Vind Installatiebedrijven in Barendrecht

Op zoek naar Installatiebedrijven in Barendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Barendrecht

 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95185 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Interial Afbouw is een Aannemer gevestigd in Rotterdam Onze diensten - Keuken voorbereiden ter plaatsing, leidingen- en elektra verleggen volgens tekening keukenleverancier - Volledige badkamer verbouwen van sloopwerk tot installatie volgens 3D schets van de badkamerwinkel - Voorzet- en tussenwanden en verlaagd plafonds - Loodgieterswerk - Leidingwerk en installatie - Elektra-werkzaamheden - Elektra aanleggen en verleggen - Kitwerk en tegelwerk Voor zowel bedrijven en particulieren. www.interial. nl

  Laatste review:
  Kitten-
  Snel in contact, duidelijk qua offerte, konden ook snel langskomen voor de opdracht. Helaas moesten ze alleen nog een keer terugkomen omdat de buitenkant niet gekit bleek te zijn, maar dat is uiteindelijk goed en snel opgelost.
 • Wash4all
  Wash4all
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Aannemer & installatiebedrijf: * Sloopwerken *Stucwerken *Schilderwerken *Loodgieterswerken *Wanden en plafonds *BETON SIRE *Water en Gas installaties *Behang verwijderen *Lucht afvoer installaties *Al geheel verbouwingen * Turn-Key opleveringen mogelijk #Wij vragen GEEN voorschot of dergelijk voor klussen tot €5000,-!!! Dus eerst werken en resultaat dan pas afrekenen! # betreft materiaal werken wij alleen met kwaliteit- en top merken. #u mag ten aller tijde zelf voor het materiaal aanleveren indien u dat wenst, maar daar kunnen wij geen garantie op geven.houd u daar rekening mee!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Één grote ellende! Ingehuurd ivm een leiding aanleggen voor nieuwe radiator. Picobello BV is er jaloers op, na lang nabellen, eindelijk afspraak. Nette prijs, maar goedkoop = duurkoop. Kwam 3 uur te laat, gaf zijn kind de schuld, materiaal niet bij, dat lag aan z'n werknemer, toen niet de juiste koppeling, kwam terug met zonder overleg extra aangekochte spullen, vervolgens loop ik badkamer in staat het volledig onder water. Vond ie normaal. Toen nadat klus 'geklaard' was spoot het water tegen het plafond en zodoende hele middag + avond ellende. Daarna spoedmonteur moeten regelen omdat meneer de schuld (alweer) niet bij zichzelf zocht en ik hem niet goed had ingelicht volgens hem. Wilde toen extra geld zien en toen afgekapt. Zit nu met een schadepost van alleen al € 720 voor het herstel door een échte cv-monteur en thuis één grote bende. Laat deze man, alstublieft NOOIT in de buurt komen van uw leidingen!
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85279 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeer goede service! Appido heeft snel de Buitenkraan kunnen vervangen
 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95108 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Warmtepomp repareren of onderhouden-
  Kundige en vriendelijke man. Heeft de warmtepompinstallatie de eerste onderhoudsbeurt gegeven en een aantal zinvolle tips gegeven over zaken die het installatiebedrijf had nagelaten. Ik zou de kapotte pomp van de vloerverwarming moeten vervangen, maar dat bleek niet nodig, toch weer een hoop geld bespaard. Eenmanszaak, maar in tegenstelling tot de grotere bedrijven reageert hij zeer snel op serviceverzoeken.
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • Loodgietersbedrijf De Wijs
  Loodgietersbedrijf De Wijs
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Goedendag, Ik ben nu 18 jaar loodgieter en werk nu 6 jaar voor mijzelf. Ik heb 1 motto en dat is gaat niet bestaat niet. Ik draai nergens mijn hand voorom. Tegenwordig doen wij ook lekdetectie wij vinden de lekkage met speciale gereedschappen op en brengen deze in kaart. U kunt op mijn fb pagina mijn werk zien , en revieuws van mijn klanten.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Het eerste contact was super, dezelfde dag is meneer nog langsgekomen om het lek op te sporen. Er zou een vervolgafspraak worden gemaakt voor de reparatie. Tot op heden hebben we niets meer vernomen en wordt er niet meer gereageerd op appjes en telefoontjes. Heel jammer, want we hadden er wel de volste vertrouwen in.
 • Speedway klusbedrijf
  Speedway klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Welkom op het profiel van Speedway Klusbedrijf. Wij gebruiken ons ervaring in de bouwsector om klanten tevreden te stellen. Klusbedrijf,Stukadoor,sloopbedrijf, loodgieter, tegelzetter en badkamer specialist. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR Dit doen wij door uw werkzaamheden naar tevredenheid uit te voren met snelheid, scherpe prijs en hoogkwaliteit. Instagram pagina: Speedway-klusbedrijf. Website: https://speedway.my.canva.site/speedway-klusbedrijf

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Super gemotiveerd, kwam gelijk langs om alles te bespreken. Zag gisteren een lekkage aan de cv-leiding, Mo gebeld vanochtend stond hij voor de deu om het op te lossen, service en vakmanschap ten top
 • LaroTech Installatie
  LaroTech Installatie
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Als u op zoek bent naar een handige techneut in en rond Barendrecht, dan kan LaroTech Installatie u verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft u hulp nodig bij elektrotechnische- of loodgietersklussen, zoals waterleiding (ver)plaatsen of vervangen, Elektra (ver)plaatsen of vervangen, maar bijvoorbeeld ook TV ophangen, laminaat leggen, kasten in elkaar zetten of een andere klussen? Stuur ons dan een bericht, zodat we u kunnen helpen en u van een offerte kunnen voorzien. Tevens levert, installeert en adviseert LaroTech Installatie; Alarmsystemen, camerabewaking, deurbelcamera's en Infrarood verwarmingspanelen, heatbars en boilers.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Zeer snelle reactie en kwam vooraf netjes kijken en alles opmeten. Een week na onze afspraak de boiler netjes opgehangen en alles weer spik en span achter gelaten! Zeer tevreden met de geboden service ik bel je de volgende keer weer!
 • Loodgieters & Installatiebedrijf EEF
  Loodgieters & Installatiebedrijf EEF
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in water-, gas-, CV– en riool installaties, reparaties en ontstoppingen. Wij beschikken over professionele uitrusting zoals riool-ontstoppingsapparatuur, inspectiecamera (waarbij er de mogelijkheid bestaat data op een USB over te zetten voor bijvoorbeeld uw verzekeraar of verhuurder), een warmtebeeldcamera om de lekkages te detecteren en diamantboren. Met de laatst genoemde kan men door een dikke muur, fundament of beton boren voor het aan-en verleggen, uitbreiden van (bestaand) leidingwerk of afvoeren door te leiden via kruipruimte naar buiten naar de hoofdaansluiting. Met ruim 30 jaar ervaring in deze branche, EU-breed, hebben wij inmiddels vele opdrachten mogen uitvoeren. Voor ons staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij investeren en hechten veel waarde in duurzame relaties met onze klanten. Wij doen ons uiterste best voor uw klus een gepaste oplossing te vinden!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Alles netjes gemonteerd. De loodgieter was op tijd aanwezig. Heel soepel en vlug gegaan. Wij zijn zeer tevrede. Dank u wel.
 • Lorentz Elektro Handelsonderneming B.V.
  Lorentz Elektro Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Installatiebedrijf in Barendrecht

  Lorentz Elektro gevestigd te Barendrecht kan je helpen met tal van klussen. We zijn breed inzetbaar. Zonneboilers, Elektrische boilers, Zonnepanelen, Airco's en groepenkasten vervangen behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Elektrische boilers van 80,100,120 liter kunnen scherp geprijsd uit voorraad geïnstalleerd worden en bij oplevering betalen. Tot ziens bij Lorentz Elektro.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Ondanks dat mijn leidingen niet helemaal wilden meewerken heeft Stan zonder klagen doorgebuffeld en de klus netjes afgerond. Ik ben tevreden!

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Barendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1425 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Barendrecht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Barendrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt