Vind witgoed monteurs in Sliedrecht

Op zoek naar witgoed monteurs in Sliedrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Sliedrecht

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Witgoed monteur in Sliedrecht

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Goud Totaal Onderhoud
  Goud Totaal Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Goud Totaal Onderhoud Jong, creatief en beraden. Onderhoud van Goud Te vinden op social media onder de naam @goudtotaalonderhoud

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Mooi resultaat! Heel blij mee.
 • Notté Witgoedreparatie Service & Onderhoud
  Notté Witgoedreparatie Service & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Reparatie voor alle witgoedapparaten koken en wassen! Regio Zuid-Holland en Utrecht

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer positief. De monteur kwam deskundig over, was vriendelijk en reparatie van de vaatwasser viel uiteindelijk veel goedkoper uit dan gedacht. Ik zou deze monteur zeker aan een ander aanraden.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Kruif Bouw
  Kruif Bouw
  Beoordeling: 4 van 5457 reviews
  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Mijn naam is Giovanni de Kruif, ik ben werkzaam als schilder maar ook allround en heb mijn eigen bouwbedrijf met een groot netwerk aan vakmensen. U kunt mij bellen voor allerlei klussen wat te maken heeft met buiten of binnen schilderwerk,elektra,loodgieterswerk, internet,televisie, stopcontacten e.d. Tevens kan ik ook groot onderhoud binnen en buiten rondom het huis voor u uitvoeren zoals: timmerwerk U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Giovanni de Kruif

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ja hoe het vaak gaat snel geld verdienen en de klus die word afgeraffeld dank zij hun zit ik nu met een permanente litteken op me neus omdat ze opeens haast hadden alles moest in een dag opeens allemaal om geld te besparen toen het was gebeurd contact met hun opgenomen en wijten het aan pech..ik heb de winkel gebeld en mijn verhaal uitgelegd als iets niet goed is bevestigd dan kan ie naar beneden vallen in dit geval op me neus nog maals niks meer gehoord van hun ik schrijf dit op omdat ik vind dat ze alleen aan het geld dachten want ze kwamen toen ook alleen langs als het op de route lag andere dingen hebben ze wel redelijk gedaan en vaker langs geweest om iets steeds te schilderen maar nu vond ik het heel erg wat er is gebeurd nieuwe jaloezie moeten kopen ook dus mensen ga eerst goed nadenken erover..!!
 • Fresh Onderhoudsbedrijf
  Fresh Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Onze prijzen Wij vinden het van groot belang dat u vooraf weet waar u met de kosten van onze werkzaamheden staat. Wij bieden u: Een scherpe totaalprijs Vaak op korte termijn beschikbaar Geen verrassingen achteraf Ook voor kleine klussen kunt u ons bellen

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Komt afspraken niet na over sturen van een offerte
 • Simsek bouwservice
  Simsek bouwservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Simsek bouwservicew Voor al uw schakelaars/stopcontacten/ Netwerkkabels aansluiten .stopcontact in de meterkast plaatsen, witgoed apparaten repareren. Sanitair plaatsen repararen afwerken. Alle voorkomende werkzaamheden in uw huis . Van reparatie tot aansluiten.

  Laatste review:
  goeie schilder, werkt snel en heeft alles heel netjes afgewerkt.
 • Electro Torbali
  Electro Torbali
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Hoi, ik ben al 10 jaar elvaring elektricien voor huis en winkelen... Tot zo!!!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Uiteindelijk hoefde Levent allen de stop in de groepenkast om te zetten en was het dus ook zo opgelost. Hij was netjes op tijd, heeft keurig gebeld voor de afspraak en alles was netjes snel opgelost. Ben erg tevreden en kan Levent daarom ook aanbevelen.
 • R. Jankowski

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Mijn bedrojf Rafael Jankowski regio Dordrecht las constructie een wel andre dinges bij de bouw

 • Demirel klussenbedrijf
  Demirel klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Sliedrecht

  Het kantoor van mijn bedrijf is in Dordrecht. we gaan naar de klussen die we uit de regio dordrecht halen, we doen zaken in heel nederland. mijn teamgenoten en ik zorgen meestal voor afbouw en klussen wij zijn mensen die bijna elke branche begrijpen Wij hebben in het verleden veel zakelijke branches gedaan en hebben meestal gereedschappen en materialen zoals timmerman, loodgieter, elektricien, verf, gips montage, brandpreventie, elektronica. het hele team heeft vca en hebben de nodige informatie, het werk dat we doen is altijd gegarandeerd.

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Sliedrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 134 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Sliedrecht

Andere vakmensen in Sliedrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt