Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind voertuig monteurs in Barendrecht

Op zoek naar voertuig monteurs in Barendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Voertuig monteur

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Barendrecht

 • Burg Automotive

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Burg Automotive is gespecialiseerd in hybride en elektrische auto's. Daarnaast doen wij diagnose, reparatie en onderhoud aan alle merken.

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Erg tevreden!
 • Rs polyester

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wie is RS polyester: Ruud Stolle heeft jarenlange ervaring in de maritieme sector. Sinds 2005 houdt hij zich bezig met reddingsloepen. Ooit is hij begonnen als medewerker service monteur in de buitendienst en vanaf 2013 is hij zich volledig gaan richten op het repareren van de polyester sloepen. Sinds 2020 heeft Ruud het roer omgegooid en is nu zelfstandig ondernemer met kennis van zaken. Waarom kiezen voor RS polyester: RS polyester werkt vanuit de regio Rotterdam en draagt zorg voor uw schade aan uw polyester boot, glijbaan, zwembad, Zwemplateau op maat en of andere polyester producten. Ook voor het aanbrengen van anti-fouling bent u bij het juiste adres. Voor vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

  Laatste review:

  Boot reparatie of onderhoud -

  Onze polyesterboot vakkundig hersteld. Zeer tevreden. Kregen 3 dagen nog netjes een herinnering van de eerder gemaakte afspraak en op de dag zelf was Ruud keurig op tijd. Dus zeer tevreden. Bij een volgende reparatie aan onze boot weten we Ruud te vinden!
 • Allround Autoservice Schiedam

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews

  Een jong bedrijf wat samen wordt gerund waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Wij kunnen u scherpe prijzen bieden omdat wij dit parttime doen.Hiernaast werken wij ook nog voor een dealer bedrijf. Wij hebben goede kennis van zaken door onze jaren lange ervaring. ons moto is afspraak = afspraak M.V.G Kees & Pascal

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Top geholpen door Kees, snelle communicatie en snel geconstateerd wat het probleem was. Hierna werd het onderdeel besteld en een nieuwe afspraak gemaakt om het te installeren. Ook weer erg snel en goed opgelost. Lekkage is nu gelukkig weg uit de auto.
 • Autoservice Hollemans

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Autoservice hollemans Ik ben als sinds 2006 werkzaam in de auto motive en vond het tijd worden om zelf aan het roer tegaan staan in men eigenzaak. Ik doe :apk onderhoud en reparatie van alle automerken. ik werk samen met een versnellingsbak reparateur dus u kan ook terecht voor de revisie en onderhoud van u hand en automatische versnellingsbak.

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Toen ik nog aan het orienteren was moest een dag nadat ik de offerte van Patrick had gekregen mijn auto echt gerepareerd worden. De koppeling begaf het 's morgens. Patrick heeft na mijn telefoontje de auto meteen opgehaald (kreeg leenauto van hem) en kon diezelfde dag nog de auto repareren. Ook een door mij aangegeven niet urgent probleem (resonantie van auto gerelateerd aan sneheid) heeft hij opgespoord en verholpen. Hij hield me keurig op de hoogte van gevonden euvel, oplossing, bijbehorende kosten en verwacht tijdstip van ophalen auto. Volgende keer weet ik waar ik moet zijn voor reparatie van mijn auto.
 • MK motoren

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Bij MK Motoren bent u welkom voor onderhoud, reparatie, banden en diagnose aan motorfietsen. Wij zijn gevestigd in Delft, en tot nu toe alleen op afspraak geopend. Heeft u een probleem of wilt u onderhoud aan uw motor laten uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een offerte. Door ons uitgebreide netwerk aan leveranciers, is geen product of merk ons vreemd en kunnen wij uw motor weer snel en veilig de weg op helpen.

  Laatste review:

  Motor reparatie of onderhoud -

  Zeer goed! Maurice is een erg fijne vent om mee om te gaan en denkt echt mee om aan de wensen te voldoen. Motor (Blackbird) had tijdje (4jr.. ) buiten stil gestaan en binnen 4 dagen draaiend als een zonnetje in de tuin ! Alles weer voorzien van schoon vet, carburateurs schoon etc Kan weer veilig de weg op: Oftewel TOP!! Maurice Bedankt !
 • Autosensor

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews

  Auto's hebben tegenwoordig steeds meer elektronica. Daarnaast wordt de elektronica in een auto ook steeds ingewikkelder. Dit maakt het lastig om een goede monteur te vinden voor uw auto, aangezien de opleiding van de 'gewone' automonteur niet aansluit op de kennis die nodig is om de hedendaagse auto efficient te repareren. Ik ben gespecialiseerd in het opsporen en repareren van elektronica-gerelateerde autoproblemen. Ik zoek altijd naar de beste oplossing en vervang geen hele onderdelen als het defect in een klein onderdeel ligt. -Autosensor is specialist in elektronica -Reparatie bij u thuis of op het werk -Ook buiten kantoortijden Ik werk vanuit Utrecht, dus vanwege mijn centrale locatie kan ik u in veel verschillende regio's helpen met uw klus.

