Vind elektriciens in Sliedrecht

Op zoek naar elektriciens in Sliedrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Sliedrecht

 • Barotech
  Barotech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95837 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Ook installeer/vervang ik groepenkasten. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Google Barotech Mvg, Barotech

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel een precies! Heel tevreden met hij werk.
 • HB-installatiebedrijf
  HB-installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  Airco’s & Warmtepompen. Installeren & inbedrijfstellen van Airco’s en Warmtepompen. Volledig gecertificeerd c.f BRL & F-gassen. Airco’s worden gemonteerd na overleg en naar wens van de klant.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Opdracht was het verplaatsen van de airco van de 1e verdieping naar de zolder ivm een verbouwing, zowel de binnen unit als de buiten unit. De klus is goed verlopen, prettig contact vanaf het eerste telefoontje, kon snel schakelen en gewoon simpelweg een reële prijs voor goed gelukt werk. Ze waren met 2 mensen, duurde langer dan verwacht/begroot. Werkte hard en dachten goed mee met de aanpassingen die er gemaakt werden. Hadden oog voor details en werkte nauwkeurig, airco hang precies zoals verwacht en ook de buitenunit en afwerking is prima te noemen. Al met al een goede ervaring, naar alle waarschijnlijkheid mogen ze nog 3 nieuwe units komen plaatsen als de verbouwing op zijn einde loopt, zo tevreden zijn we. Wel wat kleine details die de volgende keer toch met iets beter mogen, maar niks om over te vallen, vooral omdat ze snel ons konden helpen en ook meer gedaan hebben dan dat we van te voren afgesproken hadden, en dat ook zonder problemen deden! 4.5 sterren zeker!
 • Knook elektra
  Knook elektra
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  Over dit bedrijf: Een jong bedrijf in de regio Rotterdam met specialiteit in elektra en data. Dit bedrijf heeft ervaring in de woningbouw maar ook binnen grote bedrijven. Opleidingen: - Opleiding eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen behaald in 2020. - Meerdere data cursussen. - Hoogwerker certificaat. -VCA certificaat

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Bar slecht werk de bedrading werd verwijderd daarna kreeg hij de trek veer niet in de leiding Toen wist meneer het niet meer en is weggegaan om met zijn collega te overleggen, na een app je hoe hij dacht verder te gaan werd er ronduit gezegd dat hij het niet wist. Ik heb de samenwerking stopgezet en een ander in de arm genomen
 • Molenvliet ElektroService
  Molenvliet ElektroService
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  Molenvliet ElektroService, voor kleine klussen aan huis op gebied van elektro en computer. Ook voor ophangen van lampen, planken, schilderijen etc. Werkregio Zuid Holland en West Brabant.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Meneer was keurig op tijd. Hij is kundig, vriendelijk en legt goed uit waar hij mee bezig is. Dit alles waar anderen alleen voorrijkosten voor zouden rekenen! Neem ik zeker op in mijn contacten!
 • K.A. Techniek
  K.A. Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85315 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging, sanitair en zonwering. Tevens een aannemersbedrijf voor renovatieprojecten. Meer dan alleen techniek! Als specialist in elektrotechniek leveren wij al onze diensten met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Onze toewijding aan nauwkeurigheid en vakmanschap zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hanteren transparantie in onze prijzen, die vast en duidelijk zijn. Bij elk project denken wij proactief met u mee om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen. Kies voor een betrouwbare partner die uw technische behoeften begrijpt en oplossingen levert die standhouden 24/7 spoedservice kost u 125 ex btw boven op de totale rekening. Voorrijkosten bedragen 85,00 ex btw Uurtarief bedraagt 65,00 ex btw K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Hij kwam op afgesproken tijd, meterkast zeer netjes geplaatst. Liet zien wat er aan de oude scheelde. Gaf nog tips. Al met al een vakman die echt de tijd neemt. In plaats van 6 groepen werden het er 10 op aanraden en superblij mee
 • Smart City Films
  Smart City Films
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Domotica specialist, Elektricien, Witgoed monteur? Dan kun je in Dordrecht bij Smart City Films terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Reparatie witgoed, Thermostaat plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Super snel en vriendelijk geholpen! Instalatie Tado
 • Goof-Proof klus-handelsonderneming
  Goof-Proof klus-handelsonderneming
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  Bent u op zoek naar een nieuwe groepenkast en wilt u de groepenkast laten vervangen voor een nieuwe? of wilt u een krachtgroep laten bijplaatsen voor een kookgroep, een of meerdere groepen bijplaatsen in uw groepenkast? Heeft u andere elektrotechnische werkzaamheden zoals het vervangen van een stopcontact, staat er een kleine of grote renovatie in de planning, - Stopcontacten, schakelaar repareren/vervangen - Nieuwe stopcontacten/schakelaar aanleggen, opbouw of in de muur frezen Of voor storingen in elektra installatie Stuur mij gerust een bericht en maak geheel vrij blijvend een afspraak Werkzaamheden worden altijd in overleg uitgevoerd. Daarnaast word er alleen netjes, veilig en vakkundig werk afgeleverd Let wel als u in contact met mij zitten er automatisch kosten voor mij aan richting werkspot

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Super fijne ervaring. Vriendelijk, rustig en reageert super snel. Hij is flexibel en duidelijk
 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 555128 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. -Zonnepanelen aanleggen.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Wij hebben een hele goede ervaring gehad met Hawi elektrotechniek. Yaman kwam op tijd, is rustig, en vriendelijk. Hij heeft van te voren uitgelegd wat hij ging doen en werkt netjes. Ook fijn dat de prijs vooraf bekend was, waardoor we niet voor verassingen kwamen te staan. Volgende keer vragen we hem zeker weer!
 • Kesianopoulos
  Kesianopoulos
  Beoordeling: 4.9 van 54.9597 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  My name is Theo, After some years of experience in the construction business i decided to do one step forward and start my own company. Below you can see some of the jobs that i am familiar with. - Electric installations - Floor installation - Bathroom renovation - Kitchen renovation.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Snel en goed contact en daarna een afspraak kunnen maken. Is op tijd, correct en werk netjes. Zeker een aanrader.
 • De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.
  De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.
  Beoordeling: 4.8 van 54.85625 reviews
  Elektricien in Sliedrecht

  De Groepenkastspecialist Leo Boekholt heeft al 15 jaar ervaring en is gespecialiseerd in vervangen, uitbreiden en aanpassen van groepenkasten. Elke groepenkast kan ik voor u vervangen, uitbreiden of aanpassen. U krijgt vooraf een prijsopgave en minimaal 3 jaar garantie.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Leo was very efficient and professional. He prepared my meterboard for 3 phase connection and did a very clean work. Strongly recommended.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Sliedrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1557 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Sliedrecht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Sliedrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt