Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht

 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Helaas is de klus niet doorgegaan doordat de hovenier onverwacht een baan en opleiding ging doen. Contact was wel heel prettig. Jammer maar zo kan het ook gaan.
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65222 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend 👍
  Kom in contact
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75547 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heg snel gesnoeid en afgevoerd Aardige mensen, netjes gewerkt
  Kom in contact
 • Dutch onderhoud & cleaning
  Dutch onderhoud & cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Dutch onderhoud & cleaning

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wat een leuke mensen hebben we ontmoet, Kevin en Julia. Enorm sociaal, klantvriendelijk en werken hard! Ze hebben de opdracht goed uitgevoerd! En alles weer netjes achter gelaten🙏🏼👍🏽heel blij mee!
  Kom in contact
 • Van der Pligt Elektrotechniek
  Van der Pligt Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de elektrotechniek. Van het wisselen/ uitbreiden van een groepenkast, het aanleggen van tuinverlichting of en voeding naar de schuur tot het oplossen van storingen in uw elektrische installatie.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Fantastische service. Snel en professioneel met juiste prijzen!
  Kom in contact
 • De TuinTovenaar
  De TuinTovenaar
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Beste bezoeker! Ik ben Eduard Vink en heb voor Staatbosbeheer, een boomkweker en verschillende hoveniers gewerkt, tot ik besloot dat ik het ook zelf kon! Ik ben voor mezelf begonnen en doe dit met veel plezier. Tuinen die ik aanleg zijn altijd met een Ecologische visie, natuurlijk in samenspraak met u. Neem gerust contact met mij op! Groet, Eduard De TuinTovenaar

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed op tijd. Alles uitgevoerd, kan wellicht nog een beetje kennis bijschaven.
  Kom in contact
 • M.C.N. Bestratingen
  M.C.N. Bestratingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Ik ben een handige Harry die eigenlijk alles wel kan. Ik werk bijna 20 jaar voor mezelf en heb dus de nodige ervaring en kennis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Marco is een vakman. Leverd goed werk af. Wij zijn zeer tevreden met zijn werk. Keurig oprit laten bestraten. Dankjewel Marco
  Kom in contact
 • Amberboom Tuinen
  Amberboom Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Even voorstellen Mijn naam is Mark Oostveen, en trotse eigenaar van Amberboom Tuinen. Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in het hoveniers en boomverzorgings vak. Mijn passie voor tuinen, bomen en alles wat groeit en bloeit ziet u terug in mijn werk. Kwaliteit,vakmanschap en klant gerichtheid staan bij mij nog echt voorop. De bedrijfsnaam Amberboom Tuinen is ontstaan voor de schoonheid van de Liquidambar styraciflua (Amberboom) deze boom heeft een mooie kurk laag op de stam frisgroen in het voorjaar en zomer en prachtig diep rood/oranje gekleurd in de herfst. De Amberboom is prachtig in alle seizoenen net zoals u tuin hoort te zijn. Daarom heb ik gekozen voor de naam Amberboom Tuinen. Ook het aanleggen van een tuin is persoonlijk, de tuin moet bij u passen. Een plek waar u in alle rust kunt genieten van zon en natuur, eventueel met een geïntegreerde plek voor uw kinderen om te spelen. Uw tuin is maatwerk, een juiste keuze van materiaal, beplanting en verlichting. Amberboom Tuinen helpt u graag op weg door uw wensen te vertalen in een concreet ontwerp van uw tuin, een advies over de te gebruiken materialen en het beplantingsplan en verder. Minstens zo belangrijk als de aanleg is het onderhoud van een tuin, daarmee houdt u uw tuin in goede conditie. Amberboom Tuinen heeft voor iedere tuin een oplossing. Ook het vakkundig snoeien of afbreken van bomen en struiken bent u bij ons aan het juiste adres. Ik ben gecertificeerd boomverzorger en heb hier de nodige opleiding voor gehad. Ik kan dit werk dan ook met uiterste precisie en zorg uitvoeren. Doormiddel van klim en uitvang techniek is geen boom voor ons te groot. Ons werkterrein ligt dan ook in geheel Nederland. Om u een goede indruk te geven van mij en mijn werk kun u mijn reviews lezen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Mark Oostveen Amberboom Tuinen

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Mark heeft onze boom gesnoeid. Prima werk en nadien alles keurig opgeruimd achtergelaten.
  Kom in contact
 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75271 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij zijn zeer tevreden klanten. Het contact verliep vanaf het eerste moment goed en prettig. Dirk is heel prettig in de omgang, dacht goed mee met ons en heeft uitstekend werk geleverd, voor een goede prijs. Wij zijn zeer tevreden met onze gerenoveerde voortuin en raden Dirk van harte aan!
  Kom in contact
 • Van der Hoeven Bouwservice
  Van der Hoeven Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Meer dan 10 jaar ervaring in (tuin) timmerwerk. Monteren van blokhutten/overkappingen, schuttingen, poorten, hekwerken, vlonders, schaduwdoeken, pergola's, glazen schuifwanden en verlichting. Maar ook montageklussen aan uw woning zoals rolluiken/screens of binnentimmerwerk behoort tot de mogelijkheden. Deze werkzaamheden doe ik partime en alleen omdat ik het leuk vind om te doen. Werkgebied c.a 25km rondom Hendrik Ido Ambacht

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1506 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht

Andere vakmensen in Hendrik-Ido-Ambacht

Vind vakmensen bij jou in de buurt