Vind glaszetters in Sliedrecht

Op zoek naar glaszetters in Sliedrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Sliedrecht

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95130 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed. Keurig op tijd.
 • R.S Glas expert
  R.S Glas expert
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  "R.S Glas experts" is voortgekomen uit een diepgewortelde liefde en passie voor particulier werk. In een tijd waarin veel andere glashandels hun focus verleggen naar grootschalige projecten of enkel schadeherstel voor verzekeraars, hebben wij bewust gekozen voor de particuliere sector. Juist binnen deze groep is er een groeiende behoefte aan nauwkeurig advies en vakmanschap. Met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen en monteren van diverse glassoorten waaronder figuurglas, enkel glas, gelaagd glas en isolatieglas. samen met een grondige expertise in houtrotsanering, zijn wij de ideale partner voor het isoleren en moderniseren van uw woning. Bij R.S streven we naar niets minder dan uitmuntendheid, en we zijn vastbesloten om u te voorzien van hoogwaardige oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften en wensen."

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snelle service, vriendelijk en goede communicatie.
 • A.R.A. Bouw
  A.R.A. Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  Ik ben een all-round timmerman en heb ook 20 jaar ervaring in de interieurbouw

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Snel en netjes. En ook beleefd.
 • Dejavu Veranda
  Dejavu Veranda
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  Dejavu Veranda kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Delft en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Dejavu Veranda om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Ik ben zeer tevreden! Goede communicatie en het werk is goed uitgevoerd. Ook alles weer schoon en netjes achtergelaten.
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • JeRo Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  Meer dan 10 jaar ervaring in alle onderdelen in en rondom uw woning. Van klein meubilair tot volledige renovaties.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Klus moet nog gedaan worden, maar de afspraken zijn goed verlopen.
 • J. Bakker jr.

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sliedrecht
 • Stuurman totaalbouw
  Stuurman totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  Mijn naam is Lennard Stuurman en ik ben eigenaar van het bedrijf Stuurman Totaalbouw. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Timmerwerkzaamheden - Diverse kleine klussen in en om het huis - Totaal renovatie woning Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Stuurman Totaalbouw over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Stuurman Totaalbouw, Lennard Stuurman

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  De binnenafwerking van onze nieuwe kozijnen moest nog gedaan worden en er moesten nieuwe vensterbanken geplaatst worden. Lennard dacht met ons mee en kwam met goede en voor ons goedkope oplossingen. De klus is heel netjes uitgevoerd. Lennard heeft zich aan de afspraken gehouden. We zijn erg tevreden met het resultaat. We zouden hem in de toekomst weer benaderen en iedereen hem ook van harte aanbevelen!
 • van houwelingen real estate bv
  van houwelingen real estate bv
  Beoordeling: 3.7 van 53.756 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  Mijn naam is Leen van Houwelingen en werk samen met mijn zoon in Van Houwelingen Real Estate B.V. Zelf werk ik vanaf mijn 16e in de bouw en heb ik vanaf 18 jaar mijn eigen onderneming gehad. Ik ben nu 60. We hebben dus ruim 40 jaar ervaring als allround bouwonderneming in alle facetten van de bouw. Denk aan totaal renovaties en onderhoudswerk. Mocht u interesse hebben dan komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  Thuis gekomen om te kijken, daarn een datum afgesproken. Tot 2keer toe niet gekomen en daarna nooit meer wat gehoord
 • Roelofs Totaal Schilderwerken
  Roelofs Totaal Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Glaszetter in Sliedrecht

  Hoogwaardig Schilderwerk Spuit,- Wandafwerking. • Hoogwaardig Schilderwerk Binnen&Buiten • Renovlies behang / Foto behang / Patroon behang / Vlies Behang • Spuitwerk • Klein stucwerk • Beton Cire (Betonlook) • Kalk/Krijtverf en Marrakech verf Zowel Particulier als voor de Zakelijke markt. Onze garantie: • Deskundig en eerlijk advies • Vakmanschap • Betrouwbaar • Persoonlijke aanpak • Meedenken/ontzorgen • Service • Professionele kleur- interieur advies. • Eerlijke en nette offerte • Geen lange wachttijden • Alleen de beste materialen U kunt ons ook vinden op facebook&Instagram Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Helemaal tevreden! Aardig, deskundig en erg netjes. Niks op aan te merken!

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Sliedrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 167 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Sliedrecht

Andere vakmensen in Sliedrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt