Vind Grondwerkers in Papendrecht

Op zoek naar Grondwerkers in Papendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Papendrecht

 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Grondwerker in Papendrecht

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • J.A. Stam dienstverlening
  J.A. Stam dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.3519 reviews
  Grondwerker in Papendrecht

  J.S dienstverlening

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed werk geleverd en volgens afspraak!
 • Funderingsmaat B.V.
  Funderingsmaat B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Papendrecht

  Snel een totaal oplossing voor jouw fundering nodig? Of alleen materiaal? Welkom bij dé specialist in funderingen. Voor bedrijven en particulieren. Hoe werkt het? Stuur ons je wensen toe en we gaan ermee aan de slag. Van een speciaal product of meerdere materialen tot een totaal-oplossing. Inclusief montage

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Paco en zijn collega hebben een mooie fundering neergelegd. Het was een strookfundering plus vloer van 60m2. Duidelijke offerte, goed advies, goede communicatie. Het is dat ik niet vaak een fundering nodig heb maar anders zou ik hem zeker weer inhuren. Aanrader!
 • Thijs van de Graaf
  Thijs van de Graaf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Papendrecht

  Thijs van de Graaf is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Bleskensgraaf en omgeving. We zijn gespecialiseerd in de Grond weg en waterbouw.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super goede ervaring gehad. Thijs kwam in mijn tuin grond afgraven en afvoeren. Hij was goed voorbereid, flexibel en heeft geweldig werk afgeleverd. We waren in een halve dag klaar en alles netjes achter gelaten.
 • Van Damme bouw&montage
  Van Damme bouw&montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Papendrecht

  Bij van damme bouw willen we alleen maar voor het beste gaan. Secuur werk en simpelweg gewoon vakwerk. Ben een jonge ondernemer die zeer grote ambitie heeft tot begroeing van zn bedrijf. Als u iets moois wil voor een reeële prijs, kan ik dat voor u realiseren. Thierry van damme

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer professioneel, goed meedenken en met goede oplossingen voor vraagstukken komen. Je wordt overal bij betrokken en er is goed overleg. Nemen echt de tijd om de werkzaamheden uit te voeren en meten alles meerdere keren na. Ik kan Van Damme dan ook van harte aanbevelen.
 • De Heer Verhuur
  De Heer Verhuur
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Grondwerker in Papendrecht

  Wij zijn De Heer Verhuur Een klein bedrijf dat diverse werkzaamheden voor u in de tuin kan uitvoeren. Van bomen verzorgen tot het plaatsen van vlonders en beschoeiingen. Tevens kunnen wij voor u het grondwerk verzorgen. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van uw opdracht. Ook beschikken wij over divers eigen grondverzetmaterieel. Heeft u een relevante opdracht voor ons dan horen wij graag van u . Groet Arie. De Heer verhuur

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  zeer professioneel en schoon werk. goed commissie en klaar met het werk op tijd. geen gedoe en zeer vriendelijke meneer! zeer aan te bevelen.
 • R. Heuvelman b.v.
  R. Heuvelman b.v.
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Grondwerker in Papendrecht

  Ik ben Ruud 22 jaar 5 jaar actief in de gww (grond, weg & waterbouw)sector en ben opzoek naar opdrachten om in het weekend of avonden door te kunnen gaan, Doe deze werken dagelijks bij mijn bedrijf. Ik hecht waarden aan dat er een goede communicatie is en afspraken nageleefd worden, Ben zelf ook heel erg van eerst samen om te tafel overleggen en kijken hoe we het gaan aanpakken voor dat we de klus beginnen en zeker niet alles over te telefoon, gewoon persoonlijk zoals het hoort. Een goed luisterend oor voor wat de klant wil.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi op tijd begonnen met het ophogen/ egaliseren van de inrit. Harde werkers en zeker aan te raden.
 • D. Gravesteyn grondverzet en tuinaanleg
  D. Gravesteyn grondverzet en tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9574 reviews
  Grondwerker in Papendrecht

  Naast een het runnen van een biologisch melkveebedrijf met 45 koeien ben ik actief in de grond-weg en waterbouw. Op uurbasis huren aannemers mij in als grondwerker of machinist van grondverzetmachines. Ook ben ik in te huren inclusief de eigen 5 tons rupsgraafmachine. Naast het verhuurwerk neem ik steeds vaker particuliere klussen aan, grondwerk, buitenriolering, beschoeiing zetten, straatwerk en complete tuinaanleg behoren tot de terugkerende werkzaamheden. Voor grotere klussen zoek ik samenwerking met collega ondernemers.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Uitstekend; snelle communicatie, snelle planning en een hele harde werker!
 • Re-on Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Papendrecht

  Een jong hoveniersbedrijf dat voortgekomen is uit een vader zoon bedrijf in de hoveniersbranche. We zijn een vrolijk bedrijf dat zich inzet voor qualiteit en een goeie prijs. We werken voornamelijk in de omgeving ridderkerk maar voor een mooie klus rijden we ook kilometers in dien nodig. Wij beschikken over een divers assortiment van machines waardoor wij klussen zoals bestratingen en tuinen leeg halen snel kunnen uitvoeren. Dit door middel van shovels en kranen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe tuinen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Een heel goed bedrijf! De eigenaar denk met je mee, is eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft onze tuin leeg gehaald en gaat nu ook bestraten en een nieuwe schutting plaatsen. 👍
 • Verkuil Integraal Beheer V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Papendrecht

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker? Dan kun je in Streefkerk bij Verkuil Integraal Beheer V.O.F. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede communicatie en aardige gasten. Ruim op tijd en alles netjes achter gelaten. Dit in combinatie met de juiste prijs! Volgende klus worden ze weer gebeld.

4.8

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Papendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 85 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Papendrecht

Andere vakmensen in Papendrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt