Vind tegelzetters in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar tegelzetters in Nieuwerkerk aan den IJssel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Nieuwerkerk aan den IJssel

 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.2 van 54.2551 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De opdracht was binnen een halfuur uitgevoerd en het resultaat ziet er netjes uit
 • Projectbouw 010
  Projectbouw 010
  Beoordeling: 4.5 van 54.5588 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Projectbouw010 is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is Projectbouw010 het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij Projectbouw010 terecht. Projectbouw010denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Projectbouw010 komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Zelf uw materialen aanschaffen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Projectbouw010 Indien nodig wordt de kennis en kunde ingeschakeld van andere partijen. Op die manier wordt geen klus uit de weg gegaan! Voor een vrijblijvende offerte kunt u de offerteaanvraag zo volledig mogelijk invullen. U kunt eventueel foto’s meezenden zodat de situatie vooraf nog beter bekeken en beoordeeld kan worden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Mike en zijn team hebben echt uitstekend werk geleverd. Zodra we de prijs overeen waren gekomen konden ze binnen een paar weken al starten, dat was super. Ze denken daarnaast erg goed mee tijdens het samenstellen van de materialen. De afwerking is ook van een hoog niveau. Kortom, een dikke aanrader. Tot de volgende klus Mike!
 • NG Bouw
  NG Bouw
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  NG Bouw en Handel is een kleinschalige aannemer in Rotterdam met ruim 20 jaar ervaring in de bouw. We helpen u graag met al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat te kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en zo meer. Maak je geen zorgen, wij coördineren en regelen alles voor je.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Perfect!!! Wij zijn erg tevreden over uitgevoerde werkzaamheden. Badkamer en de wc zien er heel mooi uit. Nedim en zijn mannen werken zeer secuur en netjes. Vakwerk en een top bedrijf. Tot de volgende klus.
 • Moonen Natuursteen
  Moonen Natuursteen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Natuursteenwerken, tegelwerken, vloeren, badkamers, aanrechtbladen, dorpels, vensterbanken, stelwerken, onderhoud en reparatie. Portugese cementtegelspecialist. Marmeren vloeren, schuren en onderhouden.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  150 m2 keramische houtlook tegels laten leggen in appartement in Scheveningen. Tegels waren gekocht by Throne in Den Haag. Tegels laten leggen via Werkspot door Moonen Natuursteen. De tegels waren lastig te leggen. Hans Moonen is een zeer ervaren vakman die bijzonder kritisch is op het resultaat. Na tien dagen werk met twee man werd een uitstekend resultaat bereikt waar we erg blij met zijn. Zeker een aanrader!
 • Galaxy Steenonderhoud
  Galaxy Steenonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Galaxy Steenonderhoud is een natuursteenbedrijf met 30 jaar ervaring mat schuren en polijsten alle soorten natuursteen zoals: graniet, terrazzo, marmer, travertin, labrador, hardsteen, zandsteen en composit. Natuursteen geeft geen geheim voor me.Graag wil ik een gratis profstuk bieden tijdens welke ik ga kijken hoe erg het natuursteen beschsdigd is. Wat voor uw wensen zijn. En volgens mijn kenissen en ervaring en uw wensen een manier en oplossing vinden hoe uw natuursteen onderhouden.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Geweldig geholpen, erg vriendelijk en snel geholpen. Goed besproken wat we wilden en dat mooi uitgevoerd.
 • Mano Safety
  Mano Safety
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  -Voor de installatie, reparatie of onderhoud van uw vloerverwarming bent u hier op het juiste adres! -Vloerverwarming aanleggen met A-label materiaal infrezen stofvrij met nieuwste apparaten -Radiatoren vervangen en aansluiten -Loodgieters werkzaamheden -Riool ontstoppen service -Elektra en groepenkast vervangen of samen stellen 1 fase of 3 fase -Brandslanghaspels vervangen, keerklep vervangen met KIWA keurmerk en NEN 1006 volgens water werkblad 1.4G. -Offerte binnen 24 uur

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  1. Efficient communication with timely response and clear illustration (both price and work method). 2. Good service attitude and work with a promised schedule. The after-sales service can be promised even on the weekend. 3. Delivered results in a satisfying quality and tried not to bring uncessary mantainence for the customers. Definitely recommened.
 • TRUST Renovatie B.V.
  TRUST Renovatie B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  TRUST Renovatie B.V. Specialist in al uw renovatie en onderhoud werkzaamheden. Lijst van onze meest voorkomende werkzaamheden. -PVC/laminaat/tegelvloeren -Verlaagde plafonds/wanden plaatsen -Stucwerk -Toiletrenovatie -Badkamerrenovatie -Traprenovatie -Schilderwerk

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ralph en zijn mannen beveel ik van harte aan. De mannen werken keihard, en hebben zeer veel oog voor detail. Ook het stucwerk van plafonds en muren is zeer strak. Daarbij is eigenlijk is geen verzoek teveel voor ze. Omdat de planning bij ons zeer strak was en wij zelf steeds met extra zaken kwamen die we op laatste moment ook wilden doen zoals bv plaatsen van een industriele deur en het stucen van bijna alle muren hebben ze zelfs in het weekend extra gewerkt met extra mensen om te zorgen dat alles op tijd opgeleverd kon worden. Ook zeer fijn was dat Ralph ook uit zijn ervaring je gerust kan stellen dat alles goed en timing gehaald gaat worden op momenten waarop ik door onze eigen te strakke planning me zorgen maakte. Trust BV zou ik zo weer kiezen voor onze volgende verbouwing klus.
 • MaxJoy Bouw
  MaxJoy Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Ik ben in 2013 succesvol gestart met bouw - en verbouwwerkzaamheden voor de particulieren en bedrijven. Ik werk alleen binnen niet buiten. (Behalve eenvoudige tuinwerkzaamheden). Ik ben in het bezit van VCA-VOL. Ik hou van duidelijke afspraken en goed werk afleveren. Voor al uw kleine en grote verbouwingen kunt u op mij rekenen. We also work for English speaking customers we do house refurbishing, place doors, painting, carpenting, we build kitchens and bathrooms and do furniture assembly, plastering, electricity, water, tiling and so on. MaxJoy Bouw B.V. is een bouw en renovatie bedrijf gespecialiseerd in: - Keuken gereed maken voor plaatsing - Vastgoed klaarmaken voor verhuur bij huurwissel of verkoop - Waarde creatie door transformatie van vastgoed, kamers en sanitair en keukens bijmaken - Onderhoudswerkzaamheden - Meubelmontage waaronder Ikea Montage - Lampen of gordijnrails ophangen - Deuren - Tegelen - Stucwerk reparaties - Schilderwerk binnen Daarnaast pakken wij ook reparaties op aan uw vastgoed, dit doen wij voor investeerders en particulieren. Voor bepaalde specialistische werkzaamheden maken wij gebruik van ons netwerk van vakmannen zodat wij iedere verbouwing aan kunnen. In de bijlagen vind u foto’s van gerealiseerde projecten. Recente langdurige werkzaamheden: - bij een scheepsbouwer diverse werkzaamheden opgepakt, maatwerk van fenders, interieur van boot cabines aftimmeren, boten schilderen, aluminium bewerken, op het terrein hekwerk plaatsen, metaal schilderen, doorgang maken in bedrijfshal, scheepscontainer omgebouwd naar een bar. - funderingsproblemen en scheuren in muren verkleinen of geheel dicht maken door gebouwen van onder te ondersteunen / op te tillen. Uw woonhuis met verzakking kan meestal in 1 of 2 dagen worden opgetild, zodat deze weer recht staat. Ook voor bedrijven met verzakkingen in bedrijfshal laad doks en onder installaties. Minimale overlast. Milieuvriendelijk. - appartement bouwjaar 1974 verbouwen: opdracht was het appartement geheel te moderniseren, balkon 25m2 voorzien van nieuwe betegeling op poten, planten bak gebouwd van bankirai ( 8m x 30cm x 30cm), radiator ombouw op maat gemaakt t.b.v. van zit vensterbank belegd met natuursteen ( 4m50 x 0m50 ), vensterbanken geplaatst, inbouwkast onder trap, alle leidingen en schakelaars weggewerkt in de muren inclusief bekabeling high end audio ter voorbereiding van komst domitica systeem, vloeren geëgaliseerd, elektrische vloerverwarming, buiten elektra punt aangelegd, extra waterpunt in meterkast aangelegd. Trapje gebouwd. - kantoorruimte 90m2 bouwjaar 2000 voorzien van PVC vloer ombouwen tot appartement: Bestaande datakabels en elektra verwijderen op zodanige wijze dat het kantoor onder het appartement gewoon door kon gaan met werken. Leidingen ten bate van nieuw aangelegde badkamer en wc voorbereiden, afvoer, water en elektra, muren geplaatst en voorzien van leidingwerk en isolatie, stucwerk, tegelwerk, gaten dichten en repareren, aanwezig systeemplafond gerepareerd waar nodig, schilderwerk. Het resultaat is een zeer goed verhuurbaar modern en fris appartement. - appartement afbouw bouwjaar 1980: muren en plafond egaliseren, infrezen leidingen, stuken, tegelwerk badkamer en keuken, schilderwerk, binnendeurkozijnen plaatsen. Het resultaat is een strak en modern appartement dat snel verhuurd kon worden. - badkamer betegeld andere tegelzetter wilde het niet doen omdat alles daar krom was, klant was tevreden met het resultaat - barndoor geplaatst in jaren 30 woning, er was op die plaats in de woning nog geen binnendeurkozijn, die heb ik ook geplaatst en geheel op maat gemaakt van hout zoals ook de andere binnendeurkozijnen eruit zien in de woning, het schuifdeur systeem kwam van de fabrikant "intersteel" . - doorlopend monteer ik meubels, laminaat en stoffering in huizen voor een vastgoed beheer bedrijf - kozijnrot reparatie van een aantal woningen in opdracht van woningbouwvereniging - gevel schoongespoten van een schoolgebouw met hoogwerker en hoge druk spuit - de ijzeren railings van 24 balkons afgehaald en gedemonteerd en gesorteerd, noodvoorziening geplaatst in opdracht van woningbouwvereniging, de railing is in het buitenland gespoten en er later door ons weer opgezet. - huis gevuld met oude huisraad erin geheel ontruimd, gestript en weer opgeknapt zodat het klaar is voor verkoop. Er kwamen 4 grote containers met rommel uit maar na diverse reparaties, schilder en stukwerk samen met een vriend weer helemaal netjes - data kabels trekken in kantoorpand met een team, was spoedklus want de vloeren kwamen eraan, had het nog nooit gedaan maar ging me goed af, nu weet ik hoe het moet - tuin van 30m2 was overwoekerd, alles eruit gehaald en grond egaal gemaakt klant kan er weer van genieten Ik werk in principe in heel Nederland. ZZP-ers, Bedrijven en instellingen kunnen tot 30 dagen betaaltermijn krijgen, onder voorbehoud van kredietacceptatie.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Great service, good price and 5 stars overall. Will you his services again
 • MR BOUWBEDRIJF
  MR BOUWBEDRIJF
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  A CONSTRUCTION COMPANY BUILDING TRUST WITH QUALITY WORK All expertise under one roof, which allows us to charge competitive prices and guarantee the highest quality. Call us today and bring our 30+ YEARS construction company skills and extensive contractor experience to your next project. NO JOB TOO BIG OR TOO SMALL! DON'T GO FOR CHEAP, GO FOR QUALITY! Mike. MR Bouwbedrijf

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Mike fixed the broken tile, and replaced the sealant. Job well done. In addition he fixed the bent shelf in the shower. Thanks Mike.
 • tegelservicewaddinxveen
  tegelservicewaddinxveen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Tegelzetter in Nieuwerkerk aan den IJssel

  Hallo ik zal me even voorstellen Kika tegelzetster van beroep als u dit leest eerst werkte ik voor mijn man ,ben nu voor mezelf begonnen. leest u aub alle referenties van vroeger Kluszeker hier staan ongeveer 150 referenties van mij. ik specialiseer me op keukens ,badkamer, vloer tegels en toilet betegeling met alle soorten tegels . ik geef bij het bericht direct prijsopgave deze is altijd inclusief lijmen en voeg BTW en tien jaar garantie Mijn werkzaamheden vallen onder mijn bedrijfsverzekeringen dus altijd garantie. Wie weet tot ziens Met vriendelijke groet Kika Tegelservice Waddinxveen

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Ydalia heeft goed werk geleverd. Ze dacht goed met ons mee, kwam met goede suggesties over de aanpak en de afweking en werkte netjes en secuur. Een aanrader!

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Nieuwerkerk aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 674 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Nieuwerkerk aan den IJssel

Andere vakmensen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Vind vakmensen bij jou in de buurt