Vind hoveniers in Dordrecht

Op zoek naar hoveniers in Dordrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Dordrecht

 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9589 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heel professioneel. Heeft precies gedaan wat ik vroeg en alles netjes achtergelaten! Leuk contact, erg begripvol en denkt mee! Ik raad A.J. Schouten zeker aan!
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75125 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom gesnoeid blij mee! Later ook gras laten leggen door deze partij.
 • Dutch onderhoud & cleaning
  Dutch onderhoud & cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  Dutch onderhoud & cleaning

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Jammer dat er geen 10 sterren zijn. Wat een dynamisch duo. Goede afspraken en ze dan ook nog eens nakomen. Geweldige aan de slag gegaan vandaag. De beuk ging erin. Dit stel is echt een aanrader. Verstand van zaken en geen oplossing schuwend. Ik ben echt onder de indruk van Kevin en Julia. Bij mij kunnen ze niet meer stuk. Communicatie is prima. Graag tot een volgende keer. Prima vakmensen.
 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75267 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vakkundig uitgevoerd ,netjes en professioneel fijne mensen!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus is netjes uitgevoerd, kon zelfs nog wat onverwacht afval ook meenemen.
 • Peter Verheul Tuinen
  Peter Verheul Tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2567 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Netjes en snel gewerkt
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75536 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam eerst kijken vorige week en is vandaag zeer netjes te werk gegaan! Ziet er strak uit
 • Giovanotto Bestrating & Grondverzet
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  Giovanotto bestratingen&grondverzet .6jaar ervaring in het stratenmakers gebied. Voor in de vrije avond uren en weekenden maak ik graag tijd vrij om u tuin zo strak als mogelijk is af te leveren . Werkzaam in: Bloembakken Oplsuitbanden Kunstgras Grindmatten&grind Bestrating tot 120m2 Het afvoeren van grond of puin. Goten plaatsen . Uw complete tuin renoveren bij ons bent u dan aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nadat iemand anders ons had laten zitten, besloten de klus op werkspot uit te zetten, nou ik kan je vertellen daar heb ik geen spijt van. Ik was nog een beetje onzeker doordat Giovanotta bestrating nog niet zoveel reviews had, maar dat was onterecht. Punctueel en professioneel ik zou zeggen, werkman(nen) gevonden!
 • machiels bestrating en tuinaanleg
  machiels bestrating en tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  bestrating en tuinaanleg kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker klus in Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met machiels bestrating en tuinaanleg om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Superstrak aangelegd super vriendelijk
 • TK Klusbedrijf
  TK Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Dordrecht

  TK Klusberdrijf --> van passie naar beroep werkzaamheden: - Toilet en badkamer renovatie - Gevelbekleding en dakrandbekleding (Keralit) - Timmerwerk - Schutting - Overkapping - EN ANDERE PROJECTEN

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Tomasz is een vriendelijk en vertrouwbaar vakman. Wij waren tevreden over het resultaat. Een aanrader. Bedankt Tomasz.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1222 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Dordrecht

Andere vakmensen in Dordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt