Vind vloerspecialisten in Hendrik-Ido-Ambacht

Op zoek naar vloerspecialisten in Hendrik-Ido-Ambacht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Hendrik-Ido-Ambacht

 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.2 van 54.2570 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Het werk wat hij heeft gedaan ziet er netjes uit
 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.35359 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard heeft top werk geleverd en meegedacht met onze situatie met de plakplinten. Hij komt zelfs nog een keer terug om alles af te werken.
 • vloer&schilderplan
  vloer&schilderplan
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  U zoekt een betrouwbare schilder of een vloerenlegger? Graag wil ik u hierbij uitleggen waarom wij graag willen helpen en waarom andere klanten voor ons gekozen hebben. Eerlijk gezegd krijgen we de meeste nieuwe klanten door mond op mond reclame. Als u mij vraagt komt dat door de manier waarop wij werken en het vertrouwen dat we hierdoor krijgen. Waarde voor U geld, afspraak is afspraak, netjes en eerlijk werken en een beetje zorg wegnemen en natuurlijk goed materiaal gebruiken. Schilderen is een tijdrovend werk waarbij de meeste tijd zit om de te behandelen oppervlaktes schoon, glad en in goede staat te brengen. Pas dan, als je het juiste materiaal gebruikt en je vak als schilder verstaat, krijg je een perfect resultaat dat lang meegaat. We zijn op deze manier al jaren geleden begonnen maar we hopen erop dat we er nog jaren mee kunnen doorgaan. Vragen, bel of mail gerust.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Super aardige gozer, duidelijke afspraken. Laminaat gelegd en behangen. Snel gewerkt! En netjes afgeleverd! En een hele mooie prijs! Zeker een aanrader!
 • Tim van Efferen
  Tim van Efferen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  Mijn naam is Tim van Efferen, en ik ben ruim 10 jaar vloerspecialist. Ik woon in Zwijndrecht, en mijn werkgebied is voornamelijk de Randstad, met ook weleens een klus aan de andere kant van het land. Mijn specialisme is PVC vloeren leggen. Maar alles wat met vloeren te maken heeft komt wel een keer voorbij in dit beroep. De materialen waar ik voornamelijk mee werk zijn PVC, tapijttegel en marmoleum/linoleum. Ik kan hier van alles nog over vertellen, dus schroom niet om te bellen als je een vloerspecialist nodig hebt.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Tim heeft mijn nieuwe PVC visgraat vloer gelegd. Goede afspraken en netjes op tijd! In 2 dagen alles gedaan, ene dag opschuren en egaliseren. De andere dag de vloer leggen. Ben er helemaal blij mee!
 • Dawcio
  Dawcio
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  Dawcio kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen , Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Dawcio om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Dawcio was heel duidelijk in de communicatie en kon de klus snel komen klaren. Hij heeft heel goed meegedacht met ons over het hoe en waar i.v.m. de plaatsing van de tegels. Wij zijn zeer tevreden over hem en zouden hem zeker aanraden aan iedereen die wat tegels te plaatsen heeft! Tot de volgende keer Dawcio!!
 • Huus Vloeren
  Huus Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.6592 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  Wij zijn al jarenlang een veelgevraagde vloerenlegger in Nederland. Wij hebben ervaring in alle soorten vloerwerk en we hebben de knowhow om alles aan te pakken, van de kleinste reparaties tot grootschalige projecten. Hoe groot de klus ook is, Huus-Vloerenlegger doet het ! U kunt ook een kijkje nemen op onze website of facebook pagina als u onze projecten wil zien.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Pvc visgraat vloer gelegd. 95m. Nu drie maanden later nog steeds super tevreden over het resultaat. Hele goede werk geleverd heren!
 • MT Huis Renovatie Company
  MT Huis Renovatie Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  MT Huis Renovatie Company gaat altijd voor kwaliteit en heeft daarbij de wensen van de klanten centraal staan. Onze projectleiders bieden een luisterend oor, schetsen een realistisch beeld en denken altijd mee in elke situatie om zo de mogelijkheden te bespreken die aansluiten bij uw wensen! Wij voeren de werkzaamheden uit met een vaste groep geselecteerde professionals waardoor we garant staan voor de kwaliteit van het eindresultaat: eventuele problemen die binnen twee jaar ontstaan worden kosteloos verholpen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland, waar ons voorkeur ook naar uit gaat vanwege reistijden en afstanden etc, maar je ziet MT Huis Renovatie ook zijn expertise buiten deze regio inzetten. MT Huis Renovatie Company werkt milieubewust en zo duurzaam mogelijk. Er wordt gewerkt met producten en materiaal van hoge kwaliteit die niet schadelijk zijn voor het milieu.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Mamouka kon heel snel beginnen, daar was ik erg blij mee. Er werd duidelijk gecommuniceerd. Het is allemaal erg mooi geworden!
 • carpet expert
  carpet expert
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  BINNEN 1 DAG UW DROOMTRAP(PEN) Met onze 30 jarige ervaring verzorgen wij de stoffering van uw gehele woning in alle soorten vloeren/trapstoffering/traprenovatie incl. of excl. alle benodigde materialen. Voor een gericht offerte kunt u ons contacteren.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Snelle service. Mooi resultaat. Tapijt ligt er mooi bij op de trap.
 • Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën
  Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën
  Beoordeling: 4.6 van 54.65293 reviews
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  Welkom! Mijn naam is Mimoun Bahri en ben eigenaar van Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Sinds 2015 ben ik met mijn onderneming gestart en richt ik speciaal op het schuren en oliën van parket en houten vloeren. - SCHUREN PARKET EN HOUTEN VLOEREN - OLIËN PARKET EN HOUTEN VLOEREN *Werkzaam door heel NEDERLAND! *Garantie: Pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Snelle reactie en goed werk
 • Roj Efrin
  Roj Efrin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

  Golden Hand

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  10 sterretjes voor deze meneer..🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Hij werkt netjes, en is precies op tijd!!! Meneer ruimt zelf op als hij klaar is en dat is een plus👍🏽 Ik ben heel erg tevreden met de eindresultaat!! Meneer kwam laminaat leggen 24 vierkante meter..

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Hendrik-Ido-Ambacht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 908 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Hendrik-Ido-Ambacht

Andere vakmensen in Hendrik-Ido-Ambacht

Vind vakmensen bij jou in de buurt