Vind schoonmaakbedrijven in Poortugaal

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Poortugaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Poortugaal

 • Workillo
  Workillo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  Workillo a company based in Rotterdam.I have good and corporative staff for cleaning Hotel cleaning,House keeping,Event Management.No matter if you have a party at your house or at any place we will help you in cleaning. our services are very afordable feel free to ask for our package. I am sure you will be 100% satisfied with my work

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hij werkte heel hard en keurig. Zekere een aanrader!
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85109 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De klus verliep goed. Hij was netjes op tijd en heeft netjes gewerkt. Fijne en goed service
 • JNL Facilitair
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  Wij zijn een jong, dynamisch, nieuw bedrijf op het gebied van schoonmaak-, glas-, gevel, - en liftreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring op het totale schoonmaakpakket. Ook adviezen zijn bij ons aan te vragen.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super goed geholpen. Onze gevel is weer helemaal schoon! Aardige, vrolijke man. Legde alles goed uit en heeft alles ook weer schoon en netjes achtergelaten!
 • United Schoonmaak Diensten
  United Schoonmaak Diensten
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  United Schoonmaak Diensten kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met United Schoonmaak Diensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Bijzonder hardwerkende, vriendelijke dame met oog voor detail. Het huis is haast niet te herkennen, dus ik ben zeer tevreden. Kan het iedereen aanbevelen!
 • Franchimont Totaal Onderhoud B.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  Mijn bedrijf ben ik gestart in 2009. Ik hou me bezig met schilderen van woningen zo wel aan de binnen en buitenkant ook doe ik lichte timmerwerkzaamheden zoals in elkaar zetten van meubels . Maken van inbouwkasten. Ook heb ik stucadoors en jongens voor het betegelen van badkamers en installatie meubels Ook hou ik me bezig met tuinonderhoud , lampen ophangen, rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenkant, en slopen van badkamer tegels etc.

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Snelle reactie. Het rolluik is weer lekker schoon.
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4538 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Klus niet gedaan, er is geen contact opgenomen na telefonische afspraak nog 4 dagen gewacht
 • Curial Service
  Curial Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  Ik stel mijn bedrijf even voor. Dit is Curial Service we zijn een betrouwbaar en flexibel bedrijf. Wij leveren goede kwaliteit en en service . Wij doen aan klussen en schoonmaken. Ik zit al 28 jaar in het vak van Elektra en Data/telefonie. Tussen door heb ik nog ander vakken geleerd Zoals: Timmerman, tegels zetter, schilder / behang. Mijn specialiteiten liggen in deze vakken . Mijn diensten zijn: -alles op gebied van Elektra zoals elektrische installatie particulier/zakelijk, data telefonie,intercom Kleine klusjes zoals stopcontacten en schakelaars , ophangen van lampen, huis en tuin ,verlichtingen,storingen. -Schilderen/behangen. -Timmerman zoals deuren ophangen ,kozijn, kasten in elkaar zetten , laminaat leggen etc. -Tegelzetten. -Sloopwerkzaamheden. -Schoonmaakwerkzaamhedenzoals:bedrijfspanden,kantoren,trappenhuizen, kinderdagverblijven, scholen, feestzaal.Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor schoonmaakwerkzaamheden huizenschoonmaak,tuin,dakkapel en dakgoot schoonmaken. Daarnaast doen wij werk als glazenwassers vloeronderhoud,autowassen bouwoplevering. Wij geven goede en een scherpe prijs voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Netjes en snel geholpen klus naar tevredenheid uitgevoerd. Top!
 • M & M Wonen B.V.
  M & M Wonen B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  M&M Wonen KvK nr : 83956646 Wij richten ons op het opleveren van woningen. We zorgen ervoor dat uw woning binnen 48uur bezem schoon is. Wat valt er onder schoonaak: kozijnen, vensterbanken. Sanitair en het keukenblok. Harde vloer. Glasbewassing. Oplevering: Zijn er punten die u graag wilt meenemen maar, weet u niet of wij dit aanbieden. Voelt u zich niet bezwaard om dit aan te geven. Bijv. -( het demonteren van een keuken of het verwijderen van een vloer. - Behang verwijderen. - Gaten opvullen in de muur. - Evt. Schilderwerk. - Tuin onderhoud onkruid verwijderen. - Meubels monteren. Wij proberen altijd onze diensten af te stemmen op uw wensen. Onder het begrip wonen is een schone en veilige omgeving erg belangrijk. Om deze reden bieden wij ook ongedierte bestrijding aan. Om uw woon plezier te optimaliseren. Diensten: - Meubels monteren -oplevering. -schoonmaak. -Ongedierte bestrijding

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hele aardige heren die mijn schuur goed schoongemaakt hebben en daarbij nog geholpen hebben om alles weg te gooien. Heb je iemand nodig voor schoonmaak dan moet je zeker deze heren hebben. Ik ben 100% tevreden!!
 • APG Klussenbedrijf
  APG Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  Beste mensen, Welkom op Werkspot Klussenbedrijf Wij zij gespecialiseerd in: Gevels onderhoud & renovatie: Wij hebben meer dan 55 jaar werkervaring: en is VCA gecertificeerd. De werkzaamheden bestaan o.a.uit *Alle soorten voegen(knip-snijvoeg,platvol doorgestreken,teruggeleggen voeg en (borstelvoeg)enz *Uithakken/slijpen oude voeg *Gevelreiniging *Metselwerk(reparatie) *Impregneren (ze noemen mij ook in de volksmond de straalkoning) ook voor kleine sloopwerkzaamheden zoals: badkamers, keukens en binnen muren. Met vriendelijke groet, Klussenbedrijf P.M. van Aken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Wij raden APG klussenbedrijf (Piet & Mo) ten zeerste aan. Ze hebben de klus vakkundig vanaf het begin aangepakt. Wij hadden een lekkage in de erker waarbij de oorzaak moeilijk te achterhalen was. Piet en Mo hebben alle aandacht besteed om het probleem op te sporen en te verhelpen (gevel erker volledig op opnieuw gevoegd, lood bij balkon vervangen). De lekkage is volledig verholpen en de erker weer waterdicht en gereinigd. Omdat we zo tevreden zijn met deze klus hebben we tevens de gehele voor en zijgevel volledig laten zandstralen, voegwerk laten herstellen en impregneren. Na de klus is alles keurig opgeruimd, ramen gezeemd (ook van de buren) super netjes opgeleverd. We zijn zeer tevreden over de passie en vakkundigheid van de mannen alsmede het oog voor detail waar de meeste klussers afhaken. We raden Piet en Mo ten zeerste aan, wil je kwaliteit zoek dan niet verder.
 • Alima Service
  Alima Service
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Poortugaal

  Alima schoonmaakdiensten.Wij verzorgen het complete interieur. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven. Denk aan vloeren, ramen, woonkamers, slaapkamers keukens, gymzalen, kantoren en nog veel meer. Wij hanteren een tarief van 20€ per uur (exclusief BTW 9% en reiskosten 0,21 cent per Km). Indien wenselijk maken wij tegen een toeslag van 5€ gebruik van onze eigen professionele producten. Het aantal uren en op welke dagen u gebruik wilt maken van onze diensten is uiteraard bespreekbaar. Mocht u interesse hebben dan horen wij het graag. Met frisse groet, Alima schoonmaakdiensten

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  De schoonmaker leverde prima werk! Ons appartement was bezemklaar en glansde, klaar voor nieuwe bewoner . Professioneel, efficiënt communicatie en vriendelijk. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare service.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Poortugaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 231 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Poortugaal

Andere vakmensen in Poortugaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt