Vind schoonmaakbedrijven in Papendrecht

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Papendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Papendrecht

 • Workillo
  Workillo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  Workillo a company based in Rotterdam.I have good and corporative staff for cleaning Hotel cleaning,House keeping,Event Management.No matter if you have a party at your house or at any place we will help you in cleaning. our services are very afordable feel free to ask for our package. I am sure you will be 100% satisfied with my work

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hij werkte heel hard en keurig. Zekere een aanrader!
 • Suzischoonmaak
  Suzischoonmaak
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  Jarenlange ervaring op het gebied van opleveringsschoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u een betrouwbare, professionele, schoonmaaksters? Wij staan graag voor u klaar.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Suzi is onze vaste schoonmaak geworden. Heel fijn om mee te werken en gezellig. Werkt heel hard en is heel kritisch.
 • Cleanyhands
  Cleanyhands
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  Cleanyhands kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Papendrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Cleanyhands om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Deze Griekse mensen zijn uitmuntend in hun werk. Snel, vakkundig en super vriendelijk. These Greek people are great in their job. Super friendly, fast and a great result. If You want to hire some one, to get something cleaned, do not hesitate. Je kunt niet geloven wat ze doen. Staan en voor een laag tarief. Hup Cleanyhands!!!! Love to see you back. Altijd, any time.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65163 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Enorm tevreden. Bouwschoonmaak: van een stoffig en vuil huis naar een brandschoon huis. Bijzonder goede communicatie.
 • DA Facility Service
  DA Facility Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  DA Facility Service is een kleine onderneming die zich concentreert op het ondersteunen van de facilitaire diensten bij kleinere bedrijven en VvE’s, maar ook bij particulieren. DA Facility Service kan u van dienst zijn bij onder andere: – schoonmaken van uw kantoor of winkel – glazenwassen, zowel binnen als buiten – schoonmaken van uw pand t.b.v. oplevering – schoonmaken van portieken en galerijen Waarom zou u voor DA Facility Service kiezen? DA Facility Service staat voor: – betrouwbaarheid: U kunt erop vertrouwen dat gedaan wordt wat is afgesproken. – kwaliteit: Het werk wordt tot in de puntjes uitgevoerd. – vriendelijke service: U kunt rekenen op een glimlach en meer dan is afgesproken. – behulpzaamheid: U kunt rekenen op een paar extra handen wanneer op andere terreinen hulp nodig hebt. Daarnaast heb ik ook jarenlange ervaring met computersoftware, met name van Microsoft Office (Access, Excel, Word, enz.). Daarbij kan ik ook ondersteuning bieden. Ik werk voornamelijk in de regio Breda/Dordrecht/Rotterdam, maar daarbuiten is ook geen probleem. Met vriendelijke groet, Danny la Lau

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Communicatie goed en stipt op tijd. Qua werkzaamheden niet tevreden daar het werk niet naar verwachting uitgevoerd was. Uiteraard bood DA Facility aan om het werk alsnog over te doen maar daar had ik helaas geen tijd meer voor. Ik zou DA Facility aanraden maar dan moet je echt puntsgewijs alles aangeven en controleren voor vertrek.
 • Vapor
  Vapor
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  Vapor is de vakman voor het reinigen van alle soorten terrassen en bestratingen . Wij reinigen o.a.: Terras en Vlonders Zonnepanelen Dakkapellen Gevels Zonneschermen Dakgoten Tuinmeubelen Rolluiken Kunststof panelen Galerijen en Brandtrappen Glazenbewassing Stallen Wilt u iets laten reinigen wat niet in ons dagelijkse aanbod staat, neem gerust contact op en wij kijken of we de mogelijkheden hebben u van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Via Werkspot in contact gekomen met Vapor. Deze harde werkers hebben de twee daken van de tweekapper zorgvuldig gereinigd en daarna alles op geruimd. Inclusief het schoon maken van de dakgoten. Over 3-4 weken komen ze terug om na te kijken of er nog na-werk verricht moet worden. Deze firma is zeer aan te raden:-) Prima kerels! Dankjewel :-)
 • VaLLery Property Management
  VaLLery Property Management
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? VaLLery Property Management terecht voor echt vakwerk. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van Schoonmaak. Omdat we al heel lang op de markt zijn en vanwege de ervaring en goede naam, verschillende gerenommeerde bedrijven in de schoonmaakbranche doen een beroep op onze diensten, gedurende deze jaren wisten we allemaal hoe we voor de klanten van onze partners en collega's moesten zorgen en dat is wat we zullen blijven doen met een ander bedrijf dat we in de markt hebben gebracht Vallery Property Management. We hebben Vallery Property Management gecreëerd om een portfolio van onze eigen klanten te creëren, nu willen we direct voor u zorgen. We werken met elk type infrastructuur, huizen, kantoren, scholen en winkels etc. Door de jaren heen zijn we gespecialiseerd in Home cleaning, we trainen mensen op om uw huis te kunnen betreden en geen ongemak te creëren met onze aanwezigheid, we zijn discreet, snel en efficiënt, elke hoek van uw woning wordt schoongemaakt dus zo heeft uw een schoon huis/woning in een handomdraai. Wij bieden ook meerdere services aan zoals: Schilderen, elektriciteit renovaties en verschillende werkzaamheden in de tuinen. Staat uw gewenste service hier niet tussen? Kan dat altijd mogelijk worden gemaakt op aanvraag. Uurtarieven : - Schoonmaak/deep cleaning - 23€ per uur. - Tapijtschoonmaak - 1,50€ per m² - Vloer schrobben (schrobmachine) 1€ per m² - Vloer waxen 2,50€ per m²

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Binnen 24 uur heeft Vallery property management ervoor gezorgd dat er ‘s ochtends een ploeg van 4 personen los zijn gegaan in ons huis na de verbouwing. Van onder tot boven is alles heel goed en grondig schoongemaakt. Ze hebben fantastisch werk geleverd. Tijdens en na afloop hebben de schoonmakers gechecked of we tevreden waren en of alles goed was. Deze mensen nemen hun werk zeer serieus. In 4 uur tijd was alles gedaan. Grote klasse!! Wij zijn uitermate tevreden.
 • Van de Graaf schoonmaak
  Van de Graaf schoonmaak

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  De voordelen van het laten reinigen van uw stoffen interieur ✓ De vlekken in uw stoffen meubels worden verwijderd ✓ Uw interieur ruikt weer fris en fruitig ✓ De stoffen meubels krijgen een antibacteriële behandeling ✓ Door het impregneren worden de stoffen meubels vuilafstotend ✓ De meubels kunnen weer jaren mee Kantoorschoonmaak Een schoon en hygiënisch kantoor is belangrijk voor de gezondheid en productiviteit van werknemers. Het zorgt ervoor dat iedereen prettig kan werken en zich op zijn of haar gemak voelt. Maar het schoonhouden van een kantoor kan een flinke klus zijn. Gelukkig zijn er professionele schoonmaakbedrijven die je hierbij kunnen helpen. Een goed schoonmaakbedrijf houdt niet alleen de kantoorruimte zelf schoon, maar zorgt ook voor de schoonmaak van de sanitaire voorzieningen en eventueel de keuken. Zo worden alle ruimtes in het kantoor goed onderhouden en blijven ze fris en schoon. Een schoonmaakbedrijf kan op verschillende tijden langskomen om schoon te maken. Dit kan bijvoorbeeld 's avonds of in het weekend zijn, zodat het werk van werknemers niet verstoord wordt. Bovendien kan er in overleg bepaald worden welke taken wel en niet uitgevoerd worden. Zo kan het schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld alleen de sanitaire voorzieningen schoonmaken, of ook de bureaus en vloeren meenemen. Ontruimingen Het kan voorkomen dat je een woning, bedrijfspand of andere ruimte moet laten ontruimen. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals een verhuizing, overlijden, faillissement of huisuitzetting. Het ontruimen van een ruimte kan een flinke klus zijn, zeker als het gaat om een grote ruimte of als er sprake is van specifieke materialen of meubels. Gelukkig kun je bij een professioneel ontruimingsbedrijf terecht voor hulp. Een goed ontruimingsbedrijf zorgt ervoor dat de ruimte snel en efficiënt wordt ontruimd. Hierbij wordt er zorgvuldig omgegaan met de spullen en wordt er rekening gehouden met eventuele waardevolle of persoonlijke items. Het ontruimingsbedrijf kan ook zorgen voor het afvoeren van afval en het schoonmaken van de ruimte. Het voordeel van het inschakelen van een professioneel ontruimingsbedrijf is dat je zelf geen tijd en moeite hoeft te steken in de ontruiming. Bovendien beschikt een professioneel ontruimingsbedrijf over de juiste materialen en kennis om de ontruiming op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

 • Max Fresh Cleaning
  Max Fresh Cleaning

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  Max Fresh Cleaning is gespecialiseerd in diverse schoonmaakdiensten zoals: dag/avond schoonmaak, periodieke schoonmaak, deepcleaning, kantoorschoonmaak en schoonmaak binnen school- en onderwijsinstellingen. Autostoelen reiniging met een bankstelreiniger houdt in dat hetzelfde bankstelreiniger-apparaat wordt gebruikt om autostoelen grondig te reinigen. Het proces is vergelijkbaar met bankstelreiniging, maar hier wordt de focus gelegd op het reinigen van autostoelen in plaats van bankstellen. Bent u op zoek naar kwaliteit en service binnen uw bedrijf en/of pand die afgestemd zijn op uw wensen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kun ons offerte formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling.

 • Van Driel Bouw & Installatie
  Van Driel Bouw & Installatie
  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

  Rechtstreekse aanvragen graag via onze website Als opdrachtgever is het belangrijk dat u weet met wie u in zee gaat, dit is de reden dat wij een bezoek (op locatie) belangrijk vinden. Tijdens deze eerste kennismaking kunt u direct uw wensen kenbaar maken. Vervolgens kunnen wij hiermee aan de slag. wij maken altijd een vrijblijvende open calculatie zodat u meteen ziet waar alle kosten zitten, deze ontvangt u meestal binnen een paar dagen. Van Driel Bouw & Installatie B.V. maakt gebruik van gediplomeerd en gecertificeerd personeel en werkt met vaste en kundige onderaannemers. Wij hebben zowel voor onze eigen mensen als voor de ingehuurde onderaannemers een aansprakelijkheid verzekering afgesloten. Voor constructieve wijzigingen aan uw woning en verzekering van het object tijdens de bouw zijn wij in het bezit van een C.A.R. (C)onstruction (A)ll (R)isk verzekering, waardoor u als opdrachtgever ook verzekerd bent dat wij alles goed voor u hebben geregeld tijdens de bouwperiode. Na de verbouwing en de overdracht zult u zelf bij uw verzekering de nodige aanpassingen moeten laten doen i.v.m. de vermeerdering van de waarde van de opstal en eventuele inboedel. Onze mensen beschikken over goede communicatieve vaardigheden, zodat u tijdens het bouwproces de voor u belangrijke zaken met hun kunt bespreken. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de afspraken die zij met u maken ook nakomen, verder verwachten wij van hun dat zij zich ook flexibel opstellen op het moment dat het nodig is. Ook u wilt immers graag snel geholpen worden als er zich een onverwachte situatie voordoet en wij de juiste mensen kunnen sturen om u te helpen. Wij hopen dan ook dat wij aan u kunnen laten zien wie wij zijn en hoe wij werken, zodat u, net als veel van onze klanten, voor een langere samenwerking wilt gaan. Wij hebben klanten waar we al ruim 22 jaar werkzaamheden verrichten.

  Laatste review:
  Wij hebben onze jaren '30 woning geheel laten renoveren door Van Driel Bouw & Installatie en zijn daar erg tevreden over. Al in de aankoopfase van onze woning kwam van Driel meerdere keren geheel vrijblijvend langs om advies te geven. Mede dankzij hun scherpe offerte, hebben we onze gehele woning door van Driel laten verbouwen; onder meer de badkamer, keuken, het vervangen van leidingwerk, elektriciteit, kozijnen, stuc-werk en het plaatsen van een aanbouw. Alles is naar volle tevredenheid en super snel volbracht. Een lekkage-probleem ná de verbouwing (waar van Driel niet eens persé verantwoordelijk voor was) is met veel toewijding en snel opgelost. Ook hebben wij complimenten gehad van de buurt, die vond dat de mannen keurig werkten, en de overlast van de verbouwing tot een minimum beperkten. Kortom; wij raden van Driel Bouw & Installatie zeker aan.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Papendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 236 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Papendrecht

Andere vakmensen in Papendrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt