Vind voertuig monteurs in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar voertuig monteurs in Hoogvliet Rotterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Hoogvliet Rotterdam

 • RAMA Carhifi
  RAMA Carhifi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9560 reviews
  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  Mijn bedrijf Rama Car Hifi is opgericht in januari 2006 en is gevestigd te Den Haag. Ik heb een werkplaats in Capelle aan de IJssel. Hiervoor heb ik als hobbyist Car Hifi inbouwer al 15 jaar ervaring. In totaal heb ik ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Ik heb zelf een elektrotechnische opleiding genoten op HBO niveau. Mijn bedrijf is vanaf januari 2009 een SCM gecertificeerd inbouwstation. Alarmsystemen van klasse 1 t/m 3 kunnen ingebouwd worden. Mijn bedrijf is naast Car Hifi & Car Security inbouwstation ook leverancier van aftermarket produkten zoals: - autoradio - dvd/navi systemen - parkeersensoren - carkits - Centrale deurvergrendeling Mijn werkzaamheden zijn: - Inbouwen van autoradio's, versterkers. - Audio upgrade van de OEM speakers. - Inbouwen van auto alarmsystemen. - Inbouwen van centrale deurvergrendeling - inbouwen van andere elektrische aftermarket accessoires. Ik werk alleen maar met Nederlandse distribiteurs en importeurs. Hierdoor is de kwaliteit en service van de producten ook door hun gegarandeerd. Op mijn werkzaamheden zitten altijd een garantie van 1 jaar. Op producten geldt de garantie van de fabrikanten. Er kan ook op locatie gewerkt worden, onder voorbehoud van de omstandigheden. Ik denk graag mee met de klant en geef ook adviezen en tips. Dit kunt u ook terug lezen in de reviews. Er wordt alleen op afspraak de inbouwwerkzaamheden uitgevoerd en ben bereikbaar zowel op de dag als in de avond via mijn mobiele nummer/WhatsApp. Ik kan ook uw voertuig ophalen en terugbrengen tegen een meerprijs. Ik hoop dat u na het lezen van mijn profiel, reviews een professionele en passionele vakman in mij ziet om een inbouwopdracht te laten uitvoeren. Met vriendelijke groeten, Rajesh Ramnath Rama Car Hifi

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Vriendelijk in het contact en gepassioneerd in zijn werk. Erg blij met het resultaat!
 • Bekker jachtservice
  Bekker jachtservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  Bekker Jachtservice is een jong bedrijf welke op locatie komt om uw storingen te verhelpen en het onderhoud te plegen aan uw binnen of buitenboord motor. Ook zijn wij gecertificeerd door Autoterm om uw verwarmingsinstallatie te onderhouden of nieuw te plaatsen Mocht u interesse hebben in onze diensten neem dan gerust en vrijblijvend contact op

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Ik heb de klus vooralsnog niet laten starten, omdat bij nader inzien ik onvoldoende gegevens van de motor heb. Ik ga dit eerst uitzoeken. Bekker jachtservice heeft me goed geadviseerd in deze.
 • Rs polyester
  Rs polyester
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  Wie is RS polyester: Ruud Stolle heeft jarenlange ervaring in de maritieme sector. Sinds 2005 houdt hij zich bezig met reddingsloepen. Ooit is hij begonnen als medewerker service monteur in de buitendienst en vanaf 2013 is hij zich volledig gaan richten op het repareren van de polyester sloepen. Sinds 2020 heeft Ruud het roer omgegooid en is nu zelfstandig ondernemer met kennis van zaken. Waarom kiezen voor RS polyester: RS polyester werkt vanuit de regio Rotterdam en draagt zorg voor uw schade aan uw polyester boot, glijbaan, zwembad, Zwemplateau op maat en of andere polyester producten. Ook voor het aanbrengen van geheel nieuwe teak naden rubber en anti-fouling bent u bij het juiste adres. Voor vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Ontvingen zelfde dag nog de offerte en reparatie kon op zeer korte termijn uitgevoerd worden. Fijne communicatie en reparatie is heel netjes uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!
 • BART Maintenance & Services
  BART Maintenance & Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  Ervaren in onderhoud van gebouwen fabrieken daarnaast ruim ervaring in bootonderhoud survey aankoopkeuring diktemeting Installatie werkzaamheden reinigen schilderwerk en transport Winterklaar maken op locatie Kortom veelzijdig accuraat en korrekt

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Diverse reparaties uitgevoerd aan de boot. Oud bootje dus geen standaard werk maar toch goed uitgevoerd.
 • Autobedrijf Gashi
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  WIE WE ZIJN GASHI AUTOBEDRIJF SERVICE VOOR ALLE AUTOMERKEN Gashi autobedrijf is een auto snel service voor alle automerken in Rotterdam en hanteert vaste scherpe prijzen voor auto onderhoud, reparaties, APK en autoschade herstellen. Bij ons worden alle werkzaamheden aan jouw auto uitgevoerd door vakbekwame monteurs. Onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben ruime praktijkervaring. Ook zijn wij transparant in wat wij doen, zo ontvang je bij ons altijd een heldere prijsopgave vooraf. Je hoort vooraf hoe lang de reparatie duurt en wat de kosten zijn. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Snel Betrouwbaar Betaalbaar Transparant

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Nette en eerlijke behandeling. Duidelijk over de kosten en werkzaamheden. Uitgevoerde werkzaamheden zijn goed uitgevoerd . Mocht tijdens het gehele proces langskomen om te kijken hoe het verliep. Er was op een punt miscommunicatie en dat is ook naar tevredenheid opgelost. Zeer content met deze garage.
 • Tmc Marine
  Tmc Marine
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  TMC Marine specialiseert zich in het onderhoud & reparatie van buitenboord motoren. TMC Marine verricht ook onderhoud op locatie door heel Nederland! we maken gebruiken van jonge maar ervaren monteurs. Al het onderhoud wat door TMC Marine bericht wordt krijgt u automatisch Garantie bij. wat doet TMC Marine allemaal? - Onderhoud & reparatie Buitenboordmotoren - Onderhoud & reparatie binnenboordmotoren - elektronica is boten aanleggen/nakijken - Antifouling aanbrengen - In en verkoop van Buitenboordmotoren - Boot transport - Waterscooter onderhoud - Waterscooter verhuur - Webshop en jobe en riva racing artikelen.

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Beunhazen! Op 6-2-23 kwamen ze mijn boot ophalen voor groot onderhoud. Bedrag afgesproken en 50% aanbetaald. Communicatie is ver te zoeken en en uiteindelijk 26-10-23 de boot terug laten brengen omdat ik geen vertrouwen meer had in hun vakkundigheid en dat was helaas terecht. De boot kwam in en NOG slechtere staat terug. Hout is mishandeld door schuurmachine en op sommige momenten plekken hebben ze zelfs kneedbaar hout opgesmeerd. Ze hebben kikkers en relingen zonder overleg verwijderd en die heb ik ook niet terug gekregen. Bij terug brengen van de boot waren ze zelfs de benzinetank vergeten mee te nemen. De boot kan ik nu door hun toedoen afschrijven.
 • Fortes Products & Services
  Fortes Products & Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  Ik ben een vers opgestart bedrijf en persoonlijk al 10 jaar werkzaam in de scheepsvaart, ik ga niet uit de weg voor een zware klus en doe altijd mijn best voor een mooi resultaat. Werkgebied is geheel NL met bespreekbare reiskosten.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Bryan heeft samen met zijn collega de klus vakkundig uitgevoerd. Beide erg vriendelijk, duidelijk in de communicatie en werken schoon en netjes. Ze denken mee met de opdracht en het werk is zeer professioneel aangepakt (o.a. door het meegebrachte gereedschap). Leuk ook om te zien dat de mannen zelf trots waren op het eindresultaat. Echte vakmensen en ik raad deze mannen zeker aan!
 • Empire Wheels
  Empire Wheels

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  DAAROM EMPIREWHEELS! EmpireWheels is een universeel scooterbedrijf dat gevestigd is in Zuid-Holland. Vanuit ons pand in Hoogvliet Rotterdam bieden wij occasion’s aan van uitstekende kwaliteit, Daarnaast bieden wij onderhoud aan waarbij service en flexibiliteit naar de berijder voorop staat. EmpireWheels haalt uw scooter op wanneer dit u uitkomt, voor het terugbrengen van uw scooter geldt uiteraard hetzelfde. U bent van harte welkom bij ons!

 • Van Nus Truck, Bus en auto service.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  Van Nus Truck, Bus en auto service. kan je helpen met je Voertuig monteur klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Boot reparatie of onderhoud, Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Nus Truck, Bus en auto service. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Klus verlies goed ik zelf kreeg de verkeerde startmotor binnen daar kwam hij achter toen een groot deel van de motor gedemonteerd was ik het onderdeel terug gestuurd en de volgende dag kwam monteur Raymond netjes terug om het werk af te ronden ik geef Raymond een dikke 10 aardige jongen met verstand van zaken en de prijs was prima Raymond bedankt
 • E.D.O. Autoglas

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Hoogvliet Rotterdam

  Wij zijn een autoglas bedrijf wij plaatsen alle ruiten van alle voertuigen in heel Nederland

4.7

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Hoogvliet Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Hoogvliet Rotterdam

Andere vakmensen in Hoogvliet Rotterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt