Vind loodgieters in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar loodgieters in Berkel en Rodenrijs? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Berkel en Rodenrijs

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85176 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  After only one day, he came and fix the problem. He checked everything thoroughly. He replaced an elbow of toilet drain. But in the kruipruimte, the water was coming from the rain gutter, the connection was broken and the pipe was clogged . Meneer, thank you for help. A job well done! I recommend this company. The best !!
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  review over kraan kruipkelder is per ongeluk naar verkeerde loodgieter gestuurd. werkzaamheden is door een ander uitgevoerd.
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95264 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Was een aardige man en heeft het naar mijn zin gedaan
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 5 van 555129 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Zeer professioneel en snel een nieuwe gasleiding aangelegd. Er waren wat obstakels onder de grond maar met het oplossend vermogen van de heren was dit snel verholpen. Hele prettige mensen ook. Bedankt! 👍🏻 jullie zijn toppers.
 • Mima installatietechniek
  Mima installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  Mima installatietechniek is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Pijnacker en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Airco installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goede communicatie en klus is snel conform afspraak uitgevoerd.
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar Ik verleen geen garantie op materialen die zelf aangeschaft zijn!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed afspraken mee te maken en werk prima uitgevoerd.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en goede service.
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.85103 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen. Wij zijn een montagebedrijf met ruim15 jaar ervaring in het monteren van verschillende merken- en type keukens. Maar we doen meer! U heeft reeds een keuken gekocht waarvoor de keukenruimte moet worden aangepast? Geen probleem! AIpha Keukenmontage realiseert het allemaal. Van sloopwerkzaamheden en het afvoeren ervan tot het verleggen van diverse leidingen. Van het stucwerk tot tegelwerk, maar natuurlijk ook het vakkundige monteren van de keuken, die vervolgens werkzaam aan u wordt opgeleverd. AIpha Keukenmontage komt geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en te toetsen op haalbaarheid. De door ons uitgebrachte offerte is wederom geheel vrijblijvend en schept  geen verplichtingen. Wij zijn actief door heel Nederland. Neemt u gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een bezoekafspraak.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Ontzettend snel, strak en professioneel heeft Mehdi mijn vaatwasser in de keuken gebouwd. Hij werkt erg nauwkeurig en goed. Ik kan hem van harte aanbevelen en bel hem zeker als ik weer een klus heb. Ontzettend bedankt!
 • AJW Onderhoud
  AJW Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75104 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  Ik ben een klein bedrijf met 25 jaar ervaring in loodgieter, cv en elektawerkzaamheden. Wij zijn specialist op het gebied van het Evohome systeem van Honeywell. Maar andere merken zoals Dunfoss, Wavin kunnen wij ook installeren. Bij lekkages aan baden en douches(douchebakken) kunnen we vaak zonder dat er tegels sneuvelen een oplossing bieden. Ook kunnen we voegwerk vervangen zonder al te veel stof. Wij geven garantie op de werkzaamheden. Service, kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ik ben in het bezit van een VCA-vol certificaat, waardoor ik tijdens de werkzaamheden zowel aan uw als aan mijn veiligheid denk. Ik geef altijd een vrijblijvende prijsopgave en offerte en kom, indien nodig, vrijblijvend langs om kennis te maken en de werkzaamheden te bekijken. Neem gerust contact op via mail of app voor een snelle reactie! Telefonisch ben ik minder goed bereikbaar. Lees voordat u de werkzaamheden aan mij toekent ook de algemene voorwaarden op onze site, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Graag tot ziens bij AJW Onderhoud! Arjan Wijnmaalen

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie. Er worden tips gegeven en de klus is snel opgepakt.
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95198 reviews
  Loodgieter in Berkel en Rodenrijs

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Ferdi is een duidelijke vriendelijke vakman.Ferdi was iets te laat bij mij thuis voor de klus omdat zijn vorige klus wat was uitlopen maar belde netjes even dat hij later was . De werkzaamheden bestonden uit een cv ketel onderhoud geven en controleren op defecten . Ferdi legt netjes uit wat hij allemaal doet en uitvoert aan de ketel en waarom het zo belangrijk is voor behoud en storingsvrije ketel . Ferdi werkt netjes en ruimt alles ook weer op verder wordt er netjes rapport opgemaakt van de uitgevoerde werkzaamheden aan de hand van een checklist komt er netjes een keuri ga aticke op de ketel nadat ook alle metingen zuurstof koolmonoxide enz inorde zijn. eer prettige ervaring met monteur Ferdi echt een vakman vraag he volgens jaar weer voor onderhoud aan mijn cv ketel.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Berkel en Rodenrijs, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2893 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Berkel en Rodenrijs

Populaire diensten

Andere vakmensen in Berkel en Rodenrijs

Vind vakmensen bij jou in de buurt