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Vriendelijk, flexibel, snel, bereid om mee te denken. Een aanrader!
 • Airco Service Rotterdam

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  De airco in uw auto is één van de functies die u het hele jaar door gebruikt. In de zomer zorgt de airco voor verkoeling, zo blijft u alert tijdens het rijden. In de winter zorgt de airco er voor dat uw ruiten ontwasemt worden/blijven, dit voorkomt slecht zicht en ongelukken. Ieder jaar verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel, na 4 jaar is bijna de helft van het koudemiddel uit uw systeem verdwenen. Dit heeft veel invloed op de prestaties van uw airco. Laat daarom iedere 2 jaar uw airco controleren en servicen. Airco Service Rotterdam zorgt voor goede prestaties van uw airco voor een scherp tarief. Door de enorme prijsstijging van het koudemiddel R134a zijn wij genoodzaakt om de prijs te verhogen naar 69 euro per servicebeurt. Deze tarief geldt voor alle autos tot 750 gram. De verwachting is dat de prijs nog verder zal stijgen met de zomer in aantocht. Vul nu uw airco voor het voordelige tarief. R1234YF is het nieuwe koudemiddel, vanaf 2017 zijn alle nieuwe geproduceerde autos voorzien van dit koudemiddel. U kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud van u auto.

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Klus is netjes afgehandeld en duidelijk gecommuniceerd
 • Airco2Go

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Koelt je airco niet meer zo goed als voorheen? Of ruik je vieze geurtjes als je de airco aanzet? Dan kan je auto wel een Airco bijvul beurt gebruiken! Voor €59 een professionele Airco Servicebeurt bij Airco2go. Waarom je airco bijvullen? De airco is één van de systemen in je auto die elke dag gebruikt wordt. Op warme dagen in de zomer zorgt de airco voor verkoeling, en op koude dagen in de winter zorgt de airco ervoor dat je ruiten niet beslaan en hierdoor goed zicht blijft houden op de weg. Hoe vaak moet mijn airco bijgevuld worden? Als je de airco dagelijks gebruikt verlies je ongeveer 10% koelmiddel per jaar. Als er te weinig koelmiddel in het aircosysteem zit heeft dit veel invloed op de prestaties van je airco. Daarbij neemt ook de kans op een defect aan de airco toe als het vullingspercentage onder de 70% komt. Het is daarom belangrijk om iedere 2 jaar een airco check te laten uitvoeren en de airco bij te vullen. Laat uw airconditioning professioneel bijvullen bij Airco2go voor goede service en een scherp tarief. Wanneer je Airco bijvullen? Indien je merkt dat de airco minder koelt. Indien je airco helemaal niet meer koelt. Indien je vieze geurtjes uit de airco ruikt. Preventief een twee jaarlijkse airco check. Wat voeren wij uit bij een Airco service beurt? Leeghalen koudemiddel Vacumeren Bijvullen Pag olie met DYE & eBOOST Controle drukken Controle werking aircocompressor (diagnose) Bijvullen airco (r134a koelmiddel + lekvloeistof) Printen van onderhoudsrapport Inclusief gratis autogeurtje Hoe gaan wij te werk om u Airco bij te vullen: Bij binnenkomst word u auto aangesloten op een van onze gecertificeerde airco vul stations. Terwijl wij aan de slag gaan kunt u gerust plaats nemen en genieten van een lekker bakje koffie. Tijdens de airco service word het airco systeem eerst leeggehaald. Zowel gas als olie worden grondig gereinigd. Na het proces van leeghalen word het airco gas weer bijgevuld en word de airco ingesmeerd met smeerolie. Dit hele proces neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Wil je ook een airco steraline aircon biopure geurbehandeling? Dit duurt maar 10 tot 15 minuten extra. Airco bijvullen? Wat wordt er precies gedaan? Tijdens het bijvullen van de airco vullen we niet alleen het koudemiddel in je airco systeem. We controleren elk onderdeel visueel. Daarnaast word de fluoride olie en koudemiddel ververst en en/of bijgevuld. Achtergebleven vocht wordt uit de airco verwijderd of gevacumeerd. Ook controleren we het complete systeem op functioneren. Ook kunt u naast de airco service een geurbehandeling laten doen voor een complete opfrisbeurt. De extra kosten voor een geurbehandeling bedraagt €25,-

  Laatste review:

  “Had al een tijdje last van vreemde geur na het uitzetten van de airco. Ik zet mijn airco op tijd uit zodat eea drooggeblazen wordt. Aan de verdamper lag het niet. Probleem door een simpele handeling opgelost. Airco ook weer gevuld. Airco2go is een Aanrader.”
 • Maciej's Allround Construction company (MACC)

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Ik ben een ervaren aannemer, klusser en tweede generatie stukadoor. Ik lever degelijk vakmanschap en kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit kunt u zien aan mijn klantwaardering en reviews. Ik heb ervaring met grote projecten, zoals het stuken/ schilderen van ruime bedrijfspanden. Maar ik neem ook kleine opdrachten aan zoals het ophangen van enkele lampen. Voor stuk- en schilderopdrachten werk ik samen met een team van vakmannen met ieder minimaal 10 jaar ervaring. Ik neem onder andere de volgende klussen aan: - Stuken - Schilderen - Lampen Hangen - Laminaat leggen - Gordijnen Hangen - Latexspuiten - Autoreparatie - Monteren van Zonwering - Monteren van stopcontacten en schakelaars Op al mijn werkzaamheden geef ik passende garantie en houd ik mij aan de geldende veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Veel waardering voor het geleverde werk en het regelen van een spoedklus. Door de goede kwaliteit van het werk wilden we onvoorzien, een extra kamer gestuct hebben. Met het schuiven in de planning en avondwerk was het werk in 2 dagen klaar. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. 1 ster minder om afwerking details rondom de stopcontacten. Communicatie 1 ster minder, soms wordt niet opgenomen. We zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.
 • RDV Onderhoud & Service

  Voertuig monteur in Barendrecht

  Nieuw op Werkspot

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Ricardo de Vries en ben de eigenaar van RDV Onderhoud & Service. Graag kom ik met u in contact voor een mooie opdracht. Met vriendelijke groet. Ricardo

Populaire lokale voertuig monteurs in Barendrecht

Andere vakmensen in Barendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Witgoed reparateur