Vind gevelspecialisten in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar gevelspecialisten in Berkel en Rodenrijs? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Berkel en Rodenrijs

 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Ryan is een echte vakman. De klus is prima uitgevoerd.Van tevoren is goed gecommuniceerd over welke baksteen er gebruikt kan worden. Het weer zat tegen, daardoor duurde klus iets langer dan gepland, maar ook daar werd goed over gecommuniceerd. Ben erg blij met m'n herstelde gevel! Complimenten! Ook voor z'n pa! :-)
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  Wij zijn een fris bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Goede communicatie, werkt netjes. Blij met het resultaat!
 • Wolters gevelrenovatie
  Wolters gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  Gevelspecialist

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Mitchell heeft samen met zijn collega mijn achtergevel aangepakt. De mannen nemen hun werk serieus en weten wat ze doen. Ook was de communicatie voor, tijdens en na de klus top. Helder en duidelijk. Als ze klaar zijn laten ze alles netjes achter. Ik zou hen zeker aanbevelen.
 • van Kuijk GevelOnderhoud
  van Kuijk GevelOnderhoud
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  van Kuijk GevelOnderhoud kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Zoetermeer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen en/of zandstralen, Schoorsteen voegen of repareren, Gevel voegen, Gevel reparatie of behandeling. Neem direct contact op met van Kuijk GevelOnderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Op al onze werkzaamheden geven wij een minimale garantie van 10 jaar.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  We zijn heel erg tevreden met het werk van Jack en zn mannen. Fijne, snelle communicatie. Duidelijke uitleg hoe de offerte in elkaar zat en uiteindelijk een heel mooi eindresultaat! Ze hebben erg hard gewerkt en waren binnen no-time klaar. Top!
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.3 van 54.3537 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Klus niet gedaan, er is geen contact opgenomen na telefonische afspraak nog 4 dagen gewacht
 • Mook Schilderwerk
  Mook Schilderwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  Voor vakkundig Schilderwerk en Onderhoud moet u bij Mook zijn; uw eigen vakman met 15 jaar ervaring! Daarbij ben ik gespecialiseerd in houtrot-sanering, aanpassing van klemmende/draaiende delen en het plaatsen van enkel en dubbel glas. Ik houd er van om mijn klanten blij te maken. Mook Schilderwerk & Onderhoud werkt met plezier, maar veiligheid staat op eerste plaats! Over de prijs komen wij altijd uit. Win-win situatie! *WE LEVEREN BIJ U EERSTE KLAS WERK AF*

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Goede vakmannen. Ook houtrot en wat andere werkzaamheden top uitgevoerd.
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75131 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  1 ster ja ze zijn geweest, maar de ramen waren zeker nog heel vies. Eigenaar zou langs komen om te kijken dat is een maand geleden niet geweest niks mee gehoord.
 • K.Stigter gevelwerken
  K.Stigter gevelwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak de werkzaamheden die ik uitvoer zijn - uithakken van de gevel - voegen -scheurherstel -impregneren -Gevel reiniging - klein metselwerk Alles wat uw aan de gevel gedaan wil hebben of als uw een probleem heeft aan de gevel daar zoek ik samen met uw naar de beste oplossing Voor vragen of interesse kunt uw contact opnemen om een goede en fijne samenwerking op te starten 👍

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Heel erg tevreden over het resultaat. Betrouwbaar en snel geholpen! Duidelijke afspraken die allemaal worden nagekomen. Helemaal top!
 • Gerrebrands Gevel Renovatie
  Gerrebrands Gevel Renovatie
  Beoordeling: 4 van 54524 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  Gerrebrands Gevel Renovatie Al meer dan 20 jaar de beste keus op het gebied van gevels en dakwerkzaamheden. ''Kwaliteit voor de juiste prijs''

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Kane Gerrebrands reacted very quickly, he performed the inspection within a few days and completed the work professionally, for a good price and within the agreed time. He was always available and happy to provide explanations, as necessary, and went that "extra mile" to keep the client happy. Very professional and service oriented. Highly recommended!
 • DPL Gevelrenovatie
  DPL Gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelspecialist in Berkel en Rodenrijs

  Wij zijn een gevelrenovatiebedrijf gevestigd in Krimpen aan den IJssel. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende gevelrenovatie werkzaamheden zoals: alle voorkomende Voegwerken, Zandstralen, Hakken, impregneren, Gevelreiniging, gevellood vervangen ,reparatie metselwerk. Met 30 jaar ervaring. Op elke opdracht geven wij 10 jaar garantie.

  Laatste review:
  Prettig contact en goede communicatie (proactief). Vind ik erg belangrijk. Kwam snel langs voor offerte welke heel schappelijk was. Werkzaamheden volgens afspraak nagekomen en goed verricht. Het grootste probleem (scheur in de gevel) vakkundig opgelost en gefixeerd. Resultaat is netter geworden dan ik had verwacht. Kan niet anders dan hem aanbevelen!

4.9

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Berkel en Rodenrijs, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 141 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Berkel en Rodenrijs

Andere vakmensen in Berkel en Rodenrijs

Vind vakmensen bij jou in de buurt