Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Poortugaal

 • Huus Vloeren
  Huus Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65114 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Wij zijn al jarenlang een veelgevraagde vloerenlegger in Nederland. Wij hebben ervaring in alle soorten vloerwerk en we hebben de knowhow om alles aan te pakken, van de kleinste reparaties tot grootschalige projecten. Hoe groot de klus ook is, Huus-Vloerenlegger doet het ! U kunt ook een kijkje nemen op onze website of facebook pagina als u onze projecten wil zien.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Laminaat is prachtig gelegd, snelle uitvoering, goede prijs kwaliteit verhouding. Helaas was communicatie met de laminaatlegger wat lastig wegens een taalbarrière, verder was hij wel vriendelijk en kwamen we er met een vertaal-app wel uit.
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65222 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel geholpen, maar bestrating is alleen recht gelegd en nauwelijks opgehoogd, waardoor bestrating schuin afloopt. Heeft aangegeven e.e.a. op te lossen, maar nooit meer wat van gehoord.
  Kom in contact
 • Dawcio
  Dawcio
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Dawcio kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen , Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Dawcio om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De heer Dawid, is duidelijk in de communicatie. Hij heeft de opdracht snel en goed uitgevoerd. Mijn keukenwand ziet er strak uit en ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Zijn prijs in in lijn met de andere reacties die ik heb ontvangen. Ik heb hem gekozen, omdat ik op zn profiel veel tegelwerk opdrachten zag. Bijgevoegd zijn de fotos van het eindresultaat.
  Kom in contact
 • Zeki Vloeren
  Zeki Vloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.95245 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Beste opdrachtgever. Ik verricht al zo,n 30 jaar diverse vloeren en doe dit met plezier! Regio zuid-holland en ik kom bij u vrijblijvend langs voor werkoverleg! parket- laminaat- trap renovatie-pvc vloeren-novilon-vloerbedekkingen- trappen ( specialist candoo renovatie treden- marmoleum- massief wit plinten! Zowel woningen als projecten! Ik ben heel flexibel en netjes, altijd de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Betrouwbaarheid en Sterk in Werk Ook in de weekenden! Ref: Carpetland, Robool, Atlas wooninrichting, Vt wonen. 5 jaar garantie voor het werkzaamheden! Zeki Vloeren

  Laatste review:
  Goede service en vakmanschap! Denkt mee en is eerlijk.
  Kom in contact
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Goed en snel contact. Kon snel beginnen met de klus. Is goed bereikbaar en reageert snel. Werkt heel snel en heel netjes. Vriendelijke mensen. Al met al super tevreden. Bedankt
  Kom in contact
 • v/d Linden Sloop
  v/d Linden Sloop
  Beoordeling: 5 van 55560 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Bij v/d Linden Sloop zijn we trots op onze expertise in het verwijderen van topvloeren en dekvloeren. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de complexiteit van het verwijderen van verschillende soorten topvloeren, waaronder PVC, tegels, tapijt en vele andere materialen. Deze gespecialiseerde taken vereisen vaardigheid, geduld en specifieke gereedschappen die wij bezitten. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden tijdens het renovatie proces. Naast het verwijderen van vloeren, zijn we ook gespecialiseerd in het slopen van badkamers, toiletten en keukens, waarbij we gebruik maken van de nieuwste apparatuur om een soepele en probleemloze uitvoering van projecten te garanderen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Antonio van der Linden Sloopbedrijf heeft uitstekend werk geleverd. Antonio maakt afspraken en komt ze na. Hij denkt mee, is oplossingsgericht en een harde werker. De kwaliteit van zijn werk is hoog en de prijs is goed. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor sloopwerk, het verwijderen van tegels en het schuren. Alles is netjes waterpas afgewerkt.
  Kom in contact
 • K.S.V Mansour
  K.S.V Mansour
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Als je op zoek bent naar een Stoffeerder in Rotterdam, dan kan K.S.V Mansour je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloerbedekking leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Meubels stofferen, Trappen stofferen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Vloerbedekking verwijderd en laminaat en.plinten gelegd. Netjes gelegd en alles afgewerkt.
  Kom in contact
 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45393 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard work is best and affordable compare to market rate. his work is commendable and excellent in his job, I highly recommend him for flooring works. He is master and advices what needs to be done and what not.
  Kom in contact
 • Milan Skrobich
  Milan Skrobich
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Milan Skrobich kan je helpen met je Stratenmaker klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Milan Skrobich om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel snel en top geholpen. Is echt een aanrader. Als ik in de toekomst nog iets in de tuin wil doen, stuur ik hem weer een bericht.
  Kom in contact
 • G.A Bouw Nederland
  G.A Bouw Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews
  Vloerspecialist in Poortugaal

  Hallo mijn naam is Gigi van Nieuwenburg van G A BouwNederland. Mijn bedrijf is al jaren actief in de bouwsector. De laatste jaren vooral in tegelwerk, maar ook in renovatie onderhoud eigenlijk ben ik allround. Voor meer info mag u altijd contact opnemen met mij. Mvg Gigi van GA BouwNederland.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Prima gedaan, mooie vloer geworden, goed meegedacht en vrolijk humeur! Nogmaals bedankt Gigi
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Poortugaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1264 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Poortugaal

Andere vakmensen in Poortugaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt