gestrest dus. Ze denken idd met je mee. Groet Ron
 • Volt Elektro Service

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Volt elektro service Sinds 2010 is volt elektro service actief in de elektrotechniek, zowel renovatie of kleinschalige elektra werkzaamheden, zoals storingen, lampen ophangen en groepenkasten vervangen, ook zijn wij gespecialiseerd in intercom installaties zowel video als audio installaties Wij als volt elektro service, doen de werkzaamheden uitvoeren volgens de wettelijke nen1010 voorschriften We zijn gediplomeerd als 1e monteur elektrotechtniek En in bezit van VCA vol Ook zijn wij in bezit van nen3140 certificaat Volgens de wettelijke richtlijnen hanteren wij 2 jaar garantie op de installatie exclusief de schakelmaterialen Wij zijn als volt elektro service verzekerd voor alle ongevallen in en om uw woning/pand tijdens de werkzamheden We werken vooral met de volgende merken ABB Jung, busch jeager Hager Attema Comelit Peha

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Snel gereageerd en ook vlot uit kunnen voeren. Liet keurig even weten dat hij wat verlaat was . Werkte netjes. Ik ben zeer tevreden
 • A.A.V. Service & Trading

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 4.5 van 54.55190 reviews

  AAV Service & Trading is een installatiebedrijf op het gebied van W-installaties, welke levert, installeert en service verricht aan: Split-airconditioningsystemen, VRF- Systemen, Chillers, Computerairconditioningsystemen, Luchtbehandeling, Mechanische ventilatie, Warmtepompsystemen en Zonneboilers, Luchtgordijnen. Het leveren en installeren van Koel- en Vriescellen, en Kleinkoeling. Op verwarmingsgebied het vervangen van CV-ketels, service en reparaties van CV-ketels en Stadsverwarminginstallaties. Levering en service aan Luchtbevochtigers, Luchtontvochtigers en Luchtdrogers. Wij verzorgen een 24 uurs service door geheel Nederland. We hebben onderhoudskontrakten voor CV-ketels en airconditioningsystemen. Hoog in ons vaandel staat klantvriendelijkheid en doen wat je belooft.

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Apparaat helaas niet meer rendabel te repareren, maar heeft het iig wel geprpobeerd.
 • Molenvliet ElektroService

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Molenvliet ElektroService, voor kleine klussen aan huis op gebied van elektro en computer. Ook voor ophangen van lampen, planken, schilderijen etc. Werkregio Zuid Holland en West Brabant.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Harry was duidelijk en efficiënt. Zeer tevreden!
 • Antrada B.V.

  Elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review

  Antrada is een allround beveiligingsexpert die complete beveiligings en elektra oplossingen levert. Hierbij kunt u denken aan hekwerken, automatische poorten, hekdetectie, gronddetectie, CCTV, Video analyse, toegangscontrole en al uw elektra werkzaamheden. Al onze toepassingen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Wij zijn lid van Techniek Nederland, erkend installateur bij het VEB en VCA gecertificeerd.

  Laatste review:

  Elektrisch hek of poort repareren -

  Bedrijf was nieuw op Werkspot en had nog geen recensies. Ik heb voor hun gekozen omdat zij hetzelfde merk elektrische aandrijving al op de plank hadden liggen. Ze hebben nog gekeken of de oude aandrijving gerepareerd kon worden, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ze konden dus gelijk de nieuwe plaatsen en dat is volgens afspraak naar tevredenheid gebeurd. Er was wel een issue met de doorrekening van de bestede tijd. Dat werd echter nadat ik daar iets over gezegd had onmiddellijk gecorrigeerd. Al met al zie ik geen aanleiding dit bedrijf af te raden.

Populaire lokale elektriciens in Hendrik-Ido-Ambacht

Andere vakmensen in Hendrik-Ido-Ambacht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur