Vind hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht

Op zoek naar hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65165 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Uitstekend werk met een redelijke prijs. Hij kapte de boom in zeer korte tijd om en maakte alles schoon voordat hij vertrok. Sterk aanbevolen
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75460 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Bomen en heggen gesnoeid . Snel en goed werk geleverd.
 • JR sloop, bouw & klusbedrijf
  JR sloop, bouw & klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  JR klusbedrijf. Sloopen afvoeren puin schoonmaken, bezorgservice, bestrating tuinafval veel meer service in overleg Gewoon voor al uw klusjes, niet meer en niet minder. Team JR.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed werk afgeleverd en duidelijk in de communicatie.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snelle dienst, uitstekend geleverd.
 • M.C.N. Bestratingen
  M.C.N. Bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Ik ben een handige Harry die eigenlijk alles wel kan. Ik werk bijna 20 jaar voor mezelf en heb dus de nodige ervaring en kennis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  precies op de afgesproken tijd. verricht ; keurig uitgevoerd.Garage is weer zonder hoge hobbels bereikbaar.ben erg tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden
 • Amberboom Tuinen
  Amberboom Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Even voorstellen Mijn naam is Mark Oostveen, en trotse eigenaar van Amberboom Tuinen. Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in het hoveniers en boomverzorgings vak. Mijn passie voor tuinen, bomen en alles wat groeit en bloeit ziet u terug in mijn werk. Kwaliteit,vakmanschap en klant gerichtheid staan bij mij nog echt voorop. De bedrijfsnaam Amberboom Tuinen is ontstaan voor de schoonheid van de Liquidambar styraciflua (Amberboom) deze boom heeft een mooie kurk laag op de stam frisgroen in het voorjaar en zomer en prachtig diep rood/oranje gekleurd in de herfst. De Amberboom is prachtig in alle seizoenen net zoals u tuin hoort te zijn. Daarom heb ik gekozen voor de naam Amberboom Tuinen. Ook het aanleggen van een tuin is persoonlijk, de tuin moet bij u passen. Een plek waar u in alle rust kunt genieten van zon en natuur, eventueel met een geïntegreerde plek voor uw kinderen om te spelen. Uw tuin is maatwerk, een juiste keuze van materiaal, beplanting en verlichting. Amberboom Tuinen helpt u graag op weg door uw wensen te vertalen in een concreet ontwerp van uw tuin, een advies over de te gebruiken materialen en het beplantingsplan en verder. Minstens zo belangrijk als de aanleg is het onderhoud van een tuin, daarmee houdt u uw tuin in goede conditie. Amberboom Tuinen heeft voor iedere tuin een oplossing. Ook het vakkundig snoeien of afbreken van bomen en struiken bent u bij ons aan het juiste adres. Ik ben gecertificeerd boomverzorger en heb hier de nodige opleiding voor gehad. Ik kan dit werk dan ook met uiterste precisie en zorg uitvoeren. Doormiddel van klim en uitvang techniek is geen boom voor ons te groot. Ons werkterrein ligt dan ook in geheel Nederland. Om u een goede indruk te geven van mij en mijn werk kun u mijn reviews lezen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Mark Oostveen Amberboom Tuinen

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Mark heeft onze boom gesnoeid. Prima werk en nadien alles keurig opgeruimd achtergelaten.
 • Peter Verheul Tuinen
  Peter Verheul Tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2561 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Boom is gesnoeid, takken bladeren netjes opgeruimd
 • Taaq Groenvoorzieningen B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Over ons Eigenlijk vinden we het niet heel interessant om iets om over Taaq te vertellen. Het gaat eigenlijk niet om het bedrijf, maar over de kwaliteit en de projecten die je oplevert? Wij vinden het belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen klant en hovenier. Wij gaan daarom vrijblijvend bij potentiele klanten een bak koffie drinken. We luisteren dan naar de tuinideeën en geven mensen inspiratie op basis van het gesprek. Ook vertellen we dan graag over hoe wij te werk gaan. Mocht het gesprek van twee kanten voor een goed gevoel zorgen, dan gaan wij direct aan de slag! Rustig... geen paniek! De schoppen gaan de grond nog niet in. Wij maken eerst een aantal schetsontwerpen en komen deze aan je laten zien. Dit tot we een definitief ontwerp hebben. Daarna volgt een offerte. Een tuin kost nou eenmaal centen en we willen dat de klant vooraf weet waar hij aan toe is. Zijn we beiden tevreden met het ontwerp en de prijs? Dan worden onze mouwen opgestroopt en gaan we echt aan de slag! We nemen je tuin op in onze planning en bestellen daarna de spullen en materialen bij Snoei. Op de afgesproken datum zie je dan een van onze mooie bedrijfsbussen voorrijden!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Keurig werk afgeleverd. We zijn er erg blij mee.
 • Van der Elst Hoveniersbedrijf
  Van der Elst Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5532 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  Wilt u uw tuin opnieuw laten bestraten of bent u op zoek naar een hovenier die de complete aanleg kan verzorgen? Bij Van der Elst hoveniers zit u aan het juiste adres. Door onze brede ervaringen in zowel de aanleg als onderhoud van verschillende tuinen en projecten, weten wij met elke situatie om te gaan. Wij kunnen alle aspecten in uw tuin verzorgen, van het herbestraten van uw tuin tot het verzorgen van een complete tuinaanleg Enkele werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn: - Herbestratingen - Complete tuinaanleg - Vlonder bouw - Tuinhuisjes/ schuurtjes opbouwen Bent u op zoek naar een hovenier met kennis van zaken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor advies of voor het uitbrengen van een geheel vrijblijvende offerte. Om een goede indruk van ons bedrijf te krijgen kunt u ons volgen op Facebook. facebook elsthov

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vrij snel afspraak gemaakt,offerte was snel binnen en goed werk geleverd in goed overleg
 • IJzergroene Projecten
  IJzergroene Projecten
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht

  IJzergroene Projecten is een jonge en enthousiast onderneming, voortgekomen uit liefde voor het werken in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en snoeien van bomen op lastige locaties. Doordat wij met behulp van klimtechnieken de boom kappen, hebben wij weinig werkruimte nodig en blijft schade tot een minimum beperkt. Door het gebruik van een compacte benzine versnipperaar kunnen wij de takken zelfs gemakkelijk door het huis vervoeren in de vorm van snippers, mocht u geen achterom hebben. Daarnaast hebben wij een boomstronkenfrees van 78 centimeter breed, waardoor we door nagenoeg elke (tuin)deur kunnen. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Daarnaast verwijderen wij tevens struiken en heggen. Op basis van uw wensen kunnen we het vrijgekomen stamhout en de houtsnippers afvoeren en/of achterlaten. Daarnaast kunnen wij de stronk uitfrezen. Doordat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd is de klus snel en soepel klaar tegen een scherp tarief. Ten slotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het plaatsen van schuttingen en vele andere hovenierswerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Han heeft vandaag in sneltreinvaart een schutting met klimop bij ons geplaatst. Hierbij heeft hij de oude border afgegraven, de border verlengd, nieuwe opsluitbandjes geplaatst en nieuwe grond er in gedaan. Je geeft de beste man een cappuccino en hij gaat als een goed geoliede machine door je tuin! Dikke aanrader dus!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 939 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht

Andere vakmensen in Hendrik-Ido-Ambacht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt