Vind hoveniers in Papendrecht

Op zoek naar hoveniers in Papendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Papendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 582 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Papendrecht

 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.65253 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Nette prijs, uitstekende uitvoering. Vriendelijke en behulpzaam. Veel gratis advies.
 • Van Eersel Timmerwerken
  Beoordeling: 3.9 van 53.9513 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  Van Eersel timmerwerkenen onderhoud van u woning of bedrijf. voor binnen of buiten timmerwerk en tuin werk bomen en heggen/ struiken rooien en snoeien

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Van eersel kwam niet opdagen, dus hebben we nino van rijthoven genomen. Hij heeft het werk gedeeltelijk goed gedaan, we wachten nog op 2 bomen.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95614 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Serkan communiceerde duidelijk, was snel beschikbaar en heeft tegen een heel net tarief keihard gewerkt en een mooi resultaat achtergelaten. Mijn tuin is weer winterklaar. Aanrader!
 • Dick Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  Specialist in het tot leven brengen van uw tuin. Wij verzorgen de complete aanleg van uw tuin. Van oriënterend gesprek en ontwerp tot beplanting, bestrating, vlonders en overkappingen. Zo creëren we voor elke klant een tuin om van te genieten. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Dordrecht,Rotterdam en Breda. Andere regio's zijn in overleg ook mogelijk.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Bouwen v schuurtje, tegels leggen, gras leggen, afwerking Niet lang na hoeven denken over een reactie. Dick is prettig in de omgang en denkt in oplossingen ipv problemen. Levert geen half werk en staat open voor aanpassingen. Een echte vakman
 • B. Tuijtel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  Wij zijn een snel schakelend bedrijf met de juiste mensen en vakkennis ,wij zijn ook echter een snel schakelend bedrijf waar je op kan bouwen

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Prima bedrijf, no nonsense. Konden snel schakelen, en de werkzaamheden waren in no-time geregeld, keurig volgens afspraak.
 • Verhoek Groen
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  Gevestigd in Zwijndrecht. Specialist in beplanting. Beplantingsadvies, Uitwerken en realiseren van beplantingsplannen, Aanplant en Onderhoud Vakbekwaam hovenier met als specificatie tuintekenen. Op geleverde beplanting wordt door Verhoek Groen 6 maanden groeigarantie gegeven, die ingaat op de dag van aanplant

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Zeer enthousiast, kundig en vriendelijk! Zeker aan te raden.
 • IJzergroene Projecten
  IJzergroene Projecten
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  IJzergroene Projecten is een jonge en enthousiast onderneming, voortgekomen uit liefde voor het werken in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en snoeien van bomen op lastige locaties. Doordat wij met behulp van klimtechnieken de boom kappen, hebben wij weinig werkruimte nodig en blijft schade tot een minimum beperkt. Door het gebruik van een compacte benzine versnipperaar kunnen wij de takken zelfs gemakkelijk door het huis vervoeren in de vorm van snippers, mocht u geen achterom hebben. Daarnaast hebben wij een boomstronkenfrees van 78 centimeter breed, waardoor we door nagenoeg elke (tuin)deur kunnen. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Daarnaast verwijderen wij tevens struiken en heggen. Op basis van uw wensen kunnen we het vrijgekomen stamhout en de houtsnippers afvoeren en/of achterlaten. Daarnaast kunnen wij de stronk uitfrezen. Doordat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd is de klus snel en soepel klaar tegen een scherp tarief. Ten slotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het plaatsen van schuttingen en vele andere hovenierswerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Han IJzerman heeft onze berk gekapt. En alles afgevoerd en keurig schoongemaakt. Wij zijn zeer tevreden en kunnen hem zeker aanbevelen.
 • J.A. Stam dienstverlening
  J.A. Stam dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  J.A. Stam dienstverlening

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Goeie dienstverleners! Hardwerkende mensen, top!
 • Peter Verheul Tuinen
  Peter Verheul Tuinen
  Beoordeling: 4 van 54552 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Nooit meer.. Wij zijn erg teleurgesteld. Van de 40 tegels die wij hadden, moesten er 36 gelegd worden. Van de 36 zijn er 9 met een gebroken hoek, schade (gemaakt met een andere tegel) en een zelfs compleet doormidden gebroken en toch laten liggen. Er zijn alleen maar gebroken tegels over. Een van de RVS grondspotjes is zwaar beschadigd door het aanslaan met een hamer. De lijnen en tegels lopen schots en scheef en het geheel ligt veel te hoog. Vervolgens moest ik “zelf maar voegen” omdat hij het niet eens was met onze afgesproken prijs. Als deze klus niet voor jou bestemd was, had dit dan eerlijk gezegd. Nu hebben wij 9 tegels schade a €200 euro een nieuwe grondspot a €45 en kan ik de hele klus overnieuw laten doen.. Wij waren niet thuis tijdens de klus (enkel de oppas was er) en we hebben je daarvan van te voren op de hoogte gesteld. Dat was geen probleem. Nu na herhaaldelijk bellen en berichten, geen gehoor helaas.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.6 van 54.65123 reviews
  Hovenier in Papendrecht

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Reageert snel en voert het goed uit. Laat de plaats waar gewerkt is ook netjes (bezemschoon) achter.

Populaire lokale hoveniers in Papendrecht

Andere vakmensen in Papendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur