Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Sliedrecht

 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75265 reviews
  Hovenier in Sliedrecht

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes op tijd, netjes alles opgeruimd ik zou hem zeker aanbevelen.
 • Keya bouw B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Sliedrecht

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Vianen, dan kan Keya bouw B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Job went good He is hardworker, he came on time in the morning.
 • VDS Groen & Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Sliedrecht

  VDS Groen & Bestratingen kan je helpen met je Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf klus in Sliedrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met VDS Groen & Bestratingen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Kon op het laatste moment meteen aan de slag. Dit was noodzakelijk aangezien het schema buiten onze macht om werd opgeschoven naar voren. Waarvoor dank!
 • Verrips Groenonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Sliedrecht

  Mijn naam is Constantijn, eigenaar van Verrips Groenonderhoud uit Sliedrecht. Inmiddels heb ik veel ervaring met tuinonderhoud. De werkzaamheden verricht ik in een grote regio van Gorinchem/Werkendam tot achter in Rotterdam. Desgewenst spreken we vooraf een prijs af voor de klus zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Ook het verstrekken van referenties behoort tot de mogelijkheden. Kortom, wordt de tuin u te veel, of wilt u zich juist met andere zaken bezig houden, maar toch een nette tuin, heel begrijpelijk, Uw zorg wordt mijn zorg! Graag tot ziens!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Komt volgens afspraak. Werkt netjes en laat het opgeruimd achter. Goede keuze.
 • Peter Verheul Tuinen
  Peter Verheul Tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2566 reviews
  Hovenier in Sliedrecht

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en keurig bestrating hersteld voor een schappelijke prijs!
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95760 reviews
  Hovenier in Sliedrecht

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima vakman. Een van de weinige op werkspot die snel reageert .had een conifeer die gesnoeid moest worden echt blij mee hoe deze er nu weer bijstaat echt een aanrader om deze man in te huren ...
 • RK-kraanmachinist
  RK-kraanmachinist
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Sliedrecht

  Zoekt u een minigraver met machinist om uw tuin aan te pakken? dan bent u bij mij aan het juiste adres! Veel voorkomende werkzaamheden zijn; -ongraven van zand, grond,grind,puin,bomen,planten en tuin afval en ook het afvoeren is geen probleem -cunet maken -egaliseren -klein baggerwerk in sloot of vijver -sleuven maken -klein sloopwerk - hijswerk (max 900 kg) -bestrating verwijderen -perkoen/schutting en beschoeiing palen drukken Compacte 1.5 tons kraan met 4 soorten graaf bakken. En een sorteergrijper? Ook Rijplaten zijn aanwezig Poorten en of doorgangen met een breedte van MIN 100 cm zijn mogelijk om met de kraan doorheen te gaan Om de grond etc te verplaatsen kan er een rupsdumper ingezet worden

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Geweldig snel langsgekomen om het te bekijken en een prijs naar tevredenheid uitgebracht. Netjes gewerkt en zeer vriendelijk in de omgang. Wij zijn enorm tevreden.
 • Visser Infra
  Visser Infra
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Sliedrecht

  Wij zijn Visser Infra Wie zijn wij? • Jong en gedreven • We zijn een familie bedrijf Wat doen wij? • Wij realiseren projecten van ontwerp tot oplevering. welke ervaring hebben wij? • Bouw en woonrijp maken van uw perceel. • Aanleg van riolering, drainage systemen enz. • Aanbrengen van grond kerende constructies (b.v. beschoeiing, keerwanden enz.) • Leveren en aanbrengen bestrating (herstraten/nieuw aanleg) • Div. grondwerkzaamheden (zoals ontgraven van tuinen en bouwputten enz) • Maken van kleinschalige betonconstructies. • Maken van ontwerp voor uw project of tuin. Welke regio werken we? •actief in de regio Alblasserwaard en omstreken. Wij hopen u zo een klein inkijkje te hebben kunnen gegeven in de diverse werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Graag komen we bij u langs voor het maken van een vrijblijvende prijsaanbieding. met vriendelijke groet Visser Infra

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heerlijk om weer ouderwets te werken met gasten die gewoon meedenken en op alle vlak doen wat ze beloven en een beetje meer. Misschien niet de goedkoopste maar zeker waar voor je geld.👍🏽👍🏽👍🏽
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Hovenier in Sliedrecht

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • De TuinTovenaar
  De TuinTovenaar
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Hovenier in Sliedrecht

  Beste bezoeker! Ik ben Eduard Vink en heb voor Staatbosbeheer, een boomkweker en verschillende hoveniers gewerkt, tot ik besloot dat ik het ook zelf kon! Ik ben voor mezelf begonnen en doe dit met veel plezier. Tuinen die ik aanleg zijn altijd met een Ecologische visie, natuurlijk in samenspraak met u. Neem gerust contact met mij op! Groet, Eduard De TuinTovenaar

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prettig communicatie, redelijke prijs. Heeft helaas niet al het materiaal/gereedschap om alles te doen.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Sliedrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 781 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Sliedrecht

Andere vakmensen in Sliedrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt