Vind gevelspecialisten in Nootdorp

Op zoek naar gevelspecialisten in Nootdorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Nootdorp

 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45187 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Top👌🏼👌🏼
 • Wolters gevelrenovatie
  Wolters gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  Gevelspecialist

  Laatste review:
  Na een paar mensen te hebben benadert kwam M. Wolters met een duidelijke offerte. Goede uitleg van te voren. Harde werkers sociaal en respectvol. Netjes opgeruimd ik zou deze heren zeker adviseren mooi vak werk geleverd. Duidelijke communicatie wanneer ze kwamen of niet ivm het weer.
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  Wij zijn een fris bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Hij is een rustige jongeman die zijn vak verstaat en netjes werkt.Komt zijn afspraken na en overlegt als het niet uitkomt.
 • Puchito Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  Ruim 15 jaar ervaring

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Wat een droevig bedrijf is dit zeg. Heel slecht (knip) voegwerk (250m2), mij laten zitten met een aanzienlijke schadepost doordat door hun toedoen een 10.20mtr huur rolsteiger over 3 auto's is gevallen, en als klap op de vuurpijl is mijn klant achtergelaten met een schadepost van +/- €25.000 en nooit meer iets van hun vernomen na enkele appjes, telefoontjes en mailtjes... Dan maar toch die nare review schrijven. Ik raad dit bedrijf echt af ook al zullen er mensen zijn met goede ervaringen met dit nare bedrijf.
 • van Kuijk GevelOnderhoud
  van Kuijk GevelOnderhoud
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  van Kuijk GevelOnderhoud kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Zoetermeer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen en/of zandstralen, Schoorsteen voegen of repareren, Gevel voegen, Gevel reparatie of behandeling. Neem direct contact op met van Kuijk GevelOnderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Op al onze werkzaamheden geven wij een minimale garantie van 10 jaar.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  We zijn heel erg tevreden met het werk van Jack en zn mannen. Fijne, snelle communicatie. Duidelijke uitleg hoe de offerte in elkaar zat en uiteindelijk een heel mooi eindresultaat! Ze hebben erg hard gewerkt en waren binnen no-time klaar. Top!
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75128 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Zeker aan te bevelen ! Hendrik was op tijd aanwezig en heeft samen met een hulp de voegen van de tuinmuur-bakstenen keurig uitgehakt en weer gevoegd. Na afloop is de tuinmuur keurig geïmpregneerd en alles ziet er weer top uit !
 • K.Stigter gevelwerken
  K.Stigter gevelwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak de werkzaamheden die ik uitvoer zijn - uithakken van de gevel - voegen -scheurherstel -impregneren -Gevel reiniging - klein metselwerk Alles wat uw aan de gevel gedaan wil hebben of als uw een probleem heeft aan de gevel daar zoek ik samen met uw naar de beste oplossing Voor vragen of interesse kunt uw contact opnemen om een goede en fijne samenwerking op te starten 👍

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Tevreden met het uitvoeren van de werkzaamheden. De muur ziet er weer fris uit. Kevin lijkt te weten wat hij doet, geeft advies en lost tegengekomen situatie volgens mij goed op. Zo heeft hij bij mij twee gebroken bakstenen vervangen waar een steunbalk in verankerd zat. De klus had bij mij geen haast maar toen de situatie geschikt was om aan de slag te gaan werd er snel gepland. Kevin werkt rustig, zonder veel overlast en zorgt dat hij de boel netjes achterlaat.
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Aardige man en komt zijn afspraak na en heeft netjes en rustig gewerkt. Hopelijk is het zo prima in orde.
 • Gerrebrands Gevel Renovatie
  Gerrebrands Gevel Renovatie
  Beoordeling: 4 van 54524 reviews
  Gevelspecialist in Nootdorp

  Gerrebrands Gevel Renovatie Al meer dan 20 jaar de beste keus op het gebied van gevels en dakwerkzaamheden. ''Kwaliteit voor de juiste prijs''

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Kane Gerrebrands reacted very quickly, he performed the inspection within a few days and completed the work professionally, for a good price and within the agreed time. He was always available and happy to provide explanations, as necessary, and went that "extra mile" to keep the client happy. Very professional and service oriented. Highly recommended!

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Nootdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 105 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Nootdorp

Andere vakmensen in Nootdorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt