Vind hoveniers in Dordrecht

Op zoek naar hoveniers in Dordrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 477 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Dordrecht

 • B. Tuijtel

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews

  Wij zijn een snel schakelend bedrijf met de juiste mensen en vakkennis ,wij zijn ook echter een snel schakelend bedrijf waar je op kan bouwen

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  de jongens leveren een snelle klus voor een goeie prijs.
 • Peter Verheul Tuinen

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 4.1 van 54.1548 reviews

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  voor een volgende soortgelijke klus zou ik hem meteen weer vragen
 • Dick Tuinen

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Specialist in het tot leven brengen van uw tuin. Wij verzorgen de complete aanleg van uw tuin. Van oriënterend gesprek en ontwerp tot beplanting, bestrating, vlonders en overkappingen. Zo creëren we voor elke klant een tuin om van te genieten. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Dordrecht,Rotterdam en Breda. Andere regio's zijn in overleg ook mogelijk.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Helemaal prima. Klus goed (en snel) uitgevoerd. Bood bovendien uit zichzelf aan om minder in rekening te brengen dan we hadden afgesproken, omdat hij de klus sneller af had dan verwacht.
 • A-life Home & Garden

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Welkom bij A-life home & Garden, Klussenbedrijf die alle voorkomende klussen in en om het huis voor u kan oppakken. Wij zijn een klein maar gespeliceerd bedrijf en hebben inmiddels al meer dan 5 jaar in ons vakgebied. Wat zijn de voordelen voor u? Als u ons inhuurt. * We geven garantie * We hebben geen negen tot vijf mentaliteit * we denken zo goed mogelijk mee en we geven altijd eerlijk en betrouwbaar advies. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden om te kijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn? Neem dan met ons contact op via Werkspot! Wij helpen u graag verder namelijk Met vriendelijke groet, A-life home & Garden

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Werk is netjes uitgevoerd, naar tevredenheid. Prijs is schappelijk. Heldere communicatie, met Ricardo kun je prima afspraken maken. Zeer aan te bevelen.
 • Maximaal Boomverzorging

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Mijn naam is Max en ik ben een European Tree Worker (Gecertificeerd Boomverzorger) en samen met mijn vrouw Brooke doen we alles wat met bomen te maken heeft. Van advies tot snoeien, kappen, planten en alles er tussen in.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Veilig en accuraat.
 • Jacobs 297 bestratingen en tuinaanleg

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 3 van 5352 reviews

  halloo Bon Dia(goedendag) mensen zoals wij het zeggen op ons eiland Aruba, Dat is natuurlijk waar ik vandaan komt en veel jaren gewerkt hebt in het stratenmaken en ook veel tuinwerk gedaan.Aruba is natuurlijk een tropische eiland waar de temperatuur wel tot 40 graden kan gaan.Of ik tegen de hiite kan dat kan ik wel zeker ik heb 12 jaar in het straatwereld gewerkt op Aruba u kunt me gebruiken voor grotere projecten of wat kleinere reparatie maak niet uit u kunt mij overall zetten en kan goed zelfstandig werken ik ben een hele scherpe potlood dat u wel veel aan heeft. Ook kan ik hele mooie tuinen maken en ook binnen een bepaalde tijd en na 12 jaar dacht ik is wel even genoeg en wil nu mijn kennis verder uitbreiden hier in Nederland en ben sinds kort weer terug in Nederland om nu hier mijn ideeen te gebruiken en veel klanten blij kan maken met hun projecten of tuinen. Veel mensen willen graag in een mooie tuin zitten rond een lekker frisse zwembad waar je lekker kan ontspannen natuurlijk.mijn ideeen zijn namelijk heel anders dan veel mensen gewend zijn door goed met de kleuren te combineren met je huis en rond je tuin kunnen we samen een mooi tropische tuin van maken.met veel keuze ook zoals mooie ronde planten bakjes of wat dacht je van een halve maan om eens mooi palmita te zetten.Alles is mogelijk wilt u een mooie stapje/trapje hebben misschien makkelijk voor de oudere om naar binnen te komen is geen probleem kan allemaal gemaakt worden.of wat dacht u van een mooie inritje voor uw auto u wilt natuurlijk ook dat uw auto en netjes binnen kan rijden en ook nog eens mooi kan uitstralen op zijn nieuwe straatwerk is ook geen probleem samen kunnen mooie ideeen van maken om jullie droomparadijs waar te maken.heeft u last van stillstand water in uw tuin loopt het regenwater niet goed af ben u het ook zat dat de drain altijd verstopt zit geen probleem, wij regel het voor je we bekijken het probleem en samen nemen we de beslissing of we het hele tuin opnieuw moeten leggen of alleen maar een stukje moeten doen komt wel goed zoals ik het steeds zegt samen komen wij wel uit.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Jacobs 297 was snel beschikaar, hebben goed materiaal besteld/geleverd. Ze hebben hard doorgewerkt en het resultaat is supermooi. Van te voren en tijdens de klus goed overleg gehad.
 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65250 reviews

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede en snelle offerte. Verwijderen bestaande bestrating en afvoer goed volgens afspraak. Levering van materialen goed verzorgd. Heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en communicatie. Alles volgens afspraak. Heel blij met het resultaat.
 • MADEC

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews

  Hallo ik heb ervaring in het timmervak en in het installatie vak. Mvg Dekker bouw Onderhoud Vlonders

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Goed bereikbaar en communiceert snel. Kwaliteit van werk ook super. Heeft zelf materiaal ingekocht. Voor volgende klus zeker nog een keer contacten!
 • CK Tuinonderhoud

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Sinds 1 januari 2022 heb ik mijn hoveniers bedrijf, onder de naam CK Tuinonderhoud. Ik heb er voor gekozen alleen tuinen te onderhouden en niet aan te leggen. Dit omdat ik het simpelweg het leukste vind en ik het al circa 10 jaar doe. Mijn ervaring en passie ligt dus ook puur in het onderhouden van tuinen. Dat houd kort gezegd in, snoeiwerk (zomer snoei/winter snoei.) het snoeien van bomen, hagen, heesters, planten, bollen (vorm-snoei) het leegzagen van tuinen, het verwijderen van onkruid, alg, mos etc. Ook zit het bestrijden van ongedierte erbij. ik maak de tuinen dus zomer en winter klaar. De machines die ik hier voor gebruik (behalve de bladblazer) zijn geheel elektrisch. ik denk graag aan het milieu, en ik voorkom zoveel mogelijk overlast.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Goede en serieuze vakman. Apspraak binnen een week. Hij heeft nog meer aangepakt in de tuin qua onderhoud. Erg tevreden met het resultaat. Ik zou anderen deze tuinspecialist zeker aanraden!
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Dordrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Heel tevreden! Afspraak binnen een week, alles piekfijn gesnoeid en afgevoerd. Helemaal naar mijn zin!

Populaire lokale hoveniers in Dordrecht

Andere vakmensen in Dordrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur