Vind gevelspecialisten in Poortugaal

Op zoek naar gevelspecialisten in Poortugaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Poortugaal

 • Schildersbedrijfrapmund
  Schildersbedrijfrapmund
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  Rapmund bv kan je helpen met je Schilder klus in Rhoon en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk te beantwoorden. Voor een zeer scherpe prijs!!! Geen lange wachttijd!! Neem direct contact op met rapmund om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Werk zeer netjes. Nul zes dertien tweeënveertig zesenveertig tweeënzestig

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Lex is naast een aardige kerel ook een goede schilder. Mooie prijs voor prima werk. Aanrader.
 • Klusbedrijf den Brinker
  Klusbedrijf den Brinker
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  klusbedrijf den Brinker Met meer dan 20 jaar ervaring in schilderwerk draai ik nergens me hand meer voor om of het nu buitenwerk of binnenwerk is. ook al zijn de kozijnen in hele slechte staat zelfs dan kom het weer goed. Verder kan ik door lage bedrijfskosten een scherpe prijs aanbieden en werk ik zelf s,avonds en in het weekend

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Onze kozijnen zijn netjes gerestaureerd en goed geschilderd. We zijn heel blij met het resultaat!
 • Mook Schilderwerk
  Mook Schilderwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  Voor vakkundig Schilderwerk en Onderhoud moet u bij Mook zijn; uw eigen vakman met 15 jaar ervaring! Daarbij ben ik gespecialiseerd in houtrot-sanering, aanpassing van klemmende/draaiende delen en het plaatsen van enkel en dubbel glas. Ik houd er van om mijn klanten blij te maken. Mook Schilderwerk & Onderhoud werkt met plezier, maar veiligheid staat op eerste plaats! Over de prijs komen wij altijd uit. Win-win situatie! *WE LEVEREN BIJ U EERSTE KLAS WERK AF*

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Kalvani en z’n team hebben alle onze kozijnen en deuren netjes geschuurd en geschilderd. Bij enkele terrasdeuren met teveel houtrot hebben ze de houten panelen netjes na laten maken en vervangen. Al met al erg tevreden 👍🏽
 • Fixas
  Fixas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  Vanaf dag 1 helpen we onze klanten hun project of klus succesvol af te ronden. Dat is onze focus. De beloning voor een goed afgeronde klus is voor ons de mogelijkheid om méér te doen. Daarom geloven we dat mond-tot-mond reclame van tevreden klanten de sleutel van ons succes is. Regio Rotterdam en omstreken.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Klus buitenschilderwerk snel en goed afgehandeld.
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Roel was duidelijk in de communicatie en vakkundig in zijn werk. Dank :)
 • JNL Facilitair
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  Wij zijn een jong, dynamisch, nieuw bedrijf op het gebied van schoonmaak-, glas-, gevel, - en liftreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring op het totale schoonmaakpakket. Ook adviezen zijn bij ons aan te vragen.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super goed geholpen. Onze gevel is weer helemaal schoon! Aardige, vrolijke man. Legde alles goed uit en heeft alles ook weer schoon en netjes achtergelaten!
 • Diallo Schildersbedrijf
  Diallo Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  Wij zijn een klein, maar zeer ervaren (+22 jaar) schildersbedrijf dat vooral actief is in de regio\'s Zuid-Holland en Utrecht. Uitstekende prijs-en kwaliteitsverhouding en wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening. Bij Diallo Schildersbedrijf staan de wensen en behoeften van de klant voorop en deze wensen en behoeften worden met een deskundig en persoonlijk aanpak gerealiseerd.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Diallo was zeer snel beschikbaar en een nette prijs werd overeen gekomen. Hij werkt snel en zorgvuldig en heeft reparatie van het houtwerk waar hij kon ook uitgevoerd. Heel mooi resultaat. Komt afspraken na en is vriendelijk.
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4538 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Klus niet gedaan, er is geen contact opgenomen na telefonische afspraak nog 4 dagen gewacht
 • Xpert Onderhoud
  Xpert Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  Wij als ervaren schilders van xpert onderhoud die al ruim 20 jaar actief zijn, weten wat klanten van ons verwachten. Wij denken altijd met de klant mee zodat na het eindresultaat iedereen tevreden is. Daar zijn wij xpert in!!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Vriendelijke man, reageert snel. Alles ging volgens de afspraak. Prijs was goed en ze werken netjes. binnen drie dagen was al het buiten schilderwerk gedaan voor en achter. Bedankt voor het mooie schilderwerk.
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85156 reviews
  Gevelspecialist in Poortugaal

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Fijne communicatie en heeft het heel netjes opgelost voor ons! Zeker een aanrader!

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Poortugaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 376 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Poortugaal

Andere vakmensen in Poortugaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt