Vind elektriciens in Dordrecht

Op zoek naar elektriciens in Dordrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Dordrecht

 • Barotech
  Barotech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95815 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Ook installeer/vervang ik groepenkasten. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Super tevreden! Prettige communicatie, goede service en klantgericht. Klus is goed uitgevoerd, ben nog altijd heel blij ermee!
 • Waas Klussenbedrijf
  Waas Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  Ik werk al vijf jaar als elektricien bij een bedrijf . Veilig, schoon en netjes. WAAS (we altijd super snel)

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Komt keurig zijn afspraken na. Werkt netjes en vakkundig. Kan snel. Dank je wel.
 • Technical Teamwork
  Technical Teamwork
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  Technical Teamwork: duurzame, efficiënte elektrotechnische oplossingen. Wij bieden diverse diensten, zoals groepenkast vervanging, stroomstoringen verhelpen en smart home installaties. Onze elektriciens werken aan energiezuinige en zelfvoorzienende oplossingen voor woningen en bedrijfspanden. ook zijn wij gespecialiseerd in zonnepanelen installaties tot in de groepenkast. Wilt u een aanpassing doen aan uw huidige installatie, of heeft u hulp nodig met met een storing of een noodgeval? Bereik onze service of bel ons.

  Laatste review:
  Snel reactie op mijn melding op werkpot.Snelle afspraak en probleem optimaal opgelost en het onstaan van het defect ook goed uitgelegd. Zeer vakkundig en vriendelijk.
 • Abmoal Zorgt
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  Abmoal Zorgt kan je helpen met je klus in Zuid-Holland, Noord-brabant en Zeeland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Witgoed reparaties, zonnepanelen onderhoud en schilderwerk voor particulier en zakelijk. Zij bieden duidelijkheid en garantie. Neem direct contact op met Abmoal Zorgt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Onze vaatwasser is kapot. Abmoal heeft ernaar gekeken en kon de vaatwasser ook maken, maar kans is groot dat hij dan binnen 1 jaar of 1,5 jaar weer kapot gaat, dus heb ik besloten om een nieuwe aan te schaffen. Enorm tevreden over zijn service en adviezen.
 • Lubbers Elektro
  Lubbers Elektro
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  6 jaar relevante ervaring als monteur. MBO 3 Eerste monteur elektrotechnische installaties in woningbouw en utiliteit diploma. Partner van E-Flux voor eventuele openbare laadpalen maar ook voor prive.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Reageerde snel en zeer punctueel met een goeie communicatie. Heeft verstand van zaken. Echt een aanrader.
 • Kesianopoulos
  Kesianopoulos
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  My name is Theo, After some years of experience in the construction business i decided to do one step forward and start my own company. Below you can see some of the jobs that i am familiar with. - Electric installations - Floor installation - Bathroom renovation - Kitchen renovation.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Tegelzetten erg netjes gedaan. Zeer vriendelijke, nette en professionele vakman. Zeker een aanrader!
 • Aktron Elektrotechniek
  Aktron Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  AKTRON ELEKTROTECHNIEK staat voor al uw elektra werkzaamheden *woningbouw * utiliteitsbouw *Renovatie *Service

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Zeer vriendelijke en professionele man, die bij ons netjes 4 lampen heeft opgehangen. Daarnaast heeft hij onder onze overkapping een extra stopcontact geplaatst.
 • Cotin & De waard Installaties
  Cotin & De waard Installaties
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  Wie zijn wij, 2 vakbekwamen mannen die passie hebben voor het vak elektrotechniek. Wij verrichten werkzaamheden aan en rond om uw huis installatie.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De enige partij die proactief vragen stelde over de situatie. Prettig in zowel het contact als in de uitvoering!
 • MKZ Elektro
  MKZ Elektro
  Beoordeling: 4 van 54514 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  Hallo, Sinds mei 2019 ga ik te werk als zelfstandige elektricien. Ik heb mijn niveau 4 diploma MKE Elektrotechniek behaald. Na mijn studie heb ik in diverse branches gewerkt als maintenance technician (industrie, internationaal, bodemsondering en elektronica.) En in mei heb ik een beslissing genomen om voor mij zelf te beginnen. En nu ga ik verder als MKZ elektro. Op dit moment is mijn werkgebied ruw bouw en nieuwbouw. Dus alles wat met elektra te maken heeft in huis maak ik en overhandig het op een zeer nette manier aan klanten. Dit doe ik samen met een maat van mij. Zolang de klant tevreden zijn ben ik ook tevreden daar streef ik naar. Tot snel MKZ elektro

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Very unpolite and rude person, and extremely annoying on top of the aforementioned. I posted an assignment a few weeks earlier and i wanted to first collect offers and then decide whether i will proceeed or not with the assignment. MKZ electro was constantly calling me pushing me to give him the assignment and when i finally decided that i will not proceed with the assisgnment he texted me "FUCK YOU".
 • BMI Elektrotechniek
  BMI Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Elektricien in Dordrecht

  Hallo mijn naam is ali benmaatoug werkzaam in Elektrotechniek deze werkzaamheden voer ik uit vanaf 2001. Gewerkt bij een groot elektrotechnische bedrijven en vanaf 2018 als zelfstandige aan de slag. Mijn motto is om u gelukkig te kunnen maken met het eindproduct en de procedure hier naar toe . Dit doe ik door goed met u mee te denken en altijd kwaliteit boven kwantiteit te stellen . Bij mij kunt u terecht voor: •installatie werkzaamheden binnenhuis •uitbouw •buiten cq tuinverlichting •garage •schuur •groepenkast •lamp ophangen •schakelaar vervangen Staat uw opdracht hier niet tussen kan u altijd contact opnemen , want wellicht kan ik u helpen. Met vriendelijke groet, BMI Elektrotechniek

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Vriendelijke vakman! Klus is netjes uitgevoerd, tpp

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1492 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Dordrecht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt