Vind Bouwbedrijven in Papendrecht

Op zoek naar Bouwbedrijven in Papendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Papendrecht

 • Tosa B.V.
  Tosa B.V.
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  Na decennia de grootste, exclusieve Quote 500 huizen te hebben gebouwd waren wij toe aan een pauze. Doordat de aannemer van een vriend het liet afweten, heb ik hem aangeboden om het jaren 20 huis van zijn dochter af te bouwen. Alleen de muren en de vloer stonden er nog. Achteraf een geschenk uit de hemel want dat gaf mij weer het inzicht hoe leuk het is om zelf met je handen te werken. Om op maat vakwerk te leveren met de juiste materialen: kijken, meten, doen. Waar andere aannemers een probleem zien, zien wij een oplossing. Daarom doen wij graag projecten, huizen waar een timmermansoog nodig is en echt vakmanschap vereist is. En waar ambachtelijke arbeid nog gewaardeerd wordt. Wij vragen een eerlijke prijs voor ons vakmanschap. Wil je een partij waar vakmanschap, eerlijkheid en integriteit de hoogste waarden zijn, bel ons dan.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Goed contact gehad met André gedurende de verbouwing en de verbouwing van een oude zolder is mooi afgerond. Zeker bij de meer ‘custom’ elementen, zoals het afwerken en maken van een steil trap, levert André vakwerk af, en denkt goed mee bij je wensen. Dank!
 • Pro-Bouw Service
  Pro-Bouw Service
  Beoordeling: 4.4 van 54.4572 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  Klusbedrijf Pro-Bouw Service is een betrouwbaar bedrijf met ruim 20 jaar ervaring . Wij verrichten vrijwel alle bouwwerkzaamheden en klussen -met garantie- in de breedste zin van het woord tegen scherpe tarieven. Vakkundig, snel en betrouwbaar. Onze diensten betreffen onder andere: verbouwen, aanbouwen, renovatie en grote of kleinere klussen. Een greep uit ons aanbod: voegwerk, timmerwerk, metselwerk, tegelen, sanitair (badkamers/toilet), behang- en schilderwerk en betonwerk, installatie van waterleiding, electra en gas, isolatiewerkzaamheden. LET OP: wij kunnen geen offerte verstrekken op basis van enkel een omschrijving en/of tekeningen. Een bezichtiging ter plaatse is altijd noodzakelijk. Ook verzoeken wij u ons bedrijf enkel te benaderen bij serieuze interesse. Elk contact brengt voor ons als vakman op Werkspot namelijk kosten met zich mee. Die kosten voldoen we graag, maar liever wel aan échte klussen waar we vervolgens graag de concurrentiestrijd met andere vakmannen aangaan.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Geweldig was de job die Kris,Gregor en de anderen hebben gedaan!! Wij zijn erg blij,het huis lijkt wel als nieuw. Blinkend schilderwerk,een prachtige badkamer. Een lust om Pro Bouw te mogen werken. Topkwaliteit voor een hele goede prijs;kan het iedereen aanraden. Komt nog bij dat je door Kris,toch al een goede communicator,bovendien allerlei tips en details krijgt aangereikt,waardoor je geld uitspaart of waarvan anderszins in de toekomst van kunt profiteren. Echt een aanrader,Pro Bouw!!!
 • MM Klussenbedrijf
  MM Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  MM Klussenbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Aannemer, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met MM Klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Heel erg goed geholpen! Er werd goed meegedacht over een oplossing en iedereen werkte erg netjes. Communicatie verliep ook soepel. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!
 • FZ Aannemersbedrijf
  FZ Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75115 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  Geachte heer / mevrouw, Beste klant, Ik ben recentelijk uit England verhuisd. Ik heb inmiddels 19 jaar werkervaring in de bouw en bij particulieren. Mijn Specialisme zijn stukadoorswerken ( allerlei soorten stucwerk), schilderswerkzaamheden zoals saucen e.d., complete badkamer renovaties, gipsplaten, laminaat, tegels, behang, loodgieterswerk, electra, schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen) en volledige huis renovaties.  Mijn tarieven zijn als volgt: -Schilderwerk 8,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Stuck 13,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen): prijs afhankelijk van conditie. -Gipsplaten 25 Eur/m2 - Volledige badkamer renovatie (inclusief sloop, loodgieterswerk, electra, nivellering, tegels, kit, montage) vanaf prijs van Eur 5990 tot Eur 9990 op basis van conditie. -Tegels vanaf 30 Eur/m2 tot 75 Eur/m2 -Laminaat 7,50 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Behang 8 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Loodgieterswerkafhankelijk van project. -Electra afhankelijk van project. -Volledige huis renovatie, afhankelijk van project. Natuurlijk, vrijblijvend afspraak en advies. Bovendien altijd tot u dienst tijdens het project om u optimaal te begeleiden en adviseren. Met Vriendelijke groet, Florian FZaannemersbedrijf

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  The planning and start of the work was done very quickly. We were amazed by the availability and responsiveness of the team. The work was both fast and well done. A few alterations had to be made, which can happen, but the quality of the finished work was never in question. We highly recommend Florian and his team.
 • Stucadoorscentrale B.V.
  Stucadoorscentrale B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  Aannemer in stucwerk & schilderwerk * Sloopwerken *Stucwerken *Schilderwerken *Wanden en plafonds *Behang verwijderen *Al geheel verbouwingen * Turn-Key opleveringen mogelijk #Wij vragen GEEN voorschot of dergelijk voor klussen tot €5000,-!!! Dus eerst werken en resultaat dan pas afrekenen! # betreft materiaal werken wij alleen met kwaliteit- en top merken. #u mag ten aller tijde zelf voor het materiaal aanleveren indien u dat wenst, maar daar kunnen wij geen garantie op geven.houd u daar rekening mee!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Eerst telefonisch contact en direct een afspraak gemaakt om in de woning de klus door te nemen. Zeer duidelijke communicatie en advies zowel tijdens de afspraak als tijdens de werkzaamheden. Goede planning en prijs. Afspraak is afspraak. Tijdens de klus wordt je continue op de hoogte gehouden. Werkzaamheden zien er perfect uit! Heel tevreden over het eindresultaat!
 • WWS-Bouw
  WWS-Bouw
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  WWS-Bouw is een aannemersbedrijf met ervaren vakmanschap. We hebben van alles in huis, dit houdt in dat wij u kunnen helpen bij zowel een grote als een kleine verbouwing, restauratie of een ander unieke project. WWS-Bouw is gespecialiseerd in complete verbouwingen. Of dit nu een volledige woningrenovatie is of het plaatsen van een aanbouw in combinatie met de renovatie van de woonkamer. Voorgevel vernieuwingen, Dak reparaties/ vernieuwingen. Aanbouw Uitbouw Dakkapel Badkamer/wc renovatie en installatie Schilderwerk binnen en buiten huis Stuken Tegelen Loodgieter werkzaamheden Electra Timmerman Trappen op maat Stalen deuren op maat Tuinoverkappingen WWS-Bouw laat altijd een tevreden klant achter. Ons bedrijfsmotto is : Wij werken samen! Samen met de klant vanaf het begin tot het einde. Wij begeleiden de klant met advies en staan we paraat tijdens onze samenwerking. Door de persoonlijke aandacht kunnen wij, samen met u, het beste resultaat behalen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Ik schrijf nooit een review maar voor Wladimir en zijn mannen van WWS bouw maak ik graag een uitzondering. Ze hebben voor mij de hele beneden etage gerenoveerd: plafonds en wanden gestuct en gesausd, wanden verplaatst en deuren en deurposten geplaatst. Vloerverwarming in de vloer gefreesd, PVC vloer gelegd en last but not least op een prima wijze de keuken geplaatst….. Ik ben zeer te spreken over de communicatie, het meedenken en de ongelofelijke veelzijdigheid van zijn mensen. En ze bleven maar doorgaan. Rustig maar gestaag en in goede verstandhouding met elkaar. Geen harde werkradio dat vond ik ook wel fijn moet ik zeggen. En bovenal aanpakkers van jewelste. Even sparen en dan hoop ik dat ze boven ook bij me aan de gang kunnen. Heb je een renovatieklus? Dan raad ik je aan om met WWS bouw in zee te gaan.
 • Massa Montage
  Massa Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  Wij zijn er voor uw! Zowel voor grote opdrachten als de wat kleinere opdrachten. aanbouw, dakkappel, badkamer renovatie, wandjes plaatsen, electra/ water verplaatsen, zolderverbouwing, kozijnen plaatsen. Bij ons bent u bij het juiste adres! 20 jaar in het vak!

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Meneer kwam snel langs om de werkzaamheden te bespreken, dacht goed mee over de mogelijkheden en offerte werd ook snel gemaakt. De uitvoering van de werkzaamheden zijn heel netjes en exact zoals besproken. Zijn heel tevreden over de communicatie en het eindresultaat en zullen dit bedrijf zeker weer contacten bij andere werkzaamheden.
 • Aannemersbedrijf Stok
  Aannemersbedrijf Stok
  Beoordeling: 3.7 van 53.757 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  Welkom op mijn profiel. Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Nico Stok en ben al 40 jaar actief in de bouw waarvan 25 jaar als zelfstandige. Mijn aannemersbedrijf doet verschillende bouwwerkzaamheden en ik kom graag in contact met u over uw opdracht. Hopende op een mooie samenwerking! Mvg, Nico

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Chaotisch werken
 • GB Bouw&Handel
  GB Bouw&Handel
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  Beste opdrachtgever, GB Bouw&Handel heeft met ruim 30 jaar ervaring in bouwsector.Wij hebben zelf in verschillende regio's alle bouw werkzaamheden zoals nieuwbouw , aanbouw, opbouw,uitbouw ,badkamer en toilet renovaties uitgevoerd. GB Bouw& Handel is een bouwbedrijf die een project compleet kan aannemen zodat u een aanspreek punt heeft voor alle werkzaamheden . Wij maken uw grote of kleine opdrachten graag voor u in orde. Als er een verandering van formatie in de badkamer/toilet ter sprake is,dan kunnen we een drie dimensionale tekening voor u maken. GB Bouw&Handel biedt voor al uw klussen en vakkundig oplossing.Naast een persoonlijke en praktische aanpak bieden wij een service aan op maat,waarmee we opdrachtgevers zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Wij staan voor heldere communicatie,open en eerlijke prijsstellingen en oprecht goede service.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  De klus verliep goed, eerlijke harde werkers. Mooie opbouw, wc, en badkamer gerealiseerd!
 • KN Solutions B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Bouwbedrijf in Papendrecht

  KN Solutions BV is een jong en dynamisch bedrijf. wij zijn gespecialiseerd in het afbouwen en renoveren van huizen en bedrijfsgebouwen. Hierbij plaatsen wij systeemplafonds, wanden, kozijnen. ook doen wij stucwerkzaamheden of tegelwerk wij zijn in bezit van professioneel gereedschap en zijn uiteraard verzekerd voor ongeval en schade

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Fijn bedrijf, werken hard!

4.2

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Papendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 94 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Papendrecht

Andere vakmensen in Papendrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt