Vind schoonmaakbedrijven in Sliedrecht

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Sliedrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Sliedrecht

 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65163 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Enorm tevreden. Bouwschoonmaak: van een stoffig en vuil huis naar een brandschoon huis. Bijzonder goede communicatie.
 • Suzischoonmaak
  Suzischoonmaak
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  Jarenlange ervaring op het gebied van opleveringsschoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u een betrouwbare, professionele, schoonmaaksters? Wij staan graag voor u klaar.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Suzi is onze vaste schoonmaak geworden. Heel fijn om mee te werken en gezellig. Werkt heel hard en is heel kritisch.
 • Workillo
  Workillo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  Workillo a company based in Rotterdam.I have good and corporative staff for cleaning Hotel cleaning,House keeping,Event Management.No matter if you have a party at your house or at any place we will help you in cleaning. our services are very afordable feel free to ask for our package. I am sure you will be 100% satisfied with my work

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hij werkte heel hard en keurig. Zekere een aanrader!
 • Cleanyhands
  Cleanyhands
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  Cleanyhands kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Papendrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Cleanyhands om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Deze Griekse mensen zijn uitmuntend in hun werk. Snel, vakkundig en super vriendelijk. These Greek people are great in their job. Super friendly, fast and a great result. If You want to hire some one, to get something cleaned, do not hesitate. Je kunt niet geloven wat ze doen. Staan en voor een laag tarief. Hup Cleanyhands!!!! Love to see you back. Altijd, any time.
 • DA Facility Service
  DA Facility Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  DA Facility Service is een kleine onderneming die zich concentreert op het ondersteunen van de facilitaire diensten bij kleinere bedrijven en VvE’s, maar ook bij particulieren. DA Facility Service kan u van dienst zijn bij onder andere: – schoonmaken van uw kantoor of winkel – glazenwassen, zowel binnen als buiten – schoonmaken van uw pand t.b.v. oplevering – schoonmaken van portieken en galerijen Waarom zou u voor DA Facility Service kiezen? DA Facility Service staat voor: – betrouwbaarheid: U kunt erop vertrouwen dat gedaan wordt wat is afgesproken. – kwaliteit: Het werk wordt tot in de puntjes uitgevoerd. – vriendelijke service: U kunt rekenen op een glimlach en meer dan is afgesproken. – behulpzaamheid: U kunt rekenen op een paar extra handen wanneer op andere terreinen hulp nodig hebt. Daarnaast heb ik ook jarenlange ervaring met computersoftware, met name van Microsoft Office (Access, Excel, Word, enz.). Daarbij kan ik ook ondersteuning bieden. Ik werk voornamelijk in de regio Breda/Dordrecht/Rotterdam, maar daarbuiten is ook geen probleem. Met vriendelijke groet, Danny la Lau

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Communicatie goed en stipt op tijd. Qua werkzaamheden niet tevreden daar het werk niet naar verwachting uitgevoerd was. Uiteraard bood DA Facility aan om het werk alsnog over te doen maar daar had ik helaas geen tijd meer voor. Ik zou DA Facility aanraden maar dan moet je echt puntsgewijs alles aangeven en controleren voor vertrek.
 • Vapor
  Vapor
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  Vapor is de vakman voor het reinigen van alle soorten terrassen en bestratingen . Wij reinigen o.a.: Terras en Vlonders Zonnepanelen Dakkapellen Gevels Zonneschermen Dakgoten Tuinmeubelen Rolluiken Kunststof panelen Galerijen en Brandtrappen Glazenbewassing Stallen Wilt u iets laten reinigen wat niet in ons dagelijkse aanbod staat, neem gerust contact op en wij kijken of we de mogelijkheden hebben u van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Via Werkspot in contact gekomen met Vapor. Deze harde werkers hebben de twee daken van de tweekapper zorgvuldig gereinigd en daarna alles op geruimd. Inclusief het schoon maken van de dakgoten. Over 3-4 weken komen ze terug om na te kijken of er nog na-werk verricht moet worden. Deze firma is zeer aan te raden:-) Prima kerels! Dankjewel :-)
 • Cleanos
  Cleanos

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  Cleanos is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Gespecialiseerd in regulier en opleveringsschoonmaak. Uw partner in schoonmaak. Wij zijn er om u te voorzien van een schoon en hygiënisch woon- of werkplek. Als geen ander kunnen wij u vertellen dat regulier schoonmaak een bijdrage levert aan de levensduur, uitstraling en onderhoud van uw pand en eigendommen. Met ruime ervaring in diverse branches zoals kantoren, scholen, bouw en transport, staat ons ervaren team klaar voor zowel bedrijven als particulieren.

 • M. Kornet
  M. Kornet
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  MK Reiniging is een fris, flexibel en bruisend reinigingsbedrijf gevestigd in Zuid-Holland. Een bedrijf dat probleemoplossend met u meedenkt. Onze focus: zorgen voor die representatieve uitstraling en verlengen van de levensduur van uw bezit. Wij zeggen geen nee tegen die uitdaging! MK Reiniging richt zich op zowel particulieren als bedrijven. Tevens werken we voor instanties en de overheid. We gebruiken hogedrukreiniging voor het verwijderen van aangekoekte productieresten of aangekoekte restanten die niet gewenst zijn. Hoge druk is een effectieve reinigingstechniek die diep reinigend werkt. Wij maken gebruik van hogedruk-waterstraal units met verschillende drukken van 30 tot wel 350 bar met een temperatuur tot 99 graden. De hogedrukreiniging wordt handmatig (met hogedrukpistolen of hogedruklansen) uitgevoerd. Wat wij schoonmaken: - Bestratingen & openbare plaatsen - Dakcoating - Dakreiniging - Gevelreiniging - Graffitti verwijdering - Houtreiniging - Rioolreiniging - Zonnepanelen reiniging Met vriendelijke groet, MK Reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Is van tevoren komen kijken en om prijs af te spreken en heeft vervolgens alle ramen en al het houtwerk van onze woning goed gereinigd, naar volle tevredenheid! Ik zou hem aanraden!
 • EenTweeDrie en Schoon

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  EenTweeDrie en Schoon kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Sliedrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met EenTweeDrie en Schoon om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Halow Koerier V.O.F.
  Halow Koerier V.O.F.

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Sliedrecht

  Onze kleinschaligheid maakt ons groots in schoonmaakwerkzaamheden. Onze flexibiliteit en klantgerichtheid zorgen voor een hoog serviceniveau. Schoonmaakbedrijf Drechtse beschikt over een sterk team die weet wat aanpakken betekent en zijn vak verstaat. Ook voor spoedopdrachten staan wij altijd 24/7 beschikbaar, last van personeel te kort in deze moeilijke tijd? Wij staan dan graag voor jullie klaar! Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat snelle en kwalitatieve werk levert tegen voordelige tarieven. Onze Diensten: Kantoor Onderwijs Toerisme en Recreatie Sportaccommodatie Bouwoplevering Woningcorporaties Oplevering woningen en gebouwen Particulieren schoonmaak Ontruimingen Verhuizingen

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Sliedrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 227 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Sliedrecht

Andere vakmensen in Sliedrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt