Vind elektriciens in Ridderkerk

Op zoek naar elektriciens in Ridderkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Ridderkerk

 • Barotech

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.95473 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Hij kon snel langskomen en heeft het probleem direct verholpen. Vriendelijk, snel
 • Alves Repairs

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews

  Over Alves Repairs: Ik heb 13 jaar ervaring in witgoed en heb gewerkt met diverse merken zoals Samsung, LG, etc. Reparaties worden gedaan bij de klant thuis. Prijzen: - START TARIEF: 69 euro (incl. voorrij kosten + 30 min. onderzoek/expertise kosten) - 15 euro/15 min (NA START TARIEF)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Het aantal positieve reviews was doorslaggevend bij de keuze voor Alves Repair. Bij deze een extra goede review. Alves Repairs was snel en professioneel voor een hele goede prijs. De oven was binnen een week gerepareerd, inclusief de bestelling van nieuwe onderdelen. Het advies over verstandig gebruik was zeer welkom.
 • Nastronic

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.95108 reviews

  Hierbij bied ik me aan als ervaren elektro monteur. Voor al uw storing/ installaties binnen en buitens huis. Ook heel handig met ander soorten klusjes.  Voor interesse kom ik graag langs om te kijken. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) noord-Holland en Noord Brabant

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Prima werk geleverd
 • MBD ALLROUND KLUSBEDRIJF

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews

  Wij zijn MBD Allround Klimaatbeheersing, Opgericht door 3 broers die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in de klimaatbeheersing branche. Wij zijn in 2017 hier mee begonnen omdat wij als monteurs in het veld, meemaakten dat het van kantoor naar de werkvloer vaak mis ging. Hierdoor ontstonden onnodige stagnaties en ontevreden klanten. Nu doen wij het proces van begin tot eind, wij nemen de klus op maken de offerte en komen uiteindelijk ook installeren. Dit voorkomt veel problemen en brengt tevreden klanten, wij werken doel gericht en luisteren altijd naar de wensen van de klant en zullen altijd proberen deze te verwezenlijken. Rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen. Onze Monteurs zijn STEK gecertificeerd.

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Alles goed
 • MishaTech

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews

  Niks is te ver voor MishaTech en vooral in deze periode willen we nog extra inzetbaar zijn om overal een verschil te maken waar dat mogelijk is . Ons MOTO is kan niet bestaat niet en zijn klaar voor elke uitdagging. Als u als klant een goeie vakman zoekt bent u bij mij op de goeie adres maar alleen offerte om tw vergelijken dat niet .

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Goede heldere communicatie. Marcus gaf advies over hoe we de meterkast het beste in konden richten. Dit resulteerde in andere elementen dan wij hadden voorzien, maar nu zijn we wel helemaal klaar voor de toekomst. Eerst een oriënterend bezoek wat heel fijn was. Daarna alles snel geregeld en uitgevoerd. Heel fijn! Aanrader.
 • Rush Infra Techniek

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

  Voor elk klusje heb ik een mooi prijsje. Mail mij gerust voor het uitvoeren van elk elektra klus plus prijsopgave. Op mijn profiel heb ik mijn werkzaamheden vermeld zoals alle elektra werkzaamheden, coax (internet/tv/telefoon), zonnepanelen. Naast bovengenoemde werkzaamheden voer ik ook kleine loodgieterswerk (waterleiding/ gasleidingen plaatsen/verplaatsen).

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Correcte offerte gemaakt vooraf, op afgesproken data aanwezig Netjes gewerkt door beide heren
 • JeBa Elektrotechniek

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Ik ben Jelle de Baan en eigenaar van JeBa Elektrotechniek. In 1995 heb ik mijn MTS diploma gehaald en sindsdien werkzaam in de elektrotechniek. Na jaren in dienst te zijn geweest bij verschillende bedrijven ben ik 4 jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart en heb ik mij gespecialiseerd in elektrotechniek voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Ik ben: - Erkend Installateur (Iber) - Inspecteur NEN3140 (Iber) - Keurmeester NEN3140 (Iber) Tevens ben ik VCA gecertificeerd. Uw behoefte en wensen staan bij mij centraal. Kortom, ik kom graag bij u langs.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Jelle heeft bij ons een kabel aangelegd vanuit de groepenkast, door de kruipruimte naar ons achtertuin, en heeft daar een wandcontactdoos geplaatst. Vandaar uit heeft hij nog een kabel langs de achtergevel naar boven bevestigd voor de multisplit airco. Jelle is een harde werker en tevens een perfectionist. Hij werkt secuur, denkt met je mee, sociaal en communiceert goed. Hij heeft 1 en al top werk afgeleverd en is een proffesionele vakman die ik zeker nogmaals zou benaderen!
 • Wils Services

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews

  Wils Services is een jong bedrijf met elektrotechniek als hoofddiscipline. Het is begin 2016 opgericht door William Kamerling, die vanuit de bedrijfsschool van het toenmalige Croon Elektrotechniek BV, al 22 jaar in het vak zit. Wij verlenen op elektrotechnisch gebied de volgende diensten voor woningen en klein bedrijf; - Allround elektra - Zonnepanelen (InstallQ gecertificeerd) onder de naam 'Wils Solar' - Laadpalen voor uw elektrische voertuig - Groepenkasten - Infrarood verwarming - Domotica (smart home) - Elektromaterialen (webshop Elektraling) - Installatie elektrische (keuken-)apparatuur, ook levering met 2 jaar volledige garantie. Tevreden klanten achterlaten, kwalitatief goed én veilig werk afleveren hebben wij hoog in het vaandel staan! Wordt u ons nieuwe klant? Hopelijk wel, graag tot ziens! Met vriendelijke groet, William Kamerling (Wils Services)

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Geen 5 sterren, omdat ik geloof dat er altijd verbeteringen zijn. De groepenkast is door William vervangen. Gaf op de dag zelf goed aan dat hij wat later was omdat er nog wat spullen benodigd waren. Bij aankomst netjes gevraagd of een mondkapje nodig was. Hierna samen door het huis rondgelopen om te kijken welke (extra) werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wat mij opviel tijdens de werkzaamheden. Schoenhoezen aan terwijl hij naar zolder liep, ruimte altijd de "rommel" op die hij had gemaakt en ging daarna pas verder met de volgende activiteit. De kwaliteit van zijn werk is prima, werkt de kabels netjes werkt en geeft duidelijk uitleg. Ook wat extra vragen beantwoord, zonder dat hij dit 'lastig' vond. Heel erg tevreden over zijn werkzaamheden, zeker een aanrader!
 • Abros Installatietechniek B.V.

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews

  24/7 werkzaam voor storingen en spoed reparaties of andere elektrotechnische installaties dit geldt ook voor klusjes met waterleidingen/ cv-ketel vervangen/kapotte kraan verwisselen/ontstoppen van afvoer/ zoals kabels in de wand verwerken/ lamp ophangen/ nieuwe stopcontacten aanleggen in uw woning of elders waar is gewenst /freeswerkzaamheden/ van opbouw naar inbouw installaties of andersom/ Indien de gatenboorder de elektra buizen geraak heeft en u dit binnen de kortste keren moet repareren Al onze monteurs zijn minimaal 5 jaar ervaren met het aansluiten/onderhoud/storing/renovatie/meterkast vervangen/zonnepaneel installaties etc.. alles tbv elektrotechnische installaties. Dat kan gaan over een nieuw keuken/ het wijzigen van bestaande installaties in de woning maar ook storingswerkzaamheden op een onverwachte tijdstip middernacht. Voor elk klus wens is er een oplossing bij Abros.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Goed werk geleverd zoals afgesproken! Bedankt !!
 • Klusbedrijf Hattit

  Elektricien in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews

  Klusbedrijf voor alle klussen in de woning. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Wij staan voor een goede kwaliteit/prijs verhouding en de klant-tevredenheid staat hoog in de vaandel. Wij staan graag tot uw dienst. Met vriendelijke groet, Klusbedrijf Hattit

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Kon de uitdaging aan en loste bevindingen ter plaatse op. Zeer professioneel en begrijpt de eisen. Denkt mee met de klant over mogelijkheden en oplossingen. Echt servicegericht. Het werk duurde langer dan de schatting, maar was het waard. Ik zal zeker weer met hem samenwerken.

Populaire lokale elektriciens in Ridderkerk

Andere vakmensen in Ridderkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur