Vind loodgieters uit Zoetermeer

Kom in contact met geverifieerde loodgieters op Werkspot. Omschrijf je klus en vind loodgieters in Zoetermeer.

Waar heb je hulp bij nodig?

Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Zoetermeer

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95115 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de Installatie techniek. Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stukwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  snel, duidelijk en volgens afspraak
 • Rafa Servicediensten
  Rafa Servicediensten
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  VERSTOPPING in uw afvoer? Vervelend! U wilt graag snel weer normaal gebruik kunnen maken van uw BADKAMER, KEUKENGOOTSTEEN of WASMACHINE. Graag wil ik u hierbij helpen. Met professionele ontstoppingsapparatuur reinig ik uw leiding. Ik leg u netjes de plan van aanpak uit. Ook krijgt u van mij op de mail duidelijk het verhaal beschreven wat ik precies heb gedaan. Daar kunt u dan eventueel mee naar de woningbouw of VVE om te laten zien wat het probleem is geweest. Na de werkzaamheden zorg ik er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Voor het reinigen van de afvoer reken ik een all-inn bedrag( dus geen verborgen kosten of oplopende kosten als in tarieven per halfuur). Ook zit er 1 MAAND GARANTIE op de gedane werkzaamheden. Manier van betalen kan bij mij met: - Pin betaling - Contante betaling - Per betaalverzoek - Per internetbankieren Mocht u interesse hebben in mijn aanbieding dan kunt u gerust contact met mij opnemen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Stipt op tijd, geeft hele duidelijke uitleg, vriendelijk, prijs was van te voren bekend en vooral belangrijk: de verstopping is verholpen!
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85156 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Ferdi heeft mij prima geholpen. Kraan bleek een andere aansluiting te hebben dan gebruikelijk, moesten dus wat extra koppelingen en slangen tussen worden gezet. Die had hij gelukkig ook wel bij zich. Geen probleem, alleen wat meerkosten. Werk netjes uitgevoerd & vriendelijke man.
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  RHN Installatietechniek & services beantwoord vragen snel en geeft duidelijk antwoord. En je kan met meerdere klussen bij hem terecht!
 • M.a.loodgieter en sanitair
  M.a.loodgieter en sanitair
  Beoordeling: 4.8 van 54.8571 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Hallo, ik ben Mohammed en werk sinds 2017 als ZZP’er onder de naam M.A. Loodgieter en sanitair. Ik heb hiervoor 10 jaar gewerkt bij Freek van Os in Voorschoten.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Snel en accuraat. Vriendelijk.
 • RvWRiool
  RvWRiool
  Beoordeling: 4.8 van 54.85193 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Riool ontstoppingen

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  On time and professional
 • De vrije smid
  De vrije smid
  Beoordeling: 4.8 van 54.8580 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  De vrije Smid is een combinatie van Loodgieter, installatietechniek en metaalwerkplaats in de plaats Alphen a/d Rijn. De uitvoerend monteur heeft 35 jaar ervaring in de installatietechniek / loodgieterij en heeft voor alle grote installateurs van Nederland gewerkt in de industrie en bij particulieren. ( bedrijven zoals: Dalkia, Cegelec, Stork, Wolter en Dros, en bij kleinere familie bedrijven in de regio.) De opleiding van de monteur is MTS-werktuigbouw en ben in het bezit van VCA-vol. Tevens is de monteur opgeleid isolatie deskundige en Asbestdeskundige. Als bedrijf zijn we volledig verzekerd voor aansprakelijkheid van de werkzaamheden.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Ton kon al snel komen om onze lekkage te verhelpen. Toen het na zijn bezoek nog steeds bleek te lekken kwam hij snel en kosteloos terug om het op te lossen. Erg tevreden!
 • Montagebedrijf Van den Bosch
  Montagebedrijf Van den Bosch
  Beoordeling: 4.7 van 54.7567 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Welkom bij Montagebedrijf Van den Bosch. Wij hebben specialisten op elk gebied zoals: Loodgieters, Schilders, Stukadoors, Timmermannen, Tegelzetters, Kitters, Installateurs, Slopers & Puinruimers. En ga zo maar door. Voor ons geen klus te gek. Ons motto = Uw droom, Ons doel! U kunt bij ons terecht voor al uw werkzaamheden, zowel binnen als buitenshuis! Wij zijn VCA, GPI & LUKA gecertificeerd !!!

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Top werk aardige jonges. Verstand van zaken en denk mee met de klant. En daarbij ook nog eens goeie zin 😊
 • Bouwbedrijf Rubeling
  Bouwbedrijf Rubeling
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Kvk ingeschreven Professioneel en allround timmerman onder andere bereikbaar voor; - loodgieterswerk, - tegelwerk, - kitwerk, - schilderwerk, - meubelmontage, - keukens plaatsen, - timmerwerk, - vloeren leggen, - en overige werkzaamheden,

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Deze keurige ondernemer kan veel en weet van aanpakken. Hij werkt netjes en hard. Hij heeft voor mij mooi strak getegeld: balkon, vloeren van kasten en een deel van de keuken. Ook deed hij snel wat ander kluswerk, zoals het ophangen van een kast en planken. Naar eigen zeggen is hij een timmerman; in mijn ogen is hij een alleskunner die ik graag nog eens vraag.
 • Adriaansen Onderhoud
  Adriaansen Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7570 reviews
  Loodgieter in Zoetermeer

  Adriaansen Onderhoud Zoetermeer Voor installatie- sanitair en tegelwerken . Onze voornaamste werkzaamheden zijn: -Installeren van badkamers en toilet nieuwbouw woningen -Renoveren van bestaande badkamers. -Installatie werkzaamheden/aanpassingen voor gas, water, elektra en CV. -Tegelwerken. Badkamer plaatsen/renoveren: Zeker voor deze werkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Zowel voor de nieuwbouw casco opgeleverde woningen als renovatiewerkzaamheden in bestaande woningen. Door onze ervaring en het werken met vakmensen leveren wij u werk van hoge kwaliteit. Wij verzorgen voor u de complete montage/installatie , inclusief het demonteren en afvoeren van uw oude badkamer. U krijgt van ons een badkamer van hoge kwaliteit naar uw wensen ! Wij kunnen u ook adviseren met betrekking tot de aankoop van Sanitair, Zoekt u een betrouwbaar bedrijf met aandacht voor kennis, ervaring en kwaliteit neem dan vrijblijvend contact met ons op. Adriaansen Onderhoud is aangesloten bij VLOK branchevereniging. Kijk voor meer informatie neem contact met ons via Werkspot...

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Badkamer vernieuwd Zeer goede aannemer. Vooraf duidelijke offerte. De elektriciën, installateur, tegelzetter, af-montage monteur en kitter hebben mooi werk geleverd. Goede vakmannen, nemen de tijd en leveren daardoor kwaliteit. Zeer tevreden, ook omdat wij een eigen ontwerp hadden en zelf alle sanitaire aangekocht hadden, wat geen probleem was.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1631 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Zoetermeer

Informatie over loodgieters uit Zoetermeer

Besteed je je klus voor sanitair of verwarmingsinstallatie in je woning liefs uit aan een betrouwbare loodgieter uit de regio Zoetermeer? Werk je graag met iemand die weet waar hij mee bezig is én een duurzaam resultaat oplevert? Welke klus je ook in gedachten hebt, Werkspot is de juiste partij. We hebben een groot netwerk met loodgieters uit Zuid-Holland opgebouwd en deze vakmannen helpen je graag met je klus. We werken met echte professionals die netjes werken en goed communiceren, waardoor je met een goed gevoel je klus uit handen geeft. Huur een ervaren loodgieter in via Werkspot en geniet binnen een mum van tijd van het resultaat.

Verschillende loodgieters uit Zoetermeer

Voor hulp bij lekkages of verstoppingen staan onze loodgieters uit Zoetermeer voor je klaar. Maar ook voor complete toilet- en badkamerrenovaties ben je bij onze loodgieters uit de provincie Zuid-Holland aan het juiste adres.

Wanneer je een klus uitbesteedt, wil je er zo min mogelijk omkijken naar hebben. Dat snappen we maar al te goed bij Werkspot. Neem daarom contact op met een van onze Werkspot-loodgieters uit Zoetermeer. Behalve dat een loodgieter uit de regio snel ter plaatse is en dit scheelt in de voorrijkosten, heeft een vakman uit de regio Zoetermeer vaak ook een reputatie hoog te houden in deze regio. Kortom; een vakman uit je eigen omgeving zet al snel een stapje extra.

Onze loodgieters uit Zoetermeer zijn doelgericht en echte aanpakkers

Betrouwbare en professionele loodgieters zijn voor ons noodzakelijk. Niet alleen voor een goed verloop van de samenwerking, maar juist ook omdat ze met zekerheid goed werk afleveren. Werk waar we trots op zijn bij Werkspot. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden op niveau blijven, keuren we alle loodgieters die zich bij ons aanmelden op een aantal kwaliteitseisen.

Zo moet iedere vakman ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, verzekerd zijn tegen schade of ongevallen en beschikken over de juiste branche gerelateerde certificaten. En daarbij hebben we een uitgebreid reviewsysteem waarmee iedere klant zijn of haar ervaringen kan delen met de rest van de wereld. Zien we een negatieve reactie? Dan springen we hier meteen op in. Zodoende ben je altijd verzekerd van een loodgieter die goed werk aflevert.

Huur loodgieters uit Zoetermeer in voor diverse klussen

Van een complete toilet- of badkamer renovatie tot aan een eenvoudige controle van je CV ketel of het ontstoppen van de afvoer; onze loodgieters uit Zuid-Holland zijn van alle markten thuis. Heb je daarnaast iemand nodig die kan betegelen of glad stucwerk kan aanbrengen in je nieuwe toilet of badkamer? Dan heb je geluk, want de meeste loodgieters draaien ook voor dit soort klussen hun hand niet om. Huur je een vakman in via Werkspot? Dan kun je starten met een kennismaking bij je thuis, waarna je de loodgieter in kwestie een precies prijsvoorstel en een haalbare planning maakt. Zo kan je loodgieter uit Zoetermeer doelgericht en efficiënt te werk gaan.

Wil je een klus in Zoetermeer via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Zoetermeer, kun je op zoek naar een loodgieter die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een badkamer renovatie, toilet renovatie, het aanleggen van een vloerverwarming of het onderhouden of repareren van een CV-ketel.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zoetermeer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur