Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Poortugaal

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Netjes alle afspraken nagekomen, kan ze iedereen aanbevelen.
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65338 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De stuc klus is door Ovcan vakkundig uitgevoerd.
 • Bulit Bouwbedrijf
  Bulit Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Als het werkoppervlak groter is dan 250m2. Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 17,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 18,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 14,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 15,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister)€ 25 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 15,00 p/m2 (wanden) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Petar werkt snel en heel erg netjes. Hij heeft bij ons de hal en overloop gestuct en geschilderd, alles keurig afgeplakt en ook weer netjes alles opgeruimd. En dat voor een goede prijs! Communicatie is goed, liever bellen dan emailen.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75262 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed en snel service. Heel vriendelijk en duidelijk. Goede prij/kwaliteit verhouding. Ik ben heel tevreden met Nazif en zijn werk. Ik zou hem in de toekomst nog een keer inhuren. Top! Bedankt.
 • Banga Onderhoud
  Banga Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  Mijn naam is Harry Banga Ik werk sinds 15 jaar in de bouw en heb veel ervaring opgedaan als allrounder. Ik ben voor mezelf begonnen en heb een eigen bedrijf: Banga Onderhoud. Voor al uw werkzaamheden zoals: Stucwerk, Tegels zetten, Schilderwerk, Timmerwerk, Laminaat leggen en andere onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Mijn werkwijze is dat ik eerst vooraf kom kijken hoeveel materiaal er nodig is. Dan kan ik pas een prijsopgave geven. S.v.p. alleen reageren als u serieus bent. Zie onderstaande prijzen : 1 tot 5 meter = 300,- euro 5 tot 10 meter = 400,-euro

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Harry kan je gerust inhuren. Is aardig, levert goed werk, ruimt netjes alles op. Als ik nog eens een stuc klusje heb, ga ik zeker Harry vragen!
 • Sero Klussenbedrijf
  Sero Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85128 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn..

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ongelooflijke vakmensen. Werken vreselijk hard en heel secuur. Ik kan dit bedrijf niet genoeg aanbevelen. Absolute aanwinst.
 • Dans Stucadoorsbedrijf
  Dans Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75118 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  Dansstucadoor 15jaar ervaring, stuc, schilder, behang klaar sausklaar .ik doen altijd netjes en een mooie werekt .

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed 👌
 • UF Klussenbedrijf
  UF Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  KvK - 76007111 LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor UF Klussenbedrijf *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Echt Rotterdams, niet l***en maar poetsen! Werkt schoon en netjes. Heeft bij ons zowel het stucwerk en later het sauswerk gedaan, beiden naar tevredenheid. Is flexibel qua planning en gaat mee met veranderende wensen tijdens het traject. Prijs is markt-conform. Zeker niet te duur maar zeker ook geen beunhaas-prijs. Ik zou Aydin en zijn bedrijf bij iedereen willen aanraden.
 • Parel Stukadoorbedrijf
  Parel Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  Parelstukadoorsbedrijf , since 28 jaar ervaring in gebiet stukwerk , schilder binnen en buiten , spachtelpoetz binnen en buiten. Ik werk hoog kwaliteit maatriaal . Altijd netjes op afspraken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle en fijne communicatie. Super netjes gestuct, echt een vakman!
 • Randstad Klussenbedrijf
  Randstad Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75113 reviews
  Metselaar in Poortugaal

  U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klussenbedrijf? Neem dan contact op met Randstad Klussenbedrijf. Wij nemen u graag al die klussen uit handen. Wij beschikken over een ervaren team met goed gevulde bussen met materialen en gereedschappen waarmee wij snel en efficiënt de klussen kunnen uitvoeren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Aan het begin was ik zeer tevreden. Ze zijn al een aantal maanden bezig, de laatste weken verloopt de communicatie zeer en zeer stroevig. Er valt nog vele herstelwerkzaamheden afgerond te worden. Vanaf zondag 14-04-2024, krijg ik niemand van hen te pakken. Als je naar het algemene nummer belt, krijg je de admin aan de lijn. Deze persoon geeft enkel aan dat hij de admin is en voor de rest niets kan betekenen en kwam nonchalant over. Deze admin weet ook zijn eigen collega's (Aiden) niet te bereiken. Stucwerk en plafond verlaging doen ze netjes, daarin tegen loopt het verfwerk zeer moeizaam. Geen rechte lijnen, maak goede afspraken voordat je hen inhuurt.

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Poortugaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1201 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Poortugaal

Andere vakmensen in Poortugaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt