Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind vloerspecialisten in Groningen

Op zoek naar vloerspecialisten in Groningen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Vloerspecialist

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Groningen

 • Marnij Dienstverlening

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews

  Wij de vloervakmannen leggen u vloer vakkundig en goed. meer dan 20 jaar ervaring. Hoofd vesteging in Groningen / Amsterdam / Zwolle De 5 speerpunten van de vloervakmannen # Vlotte en snelle service # Professioneel en vakkundig # Vlotte en snelle service # Altijd een scherpe prijs # Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is

  Laatste review:

  Houten vloer of parketvloer leggen -

  Uitstekend. Marcel werkt zeer vlot zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit. Erg tevreden.
 • MultiKlusBusXL B.V.

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.3 van 54.3514 reviews

  Met MultiKlusBusXL ben je op de goede weg! Heb je volop inspiratie en plannen maar ontbreekt het je aan kennis, tijd en de juiste gereedschappen om de klus te realiseren? Of heb je twee linkerhanden, een respectabele leeftijd of gewoon geen zin? Ik werk voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en rij door heel Nederland (dus ook naar de Waddeneilanden) en ben je graag van dienst bij elke klus in-, om- en aan het huis of bedrijf. Geen klus is te klein... Van het leggen van vloeren of terrassen en het plaatsen van schuttingen, het ophangen van raambekleding en lampen tot en met het schilderen van kozijnen, muren en plafonds... van het betegelen van een muur, het monteren van een nieuwe keuken- of badkamerkraan tot en met het ophangen van een brievenbus, het schoonmaken van dakgoten of het wassen van ramen: MultiKlusBusXL is een professioneel en allround klussenbedrijf!

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Harde werker die zijn vak goed verstaat. Heeft voor ons een noodklus gedaan. Super dankbaar voor. Zeker aan te raden
 • Kistemaker Bouw & Beheer

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.1 van 54.153 reviews

  Klant tevredenheid en maatwerk voor een scherpe prijs opdracht staat bij mij centraal. Veel ervaring en een werkgebied tot maximaal 50km rondom Groningen zorgt dat ik snel en effectief uw opdracht kan realiseren. Als ZZP'er ben ik erg flexibel als het aankomt op dagen/tijdstippen die u het beste uitkomen. Mijn specialisaties zijn vloeren leggen en schilderwerk binnen (zowel lakken als sauzen) en dit doe ik al jarenlang met plezier. Ik ben een harde werker, sociaal, en ga zorgvuldig te werk voor het beste eindresultaat. (Mijn meeste opdrachten komen via referenties van tevreden klanten!) Is de opdracht ik Groningen? Dan kom ik graag vrijblijvend langs om mezelf voor te stellen en de opdracht te bespreken. Met vriendelijke groet, Jonathan

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Jonathan was zeer snel aanwezig en begon voortvarend aan de klus. Na kort overleg over de afwerking, waarbij hij adviseerde te wachten met het leggen van de plinten ivm het nog eventuele 'werken' van de vloer, spraken we af dat hij de komende 2 dagen eerst de laminaatvloer zelf zou leggen, waarna hij twee weken later, voor het einde van het jaar, de plinten zou leggen. Op donderdag en vrijdag werkte hij aan de klus, op vrijdagmiddag bleek echter dat het niet af ging worden. Voor een paar lastige stroken zou hij nog terugkomen om dan ook de plinten te doen. Toen we na 2 weken contact opnamen met Jonathan voor het maken van de tweede afspraak, werd dit om verschillende redenen steeds uitgesteld en uiteindelijk reageerde hij helemaal niet. Opvallend was wel dat Jonathan wel foto's van onze (onvoltooide) vloer aan zijn portfolio had toegevoegd. Overall liep het dus minder, de kwaliteit viel niks op aan te merken maar om afspraken mee te maken is hij helaas onbetrouwbaar gebleken.
 • Jor B.V.

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews

  Allround klussen bedrijf in de omgeving van Groningen. Ik denk mee met de klant en door goed vragen te stellen realiseer ik een eindproduct wat voldoet aan de verwachting. Wanden zetten, overkappingen, carports en pergola’s, sloopwerkzaamheden, vloeren leggen en meubels op maat.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Jordi heeft op 26 oktober jl. bij mij laminaat gelegd in de hal, keuken, woonkamer en slaapkamer. Hij is stipt, houdt zich aan de afspraken en werkt goed en nauwkeurig. Vloer lag er in no time netjes in. Ik beveel hem van harte aan.
 • JKReparaties

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews

  Betrouwbaarheid en klant tevredenheid staan bovenaan bij JKReparaties. Tien jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor reparaties en montages van design verlichting voor een bekende winkel in Amsterdam. Inmiddels wonen mijn vrouw en ik in Groningen om het vrijwilligerswerk dat wij doen te ondersteunen. Voor alle klussen (van verlichting tot schilder- en stucwerk [en alles wat daartussen valt]) meld ik mij graag aan. Jeffrey

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Werkt keurig en snel, laat alles netjes achter en levert wat er gevraagd wordt.
 • Hoveniersbedrijf-Bestratingsbedrijf Hartlief

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  voor een grote order zijn we niet bang. voor een kleine niet te beroerd voor iedere klant dat wat hij zoekt

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer tevreden over het vakmanschap en eindresultaat. Ook fijn dat er meegedacht werd om zo tot een totaal plan te komen wat paste bij wat wij wilden, goed haalbaar was en er uiteindelijk veel mooier uit kwam te zien dan dat we dachten! Ik beveel dit hoveniersbedrijf van harte aan!
 • Jan Postma

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  Staat u ons toe om ons even voor te stellen. Wij zijn Postma Montage. Een allround montage bedrijf in de ruimste zin van het woord. Voor al uw werkzaamheden in- en om uw huis. Wij heben o.a meer dan 30 jaar timmer en systeemmontage ervaring als ook meer dan 30 jaar stratenmaker/vakman wegenbouw ervaring. Voor alle bestratings, tuin, metsel, stuc- en schilder werkzaamheden, vloer en wandtegels plaatsen kunt u kontakt opnemen met Henk. Voor alle timmer, systeembouw, verbouw, onderhouds en installatiewerkzaamheden kunt u kontakt opnemen met JanWillem Via de Werkspot Site kunt u met 1 van ons in kontakt komen. Daar naast doen we o.a ook: beton- en cementdek vloeren, schuttingen & blokhutten plaatsen, walbeschoeiing. Ook leveren wij tegen scherpe prijzen de benodigde materialen voor uw klus(sen).

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer goede ervaring met Henk en zijn collega’s. Goede communicatie en komen afspraken na.
 • Franke Installatie & Klussenbedrijf

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  Franke Installatie & Klussenbedrijf heeft ruime ervaring in het uitvoeren van vele denkbare kleine en grotere klussen. Wij zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis of pand. Denk hierbij aan werkzaamheden in de badkamer, keuken, woonkamer, verlichting of bestratingswerkzaamheden. Er wordt gewerkt met enkel professioneel gereedschap en de juiste materialen welke nodig zijn voor uw klus. Wij zijn u graag van dienst en maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

  Laatste review:

  Kitten -

  Erg tevreden
 • HS Tegelwerken

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Voor alle tegelwerk

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Ik heb zelden zo'n goeie aannemer gehad als Harm. Komt al zijn afspraken na. Werkt keurig en secuur. Denkt mee in de uitvoering. Heeft het werk volledig na behoren uitgevoerd. Zeer betrouwbare aannemer die zijn vak uitstekend verstaat. Wij laten sowieso nog meer werk door Harm uitvoeren en raden hem ook zeker aan!
 • de Haan Natuursteen en Hout Roden

  Vloerspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews

  Voor al Uw Natuurstenen/Marmeren vloeren en Houten vloeren: Onderhoud , Restauratie , Schoonmaken , Impregneren ,Polymeren , Polijsten , Schuren , Lakken of Oliën. Voor Uw Keuken of Badkamer en ook voor Keramische tegels: Schoonmaken , Impregneren , Polymeren (in de was zetten). Onze specialiteit ligt bij houten vloeren in het Noorden van het land (Roden). In het zuiden (Boxtel) is de specialiteit meer natuursteen en marmer. op onze website kunt u zien wat we allemaal doen .ook staan daar veel foto's op

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Bennie heeft uitstekend werk geleverd met het schuren van mijn grenen vloer. De vloer is nu weer zo goed als nieuw en daarnaast heeft Bennie mij ook nog geholpen met het aanschaffen van de juiste plinten. Al met al zou ik Bennie de Haan zeker aanraden, en als ik ooit nog een vloer moet laten behandelen zal ik Bennie de Haan als eerste benaderen.

Populaire lokale vloerspecialisten in Groningen

Informatie over vloerspecialisten uit Groningen

Onze vloerspecialisten uit Groningen

Is je vloer toe aan een reparatie of zelfs een gehele renovatie? Werkspot werkt met een groot aantal vloerspecialisten uit Groningen en omstreken die je hierbij kunnen helpen. Het is verstandig om het repareren, onderhouden of leggen van een vloer uit te besteden aan een vakman uit de regio Groningen. Deze heeft vaak een reputatie hoog te houden en zal daarom zijn best doen om de klus tot in de puntjes te klaren. Bovendien is een vloerspecialist uit de regio snel ter plaatse en kent hij de omgeving op zijn duimpje, wat behoorlijk in de voorrijkosten kan schelen.

Je klus wordt kwalitatief uitgevoerd door vloerspecialisten uit Groningen

Wanneer je een vloerenlegger inhuurt, reken je op vakwerk. Dat begrijpen we bij Werkspot als geen ander. Daarom staan al onze vakmannen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ze goed verzekerd en beschikken ze over de nodige branche gerelateerde certificaten. En met ons reviewsysteem houden wij de openbare reviews van onze vakmannen goed in de gaten. Komt er een negatieve reactie binnen over een van onze vakmannen? Dan pakken we dit direct bij de bron aan. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op een vloerspecialist van kwaliteit.

Vloerspecialisten uit Groningen zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Of het nu gaat om een kleine reparatie of om het renoveren of vervangen van een vloer; de meeste vloerspecialisten op Werkspot draaien hun hand er niet voor om. Ook wanneer je beschadigingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen en hier advies over wil inwinnen, zit je bij onze vloerspecialisten uit Groningen goed. Weten wat de exacte mogelijkheden zijn? Neem contact op met een van onze vakmannen; zij helpen je graag verder.

Wil je je vloer in Groningen via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende vakmannen in Groningen, kun je op zoek naar een vloerenlegger die aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele vloerspecialist in Groningen? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het leggen van laminaat, het schuren, oliën of lakken van een vloer, het leggen van vloertegels of het aanbrengen van een gietvloer.
Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Groningen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur