Vind loodgieters in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar loodgieters in Hoogvliet Rotterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Hoogvliet Rotterdam

 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en goede service.
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85175 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.85102 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Positief: 1. mijn leidingen waren niet goed geplaatst, dus hij heeft daarbij geholpen. 2. mijn muur was niet recht, maar hij heeft alsnog de keuken kunnen plaatsen. Negatief: 1. gat geboord in mijn leiding zonder water af te sluiten, waardoor water was gelekt. 2. mijn vloer is tijdens het leggen van de keuken beschadigd: gaten in laminaat en verfvlekken. 3. nadat de keuken was geplaatst wilde hij, ondanks de fooi die ik heb gegeven, niet de frontjes op mijn stopcontact schroeven (de fooi was voor het ontdekken van de beschadiging aan mijn nieuwe vloer).
 • PM Bouwtotaal
  PM Bouwtotaal
  Beoordeling: 4.5 van 54.55224 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  De medewerkers van PM Bouwtotaal gaan zeer netjes te werk en hebben de klus netjes uitgevoerd.
 • Fransz allroundservice
  Fransz allroundservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5590 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Heeft de reparatie goed uitgevoerd. Goede communicatie. Aanrader!
 • MZ Loodgieter
  MZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  Beste loodgietersdiensten met betaalbare prijzen Waarom kiezen voor De loodgieter 247? Er is altijd een geschikte oplossing 100% Klanttevredenheid Klantgerichte en zeer goede service 24 uur per dag hulp bij dringende problemen Deskundigen met jarenlange ervaring Onze diensten Daklekkage Afvoer ontstopping Lekdetectie Vochtmeting Leiding lekkage Radiator lekkage Hoofdkraan lekkage Buiten kraan Vochtplekken in de muur Camera inspectie Leidingen doortrekken Rioolverstopping Gas lekkage Cv ketel onderhoud Dakgoot verstopping Gesprongen leiding Douche kraan Verstopping Regenbuis lekkage Badkamer lekkage Plafond lekkage Gesprongen leiding Sanitaire reparatie Ontstopping Werkzaamheden. Garantie: 6 maanden garantie op buiswerk en montage.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Ontstopping verholpen die erg lastig was. Kwam terug voor de kraan die door oud slangetje nog lekte.
 • Eco climate klimaattechniek
  Eco climate klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Hoogvliet Rotterdam of omgeving? Eco climate klimaattechniek kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Airco installeren of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Lekkage verhelpen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Reza is heel goed bereikbaar en reageert super snel. Zijn prijs is uitstekend en zijn team super sympathiek en vakkundig. Zij hebben bij mij 3 single split airco’s geplaatst.
 • JS techniek
  JS techniek
  Beoordeling: 5 van 555130 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  Specialist in woningonderhoud, elektra, leidingwerk en (camera)beveiligingsinstallaties.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Hij was mooi op tijd en geeft de klus snel en vakkundig gedaan.
 • Chuiko Bouw
  Chuiko Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  Chuiko bouw is mijn eenmansbedrijf. Mijn naam is Oleg Chuiko en ik heb vele jaren ervaring in het (ver)bouwen van onder andere, maar niet beperkt tot, badkamers, keukens, serres, dakkapellen en (indoor) zwembaden. Met alle werkzaamheden zoals stucwerkzaamheden, timmeren, het leggen van vloeren, elektra, (water)leidingen, inbouwkasten, heb ik veel ervaring. Het belangrijkste is het resultaat en een tevreden klant.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer en toilet laten slopen en inbouwen. ca 3 weken tijd. Communicatie: Zeer goed, duidelijk helder en open. Alles ging in goed overleg. Oleg geef ook uitstekend advies wat wel en niet te doen. Los hiervan ook een prettig en betrouwbaar persoon in de omgang. Kwaliteit: Top notch, alles netjes afgeplakt incl de vloer. Werkt verder erg schoon, elke dag wordt er opgeruimd. Werk is zeer precies, op de milimeter nauwkeurig, tegels en voegen zijn kaarsrecht. Kiest ervoor om iets meer tijd te nemen om echt kwaliteit te leveren. Ben voor de volle 100% erg tevreden. Algemeen: All met all en uitstekende keuze voor een verbouwing. Betrouwbaar, open en geweldige kwaliteit. Aanrader.
 • PW Concept Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Hoogvliet Rotterdam

  Heb je een Timmerman, Loodgieter nodig in Hoogvliet Rotterdam of omgeving? PW Concept Bouwbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Timmerman, Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Radiator (ver)plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Netjes op tijd gekomen , vriendelijke jongens. Bij ons badkamerradiator aangesloten en inloopdouche opnieuw gekit. Net werk afgeleverd en was zelfs bereid missende onderdelen zelf nog te halen bij Gamma. We zijn blij met het resultaat.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Hoogvliet Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2309 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Hoogvliet Rotterdam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoogvliet Rotterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt