Vind loodgieters uit Zoetermeer

Op zoek naar loodgieters in Zoetermeer? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Zoetermeer

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85157 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Afvoer wc verstop, snel verholpen
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Kleine klus, snel gereageerd en gerepareerd. Super!
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95252 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Mekki heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Toen de klus een stuk uitdagender werd dan voorzien zijn we daar samen uitgekomen. Zonder het vertrouwen en optimisme te verliezen. Dank daarvoor!
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95192 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Ferdi communiceert goed en snel om tot een afspraak te komen. Ook op de dag van de uitvoering verliep alles netjes, gaf hij uitleg over wat hij aan het doen was en is alles naar tevredenheid gedaan.
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar Ik verleen geen garantie op materialen die zelf aangeschaft zijn!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed afspraken mee te maken en werk prima uitgevoerd.
 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vlotte en heldere communicatie. Transparant in de zeer minnelijke kosten en te verrichten werk. In dit geval eerst een poging een verstopte regenpijp te ontstoppen, gevolgd door vervanging van een deel van de pijp. Aanradertje. :)
 • T.I.B Onderhoud & Renovatie
  T.I.B Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  • LET OP! Bij de opvragen van een prijs indicatie zonder de klus te laten uitvoeren, worden de Leadkosten in rekening gebracht gezien hier kosten bij ons in rekening worden gebracht door Werkspot. • Wasmachinekraan vervangen v.a €60 • Radiator verwijderen v.a €150 • Keuken/badkamerkraan v.a €65 • Afvoeren v.a €50 •T.I.B Onderhoud & Renovatie is een gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen rond huis en bedrijf bouw/renovaties. Wij werken met verschillende vakmensen die over de nodige ervaring beschikken, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Door onze flexibiliteit kunnen wij een korte agenda houden. Dankzij ervaring en enthousiasme helpen wij klanten al vele jaren met zowel grote als kleine klussen. Bent u op zoek naar een vakman voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede communicatie, kwam op het afgesproken moment en heeft alles gedaan als besproken. Zo hem zo weer inhuren!
 • DK Loodgietersbedrijf
  DK Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Wij van MNM Schoonmaakdiensten zijn een gedreven bedrijf die van aanpakken houdt en pas tevreden is wanneer onze klant dat ook is! Wij zijn werkzaam in heel Zuid-Holland, onze werkzaamheden zijn het schoonmaken van; portieken, bedrijfspanden, scholen, etc.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Clear offer and communication. Job went perfect
 • Mima installatietechniek
  Mima installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Mima installatietechniek is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Pijnacker en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Airco installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Prijzig maar goed werk geleverd en goede communicatie
 • M.a.loodgieter en sanitair
  M.a.loodgieter en sanitair
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Hallo, ik ben Mohammed en werk sinds 2017 als ZZP’er onder de naam M.A. Loodgieter en sanitair. Ik heb hiervoor 10 jaar gewerkt bij Freek van Os in Voorschoten.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  prima werk, Dankje

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3102 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Zoetermeer

Informatie over loodgieters uit Zoetermeer

Besteed je je klus voor sanitair of verwarmingsinstallatie in je woning liefs uit aan een betrouwbare loodgieter uit de regio Zoetermeer? Werk je graag met iemand die weet waar hij mee bezig is én een duurzaam resultaat oplevert? Welke klus je ook in gedachten hebt, Werkspot is de juiste partij. We hebben een groot netwerk met loodgieters uit Zuid-Holland opgebouwd en deze vakmannen helpen je graag met je klus. We werken met echte professionals die netjes werken en goed communiceren, waardoor je met een goed gevoel je klus uit handen geeft. Huur een ervaren loodgieter in via Werkspot en geniet binnen een mum van tijd van het resultaat.

Verschillende loodgieters uit Zoetermeer

Voor hulp bij lekkages of verstoppingen staan onze loodgieters uit Zoetermeer voor je klaar. Maar ook voor complete toilet- en badkamerrenovaties ben je bij onze loodgieters uit de provincie Zuid-Holland aan het juiste adres.

Wanneer je een klus uitbesteedt, wil je er zo min mogelijk omkijken naar hebben. Dat snappen we maar al te goed bij Werkspot. Neem daarom contact op met een van onze Werkspot-loodgieters uit Zoetermeer. Behalve dat een loodgieter uit de regio snel ter plaatse is en dit scheelt in de voorrijkosten, heeft een vakman uit de regio Zoetermeer vaak ook een reputatie hoog te houden in deze regio. Kortom; een vakman uit je eigen omgeving zet al snel een stapje extra.

Onze loodgieters uit Zoetermeer zijn doelgericht en echte aanpakkers

Betrouwbare en professionele loodgieters zijn voor ons noodzakelijk. Niet alleen voor een goed verloop van de samenwerking, maar juist ook omdat ze met zekerheid goed werk afleveren. Werk waar we trots op zijn bij Werkspot. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden op niveau blijven, keuren we alle loodgieters die zich bij ons aanmelden op een aantal kwaliteitseisen.

Zo moet iedere vakman ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, verzekerd zijn tegen schade of ongevallen en beschikken over de juiste branche gerelateerde certificaten. En daarbij hebben we een uitgebreid reviewsysteem waarmee iedere klant zijn of haar ervaringen kan delen met de rest van de wereld. Zien we een negatieve reactie? Dan springen we hier meteen op in. Zodoende ben je altijd verzekerd van een loodgieter die goed werk aflevert.

Huur loodgieters uit Zoetermeer in voor diverse klussen

Van een complete toilet- of badkamer renovatie tot aan een eenvoudige controle van je CV ketel of het ontstoppen van de afvoer; onze loodgieters uit Zuid-Holland zijn van alle markten thuis. Heb je daarnaast iemand nodig die kan betegelen of glad stucwerk kan aanbrengen in je nieuwe toilet of badkamer? Dan heb je geluk, want de meeste loodgieters draaien ook voor dit soort klussen hun hand niet om. Huur je een vakman in via Werkspot? Dan kun je starten met een kennismaking bij je thuis, waarna je de loodgieter in kwestie een precies prijsvoorstel en een haalbare planning maakt. Zo kan je loodgieter uit Zoetermeer doelgericht en efficiënt te werk gaan.

Wil je een klus in Zoetermeer via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Zoetermeer, kun je op zoek naar een loodgieter die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een badkamer renovatie, toilet renovatie, het aanleggen van een vloerverwarming of het onderhouden of repareren van een CV-ketel.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zoetermeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt