Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Papendrecht

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555128 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prima vakman, netjes en aardig, heeft kennis van zaken. Communicatie verliep snel en goed. Jay heeft mijn raam gemaakt, er was een onderdeel nodig. Afspraak met andere klant kunnen verzetten, zodat hij het onderdeel kon halen en diezelfde dag nog kon monteren. Nog wat goede tips over onderhoud gekregen ook. Duidelijke afspraken rond de rekening, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9581 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  Voor de afgelopen 11 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Aanrader! Pjotr is deskundig en vriendelijk. Hij komt zijn afspraken na en is open en duidelijk over de kosten. Die zouden voor ons duur(der) uitvallen, maar hij had een goed alternatief voor het probleem.
 • Joseph Onderhoudsbedrijf
  Joseph Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  Gespecialiseerd en gecertificeerd in -Houtrot -renovatie -Ramen & kozijnen -glaszetter -vastgoed onderhoud

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Fijn contact en was snel geregeld!
 • ANKO Timmer en Onderhoudsbedrijf
  ANKO Timmer en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  ANKO Timmer en Onderhoudsbedrijf is een bedrijf wat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in dakvensters, sinds 2019 werken wij intensief samen met Velux. Dit heeft geresulteerd in verkrijgen van de prijs "montagepartner van het jaar 2022" . Door onze expertise weten we haarfijn hoe en wat er mogelijk is mbt het plaatsen van dakvensters, evenals het vervangen en verduurzamen ervan. Wilt u voorafgaand uw aanvraag een advies op locatie, dan komen we geheel vrijblijvend naar u toe. Zie onderstaand hoe wij de werkzaamheden uitvoeren: https://youtu.be/bPhwLaEDOmg?si=0-envQ4NlIUHn5FO

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel en kundig uitgevoerd
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  Mijn naam is Anderson Thomas, officieel Velux montagepartner! Door mijn jarenlange ervaring in het plaatsen van Velux dakramen en Velux dakkapellen, bent u bij mij aan het juiste adres om uw woning een mooie upgrade te geven. De positieve recensies laten u zien dat ik al verschillende mensen blij heb gemaakt. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee, denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Wilt u informatie, advies en/of heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u! Anderson Dakvensters

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Goede prijs, 3 dakramen, plaatsen en aftimmeren, netjes binnen 1 dag, super.
 • Hika Bouw- en onderhoudsbedrijf
  Hika Bouw- en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  Hallo, Een ervaren allround timmerman, die verschillende soorten timmerwerkzaamheden en klusjes uitvoert.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Eerlijk netjes op tijd.
 • SchaduwRijk
  SchaduwRijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  'Schaduwrijk' bestaat sinds oktober 2014. Ik kom voornamelijk bij particulieren over de vloer en ben gespecialiseerd in zonweringen en rolluiken. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Ik heb twee rechter handen. WIZKIM is m’n motto (wat ik zie kan ik maken) Ik hou niet van half werk. Ik heb doorgaans een kritische inslag en ga liever iets langer door, dan dat ik naderhand terug moet komen om eerder werk te verbeteren. Dan doe ik het liever in een keer goed. Wat ik doe: - Aanbrengen van zonneschermen waaronder terrasschermen, uitvalschermen, screens en markiezen. - Aanbrengen van rolluiken - Aanbrengen van raamdecoraties/binnenzonwering waaronder rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, plissees, gordijnrails, etc. - Aanbrengen van horren - Elektrisch maken van zonneschermen en rolluiken - Zonnescherm- en screendoeken vervangen - Rolluiken schoonmaken - Onderhoud en reparaties - Eigen assemblage Over het algemeen werk ik alleen. Dat lukt vanwege het soort werk niet altijd en in dat geval kan ik een beroep doen op collega zzp-ers met wie ik graag samenwerk. Gr Martijn Tip: heb je een klus en wil je dat een vakman reageert? Zet één of meer foto’s bij je oproep en omschrijf duidelijk je klus.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vakkundig gedaan.
 • FES Kozijnen en Service
  FES Kozijnen en Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  Met vele ervaringen een frisse blik en het hart op de juiste plek helpen we je graag met onze specialiteit: kozijnen, deuren en schuifpuien. Met onze producten rijken we graag een warme huissfeer toe. Onze producten worden door vakmensen gemonteerd om de kwaliteit van het product te realiseren. We werken door heel Nederland vanuit onze standplaats in de omgeving van Dordrecht.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  De crew is heel vakkundig en vriendelijk, de prijs is goed, communicatie is heel goed en de kwaliteit van de kozijnen idem! Niks dan goede woorden over deze onderneming, raad hen zeker aan!
 • Weeda Totaalonderhoud
  Weeda Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  In 2014 ben ik, Robert Weeda, als ZZP-er gestart onder de naam Weeda Totaalonderhoud in de regio Zuid-Holland-Zuid. Als opgeleid timmerman heb ik jaren ervaring in diverse timmerwerkzaamheden, heb ik mij laten certificeren in het herstellen van houtrot, specialiseren in schilderwerk voor binnen- en buiten en het zetten van isolatie, HR++ en HR+++ (hoogrendement) beglazing. Met mijn gedreven houding werk ik als vakdeskundige alleen met gekwalificeerde producten zoals Sigma, Sikkens en Renovaid. Het leveren van kwaliteit staat bij mij op één! Onze maatschappij verandert en zo ook ons werk. Door op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen op mijn vakgebied, kan ik u, als klant, een passend advies bieden. Met de veelzijdigheid van mijn werkzaamheden en diensten kan ik klussen combineren. Dit zorgt voor minder overleg, een overzichtelijke planning en daarmee continuïteit in de kwaliteit van het werk. Het renoveren, restaureren of ander onderhoudswerk verricht ik met grote zorgvuldigheid. Als eenmanszaak werk ik op basis van kwaliteit, eerlijkheid, heldere afspraken en met plezier aan de werkzaamheden voor particulieren, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en bedrijven. De werkzaamheden die wij doen bestaan uit: - schilderwerk; - timmerwerk; - vervangen van glas; - reparaties aan deuren, ramen en kozijnen of vervangen; - geveltimmerwerk (trespa, keralit); - houtrotherstel (gecertificeerd); - hang en sluitwerk voor ramen en deuren (optioneel politiekeurmerk); - vervangen van vloeren (incl. balklagen). In 2018 door de klant beoordeeld met een 8.8 Voor meer informatie over de werkzaamheden, kunt u de website raadplegen. weedatotaalonderhoud Met vriendelijke groeten, Robert Weeda

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Klus had spoed nieuwe voordeur plaatsen. Keurige deur geleverd en netjes geplaatst.
 • R.G_Schilderwerken
  R.G_Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Papendrecht

  Leuk dat je op mijn profiel kijkt, Wij zijn R.G_Schilderwerken Wij schilderen kozijnen, trappen, deuren, muren. Voor prijzen of advies kunt u bellen/app Instagram @R.G_Schilderwerken

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Goede communicatie en snelle service. Binnen een week geholpen. Reinier hielp bovendien met wat extra's (bijv. afkitten van een randje). Fijn persoon. Bedankt!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Papendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 956 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Papendrecht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Papendrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt