Vind glaszetters in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar glaszetters in Berkel en Rodenrijs? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.9

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Berkel en Rodenrijs, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 66 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Berkel en Rodenrijs

 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  MA Bouwwerkzaamheden heeft bij ons huis (gemeentelijk monument uit 1875) in totaal 51 ruitjes van enkel glas vervangen door isolatieglas, waarvan 26 Bengglas Basic en 25 HR++. Naar volle tevredenheid. Hr. Arikan komt zijn afspraken na. De communicatie is heel goed en de boel wordt netjes opgeruimd. Een aanrader.
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk en bespreken graag de mogelijkheden in goed overleg met de klant. Meer informatie is te vinden op onze website.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Wij zijn weer heel erg tevreden over het resultaat en de manier van zaken doen. Het is dat we nu geen ramen meer hebben om te vervangen anders zouden we hier zeker weer voor kiezen.
 • G.i.L. Glas in lood Delft
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Glas in Lood Delft heeft jaren ervaring in het restaureren van U ramen. Ook nieuw glas in lood is geen probleem in diverse glas soorten en motieven. Glas in lood in isolatieglas in een Hr+ uitvoering. De panelen worden voorzien van een y kantlood waar door er geen licht spleten kunnen ontstaan naast het kader. U heeft de keus het lood te laten patineren voor een oude uitstraling. U ramen isoleren met Hr++ is bij ons ook in goede handen. Isolatieglas in diverse uitvoeringen. Hr Hr+ Hr++ met figuurglas of veiligheidsglas. Zijn de kozijnen niet volgens de normen passen wij deze ook voor U aan.

  Laatste review:

  Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren -

  Goed werk, betrouwbaar snel. Super
 • Mark Glas
  Mark Glas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor het bezoeken van mijn profielpagina. Mijn naam is Mark en na 10 jaar in dienst te zijn geweest bij een glaszettersbedrijf, heb ik in mei 2015 besloten om voor mijzelf te beginnen ingeschreven onder de naam in het register van de kamer van koophandel: Mark Glas. Doordat ik jaren actief geweest ben in deze branche ben ik een ervaren glaszetter. Ik ben gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas: - isolatieglas; - vervangen van enkelglas voor HR ++ glas - ruiten vervangen bij schade; - gelaagdglas; - draadglas; - spiegels; - brandwerendglas; - kogelwerendglas. Het glas waar ik mee werk is van een A kwaliteit en heeft altijd een garantie van 10 jaar. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met mij, ik kom dan graag bij u langs om de ramen op te meten en aan de hand daarvan een goede offerte voor u op te stellen. KvK-nummer: 63487624 U kunt mij bereiken op: 06-30404544 of per e-mail: markglas@hotmail.com Ik hoop dat wij elkaar snel zullen spreken. Met vriendelijke groet, Mark Glas

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Mark heeft alle ramen bij mij thuis naar tevredenheid vervangen. Prijs\kwaliteit verhouding is prima. Ik zou Mark zo weer opnieuw inhuren! Een klein verbeterpuntje: - Ramen zijn best vies en met wat kit resten achtergelaten. Misschien een kleine moeite om ze schoon achter te laten.
 • SH Timmer & Onderhoudsbedrijf
  SH Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Ik ben Sharif eigenaar van SH Timmer en Onderhoudsbedrijf. Ik heb al 16 jaar bouwervaring en 5 jaar geleden ben ik begonnen als zzp'er. In al die jaren heb ik diverse werkzaamheden mogen uitvoeren zoals: nieuwbouw van bedrijfshallen tot aan complete woningen verbouwen. Sinds januari 2014 heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf op te zetten. Mijn motivatie is simpelweg een tevreden klant die zijn of haar wens waargemaakt ziet worden. Ik hoop dat u de kans wilt geven om te bewijzen dat SH Timmer en Onderhoud de juiste partij is voor u klus. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Sharif Hamdi SH Timmer en Onderhoudsbedrijf

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Sharif reageert pro-actief en snel. Samen met een collega hebben ze, sneller dan verwacht, de klus geklaard. Het betrof het uitzagen van een deuropening, plaatsing van een terrasdeur en afwerken van de buitenkant.
 • Streefland Bouw
  Streefland Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Streefland Bouw is gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Onze kracht ligt in het werken in teamverband. Uit ervaring weten we dat we bij elk project te maken hebben met een of meerdere partijen en de wens van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Voor ons geld kwaliteit boven kwantiteit. Hiervoor blijven we in goede communicatie met onze opdrachtgevers. Streefland Bouw beschikt over veel kennis en ervaring op verschillende vlakken zoals. Ons personeel varieert ruim in expertisen, hierdoor zijn we erg flexibel in het uitvoeren van opdrachten en denken we graag met u mee. Ons motto is “Your project, Our business” Verbouw, nieuwbouw, uitbouw, voor Streefland Bouw is het altijd weer een mooie nieuwe uitdaging. Wij denken graag met u mee en kunnen u begeleiden in uw bouwproces. Indien gewenst verzorgen wij het tekenwerk en vragen wij de benodigde vergunningen aan. Met gezonde betrokkenheid bouwen we volgens uw wensen en eisen om het uiteindelijke gewenste resultaat te behalen.

  Laatste review:

  Streeflandbouw, snelle reactie op de klus. Top prijs-kwaliteit verhouding. De klus was in een 2 dagen geklaard. Oude tapijt verwijderd en afgevoerd. De trap geschuurd en vervolgens voorzien van traprenovatie. Thnx Martin en crew... puik werk afgeleverd.
 • I.G. Service Westland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 21 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Betrouwbaar, goede communicatie en mooi werk afgeleverd!
 • Flora Totaal Onderhoud
  Flora Totaal Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Wij van Flora totaalonderhoud zijn niet gebonden aan seizoenswerk , we klussen het hele jaar door aan uw tuin of andere werkzaamheden .Geen klus is ons te groot of te klein ,elke klus verdient zijn eerbied.Daarnaast zijn wij niet regio gebonden en proberen we klanten door heel het land een glimlach en een tevreden gevoel te bezorgen. Flora totaalonderhoud is wat betreft het milieu erg betrokken. We proberen zoveel mogelijk met milieuvriendelijke gereedschappen te werken en streven ernaar om volledig groen te worden.

  Laatste review:

  Duidelijke communicatie vooraf, goed gepland aanpak en nette oplevering. Hard werkende jongens!
 • Serin Design Interieurbouw
  Serin Design Interieurbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  Ieder meubelstuk dat wij maken wordt volledig gemaakt aan de hand van de wensen van de klant en alles is mogelijk. U kunt bij ons onder andere terecht voor: • Wandkasten • Tafels en stoelen • Maatkasten • Complete keukens • Badkamermeubels • Deuren • Buitenkeukens Maar Serin Design doet nog veel meer dan alleen bovenstaande. Wij kunnen ieder meubel voor u maken. Begeleiding en advies Ook voor een compleet nieuw interieur, begeleiding bij uw verbouwing of bij een volledige renovatie zijn wij u graag van dienst. Doordat wij al bijna tien jaar actief betrokken zijn bij verbouwingen en nieuwbouw weten wij welke wegen bewandeld moeten worden. En kennen wij bovendien de kortste weg van een kale en lege woning tot een volledige inrichting. Bij Serin Design kunt u terecht voor de nodige begeleiding en advies op het gebied van elektra, inrichting, meubilering en kleurkeuze.

  Laatste review:

  Keukens overige -

  Prima werk geleverd, flexibel en volgens afspraak. Aanrader!
 • D. Erkens Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Berkel en Rodenrijs

  D.Erkens klusbedrijf

Populaire lokale glaszetters in Berkel en Rodenrijs

Andere vakmensen in Berkel en Rodenrijs

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur