Vind loodgieters in Poortugaal

Op zoek naar loodgieters in Poortugaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Poortugaal

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85175 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en goede service.
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.85102 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Positief: 1. mijn leidingen waren niet goed geplaatst, dus hij heeft daarbij geholpen. 2. mijn muur was niet recht, maar hij heeft alsnog de keuken kunnen plaatsen. Negatief: 1. gat geboord in mijn leiding zonder water af te sluiten, waardoor water was gelekt. 2. mijn vloer is tijdens het leggen van de keuken beschadigd: gaten in laminaat en verfvlekken. 3. nadat de keuken was geplaatst wilde hij, ondanks de fooi die ik heb gegeven, niet de frontjes op mijn stopcontact schroeven (de fooi was voor het ontdekken van de beschadiging aan mijn nieuwe vloer).
 • PM Bouwtotaal
  PM Bouwtotaal
  Beoordeling: 4.5 van 54.55224 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  De medewerkers van PM Bouwtotaal gaan zeer netjes te werk en hebben de klus netjes uitgevoerd.
 • MZ Loodgieter
  MZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  Beste loodgietersdiensten met betaalbare prijzen Waarom kiezen voor De loodgieter 247? Er is altijd een geschikte oplossing 100% Klanttevredenheid Klantgerichte en zeer goede service 24 uur per dag hulp bij dringende problemen Deskundigen met jarenlange ervaring Onze diensten Daklekkage Afvoer ontstopping Lekdetectie Vochtmeting Leiding lekkage Radiator lekkage Hoofdkraan lekkage Buiten kraan Vochtplekken in de muur Camera inspectie Leidingen doortrekken Rioolverstopping Gas lekkage Cv ketel onderhoud Dakgoot verstopping Gesprongen leiding Douche kraan Verstopping Regenbuis lekkage Badkamer lekkage Plafond lekkage Gesprongen leiding Sanitaire reparatie Ontstopping Werkzaamheden. Garantie: 6 maanden garantie op buiswerk en montage.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Ontstopping verholpen die erg lastig was. Kwam terug voor de kraan die door oud slangetje nog lekte.
 • Fransz allroundservice
  Fransz allroundservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5590 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Heeft de reparatie goed uitgevoerd. Goede communicatie. Aanrader!
 • Yilmaz installatietechniek
  Yilmaz installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  Yilmaz installatietechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloerverwarming repareren of onderhoud, Thermostaat plaatsen of vervangen, CV ketel repareren of onderhouden, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Yilmaz installatietechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Een vriendelijke en kundige vakman die weet wat te doen is Het probleem is verholpen. Bedankt.
 • van Baarlen Installatie & Beheer
  van Baarlen Installatie & Beheer
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  Van Baarlen Installatie en Beheer Welkom bij Van Baarlen Installatie en Beheer, mijn naam is Dave, en ik ben jouw vertrouwde partner voor verwarming en ventilatie. Als zelfstandig professional (ZZP'er) sta ik garant voor hoogwaardige service en deskundig vakmanschap in de wereld van installatietechniek. Mijn Diensten: CV-Ketel Storingen en Reparaties: Heb je problemen met je CV-ketel? Ik sta klaar om snel en efficiënt storingen op te lossen en reparaties uit te voeren, zodat je huis weer comfortabel en warm is. CV-Ketel Vervanging: Als je CV-ketel aan het einde van zijn levensduur is, bied ik professionele vervangingsservices. Ik help je bij het kiezen van een energiezuinige en passende ketel en zorg voor een vakkundige installatie. Verwarmingsinstallaties: Ik ontwerp, installeer en onderhoud efficiënte verwarmingsinstallaties die aansluiten bij jouw behoeften. Of het nu gaat om traditionele radiatoren, vloerverwarming of een ander systeem, ik heb de expertise om het juist te doen. Ventilatieinstallaties: Een goede ventilatie is cruciaal voor een gezond binnenklimaat. Ik bied ventilatie-oplossingen die de luchtkwaliteit verbeteren en zorgen voor een frisse en gezonde leefomgeving. Gasinstallaties: Van Baarlen Installatie en Beheer is bevoegd en ervaren in het werken met gasinstallaties. Ik zorg voor veilige en betrouwbare gasvoorzieningen in woningen en bedrijven.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  Ik kan Dave van harte aanbevelen. Hij heeft ons fantastisch snel en goed geholpen toen we met spoed in verband met complete verbouwing het ventilatie kanaal gereinigd moesten hebben. Dave komt zijn afspraken na, werkt hard en levert kwaliteit. Daarbij is hij ook nog eens een zeer prettig persoon die netjes en hard werkt en zijn vak verstaat. Ondertussen ook zeer goede ervaring met hem voor CV onderhoud. Waarbij hij o.a. 6 radiatoren heeft vervangen en verplaatst. De originele situatie was een uitdaging ivm vast zittende koppelingen en maar heeft hij keurig weten te vervangen waarbij hij een staaltje vakwerk heeft geleverd. Dave stopt pas als het echt goed zit. De klus liep door tot ver in de avond waarbij Dave pas stopte toen het echt goed zat. Ik ben altijd zeer kritisch maar Dave beveel ik van harte aan als je voor service en kwaliteit wilt gaan tegen zeer concurrerende tarieven. Dave is een topper en een voorbeeld voor de branche.
 • JS techniek
  JS techniek
  Beoordeling: 5 van 555130 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  Specialist in woningonderhoud, elektra, leidingwerk en (camera)beveiligingsinstallaties.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Hij was mooi op tijd en geeft de klus snel en vakkundig gedaan.
 • Easy Ontstoppen
  Easy Ontstoppen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75148 reviews
  Loodgieter in Poortugaal

  Wij van Easy Ontstoppen zijn operationeel in heel Nederland. Wij richten ons op het ontstoppen van uw riool. Wij doelen erop om alles zo easy mogelijk te laten verlopen. Ons motto is daarom ook: ''Zo easy kan het gaan!''

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Probleem was onduidelijk maar afvoer liep weer en netjes afgehandeld.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Poortugaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2294 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Poortugaal

Populaire diensten

Andere vakmensen in Poortugaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt