Vind witgoed monteurs in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar witgoed monteurs in Nieuwerkerk aan den IJssel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Nieuwerkerk aan den IJssel

 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85101 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Prima service! Werk geleverd zoals beloofd en bovendien een zeer vriendelijke man.
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Barabant en Utrecht.

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Supersnelle reactie en reparatie van de koelkast!!
 • Akyol & family smarthome solution
  Akyol & family smarthome solution
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Akyol en ik ben trots eigenaar van het bedrijf Akyol & family smarthome solution. Hierbij verricht ik de reparatie en inbouwservice van de volgende productgroepen: -Wasmachine & drogers -vaatwassers (inbouw & vrijstaande apparatuur) -inbouw ovens -fornuizen elektra & gas (inbouw/vrijstaand) interesse hoor ik graag van u. Met vriendelijke groeten, Akyol Servicemonteur Akyol & family smarthome solution

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Vakman met veel geduld. Door dat er tegels waren gelegd Kon de vaatwasser niet van zijn plaats. Geen probleem en ik kreeg advies wat te doen. Na het weg slijpen van tegels kwam hij heel snel de vaatwasser repareren. Super klantvriendelijk.
 • Max Service
  Max Service
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  BELLEN IS SNELLER Nulzes , zesendertig ,drie keer één , negen vijf zeven Max service is al 9 jaar gespecialiseerd in het Repareren van witgoed en bruingoed apparaten. Voor merken als. Samsung , LG, Sharp, Haier, indesit, Proline en Beko Pas 2022 lid van Werkspot. Al 9 jaar ervaringen in het repareren van koelkasten, wasmachine, vaatwassers, drogers , kookplaten, ovens en afzuigkappen Max Service hanteert een All in tarief van €75 Incl. diagnose, voorrijkosten en 30 min reparatie tijd.

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Ik werd binnen een paar minuten al gebeld en binnen een uur was het al gemaakt. Top service en goede communicatie.
 • KP Golebiowski

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Rotterdam omgeving 30km +/-. Ik lever diensten zoals: installatie van huishoudelijke apparaten installatie van ramen installatie van deuren gipsplaten afwerking van de badkamer met tegels. algemene renovatiewerken. Ik spreek alleen Engels, als dit geen probleem voor je is, neem dan contact met mij op.

 • Korbee Techniek
  Korbee Techniek
  Beoordeling: 4.3 van 54.35149 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Korbee Techniek is een Allround Installatie bedrijf met 35 jaar ervaring in de technieken van huis en bedrijf zoals CV,Loodgieters, Elektra, Internet, Telecom Ziggo, Kpn en Witgoed levering en Reparatie een aanspreekpunt voor al uw klussen , storingen en nieuwbouw Nu ook Luchtkanaal reiniging dmv roterende borstels incl. nazien en reiniging ventilatiemotor vanaf 195 euro servicebezoek tot een half uur arbeid vanaf 75 euro incl btw daarna uurtarief vanaf 67,50 euro incl btw

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Helaas is de vakman weggegaan met de medeling dat de vaatwasser in goede staat was en dat hij het deed. Bij de eerste wassen bleef hij weer steken. Bij nabellen kreeg ik de opdracht om maar op YouTube te zoeken naar de oplossing. Na een week weer bcontact opgenomen en foto’s doorgestuurd. Enkele dagen later weer gebeld en werd letterlijk afgepoeierd met ‘Ik kom erop terug :( inmiddels wacht na het eerste bezoek al 2,5 week
 • Curned Coolsystem Service&Repair
  Curned Coolsystem Service&Repair
  Beoordeling: 4.5 van 54.55381 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Mijn naam is Edmond Kopra, eigenaar van curned Coolsystem service + repair. Oorspronkelijk kom ik uit Curaçao en daar heb ik ook mijn opleidingen genoten. Ik ben gediplomeerd elektricien en storingstechnicus. Na het halen van mijn diploma. De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest bij kleine en grote bedrijven. Ik ben bij deze bedrijven altijd met mijn handen bezig geweest, veelal als service monteur. Daarnaast ben ik ook blijven leren, ik heb bijvoorbeeld ook het certificaat Remeha specialist behaald. Geen klus is mij te klein of te groot, van plaatsen van hele CV systemen tot verplaatsen van wandcontact dozen.

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Super aardige man met verstand van ( in mijn geval) koelkasten.
 • Sege Elektra
  Sege Elektra
  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  SEGE ELEKTRA 'altijd op spanning' Gecreëerd sinds 2017 door gediplomeerde ervaren vakman en gevestigd in Rotterdam-Noord en wij werken in regio Zuid-Holland.Onze specialisme in de elektrotechnische werkzaamheden voor consumenten ,winkels en in de industrie. Sege Elektra geeft altijd garantie aan uitgevoerde werkzaamheden.Voor ons staat de klant tevrijdenheid voorop. Sege Elektra voer alle werkzaamheden uit volgens de NEN-Normen en Sege Elektra gebruikt altijd , geïsoleerde , goedgekeurde en beste geschikte materialen voor uw werkzaamheden. Veiligheid komt voor ons altijd op de eerste plek. Als u voor Sege Elektra zou kiezen,dan kiest u voor veiligheid, deskundigheid, beste prijs kwaliteit en de uitstekende service. Dit doen wij : - Nieuwe groepenkast plaatsen of de bestaande groepenkast uitbreiden aanpassen - Aanbrengen aardelektrode (aardpen) - Aarding en de isolatieweerstand meten - Aanpassingen in bestaande of nieuwe installatie (nieuwbouw of bestaande bouw) - Beton boren en beton frezen.( met professionele apparaten) - Stopcontacten, schakelaars aanleggen, verplaatsen of vernieuwen. - Allerlei verlichting armaturen installatie ( tl buizen,led spots,inbouw grond spots ect.) - Buiten elektra zoals (Tuinverlichting ,stopcontacten,elektrische auto opladers ) - Oude installatie vernieuwen - Storingen zoeken en vakkundig oplossen - Netwerk,UTP kabels aanleggen testen - Cai, coax kabels - Domotica installaties zoals ( zenders, ontvangers en draadloos schakel systemen ) - Alarm en bewilliging camera installaties. - Intercom installaties - Koofmetlicht installaties - Autolaad palen plaatsen inclusief grond kabels - Zonnepanelen installatie Voor meer informatie kunt u met Sege Elektra contact opnemen via Werkspot . Aarzel niet om contact op te nemen! Alvast Bedankt! Met vriendelijke groeten SEGE ELEKTRA Tot kijk!!

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Goed en snel. We hebben snel advies gekregen om uiteindelijk een nieuw witgoed apparaat aan te schaffen en niet over gaan tot reparatie. Is 24/7 bereikbaar.
 • N&B elektrotechniek
  N&B elektrotechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Storing opzoeken Data Intercom Verlichting Verbouwen Haken en fresen Ik doe ook aan storingdienst 24 / 7 te bereiken

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Op het werk kwalitatief niks aan te merken. Berekening van de arbeidstijd ruim genomen, maar daar stond tegenover dat de vakman direct langskwam wat ik een prettige service vond. Jammer vond ik gebrek aan eerlijkheid over de prijs van de aan te schaffen apparatuur waardoor ik te veel betaald heb.
 • Nimo Elektrotechniek
  Nimo Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwerkerk aan den IJssel

  NIMO Elektrotechniek is opgericht in 2002 en gevestigd in Rotterdam. Doordat wij zowel management en technische vakmensen in de buitendienst betrekken bij de innovatie binnen het bedrijf houden wij de werksfeer zo optimaal mogelijk. Deze goede sfeer is zowel in het voortraject als in het verdere verloop van het project zichtbaar in de geleverde kwaliteit van onze vakmensen. NIMO Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installaties in talloze woningen en gebouwen. Wij zijn zeer ervaren in zowel de woningbouw als in de utiliteit. Samen met onze leveranciers en partners gaan we op het gebied van techniek iedere uitdaging aan. In combinatie met onze bouwpartners spelen we in op gedurfde projecten die wij vanaf de ontwikkeling, uitvoering, de oplevering tot en met de nazorg weten te realiseren. Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Utrecht, Noord Brabant, Zuid- en Noord Holland. Tevens worden naast gelegen activiteiten waar mogelijk meegenomen. Denk hierbij aan de realisatie van b.v. data-installaties, inbraak- CCTV- en bliksem-beveiliging, deurtelefonie, toegangscontrole systemen en ontruiming- brandmeld-installaties. Ook zetten wij fors in op slimme systemen zoals huis- en gebouw-automatisering in combinatie met duurzaamheid, zoals energiebesparende verlichtings- installaties en eventueel het gebruik maken van energieopslag.

  Laatste review:

  Nimo Elektronickniek heeft in mijn huis verschillende dingen gefixt. Altijd heeft hij zijn werk nettjes gedaan. Tot nu toe was ik er altijd blij met zijn werk. Heel vriendelijk en hij komt zijn afspraken achter. Ik kan hem aan iedereen aanraden.

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Nieuwerkerk aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 112 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Nieuwerkerk aan den IJssel

Andere vakmensen in Nieuwerkerk aan den IJssel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur