Sloopbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Hendrik-Ido-Ambacht

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Arie en zijn collega zijn super vriendelijk. Mooie op tijd en de opdracht is goed uitgevoerd. De tuinen zien weer er netjes uit! Zeer zeker aan te raden!
  Kom in contact
 • toni's services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  hallo

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Heeft mij volledig van alles ontzorgd. Precies wat ik nodig had!
  Kom in contact
 • Prevsbusiness
  Prevsbusiness
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Wij zijn Hypecleaning & zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van auto’s, huizen & tuinen. Daarnaast doen wij ook sloop- en opruimwerkzaamheden. Een kleine inlichting over de schoonmaakwerkzaamheden zijn: - Auto’s: gedetailleerd interieur & exterieur. - Huizen: meubels zoals banken, stoelen & tapijten. - Tuinen: hogedruk- & groene aanslagreiniging - Vlekken, huisdierharen & vreemde geuren verwijderen en elimineren wij ook. Dit is hoe Hypecleaning in elkaar zit en met onze jarenlange expertise kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Communication was easy and pleasant, the job was done quickly and exactly as was agreed. Good job!
  Kom in contact
 • Van Wijk Boortechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Van Wijk Boortechniek - Betonboringen

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Everything is good! 2 holes are drilled and sealed, cable is working. Thanks!
  Kom in contact
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Fijne werk geleverd!
  Kom in contact
 • Vroegh Betonwerk
  Vroegh Betonwerk
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Vroegh betonwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen van staal constructies. tevens boren en zagen wij met diamant.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Bint moest zo snel mogelijk geplaatst worden. Woensdag klus geplaatst, 's middags al offerte en donderdag begonnen met de werkzaamheden. Dit is natuurlijk uitzonderlijk dat het op zo'n korte tijdspanne mogelijk was. Alles is snel en volgens afspraak verlopen. Rudy heeft perfect werk geleverd. Afwerking ziet er erg goed uit. Een man die zijn vak verstaat. Als ik nog eens zo'n klus heb, is hij de eerste die ik contacteer.
  Kom in contact
 • Smit Steigers
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Smit Steigers kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Metaalbewerking, Openhaard repareren of onderhouden, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Smit Steigers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  We moesten een aantal keren de datum voor de klus verschuiven ivm het weer. Eindelijk een zaterdag gehad met mooi weer en ik ben tevreden met mijn tuin. Hele lieve jongeman. Zijn collega was ook lief. Echt een aanrader!
  Kom in contact
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55556 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Andrzej kwam aan, stelde zich netjes voor en ging aan de slag. In korte tijd was alles gesloopt. Andrzej heeft alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Fantastische vakman!
  Kom in contact
 • Konak Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Aannemersbedrijf gespecialiseerd in aanbouw.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ali heeft ons zeer goed geholpen met deze klus. Hij denkt met e mee en heeft overal een oplossing voor. Werkt netjes voor een goede prijs. Voor iedereen die nog twijfelt een absolute aanrader. Ali, jij krijgt van ons 5 sterren!
  Kom in contact
 • Koele Betonboringen
  Koele Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Sloopbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht

  Koele Betonboringen / de Boorkabouter is je ideale partner als je een Betonboringen bedrijf nodig hebt in Dordrecht en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in Betonboringen, zaagwerk en sleufwerk. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen. Ook droogboren door betonwanden voor airco systemen behoort tot de mogelijkheden, dit kunnen niet veel betonboorders.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Aardige man die zijn werk serieus en netjes uitvoerd. Ben zeer tevreden over het resultaat en prijsafspraak.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 554 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

Andere vakmensen in Hendrik-Ido-Ambacht

Vind vakmensen bij jou in de buurt