Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind gevelspecialisten in Wassenaar

Op zoek naar gevelspecialisten in Wassenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Gevelspecialist

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Wassenaar

 • A.H. Schoonmaakbedrijf

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.75100 reviews

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Een vakman die uitstraalt dat hij plezier heeft in zijn werk. Het eindresultaat was goed en mooi.
 • H.V.V. Gevel en Schoorsteenspecialist

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews

  Specialist in gevelwerken en schilderwerk. Bij H.V.V. Gevel en schoorsteenspecialist kiest u voor dé specialist op het gebied van gevel en schoorsteenwerkzaamheden. Op het gebied van voegwerk realiseren wij doorgestreken voegen (platvol gladde voegen), kamborstelvoegen (platvol geborstelde of gekamde voegen), terugliggende voegen, verdiepte voegen, regenvoegen (schaduwvoegen) en geknipte of gesneden voegen. Wij adviseren u graag welk type metsel- of voegwerk het beste past bij uw pand. Scheurherstel, plaatsen van muurankers ,spiraalankers (wapening) thorhelical. Restauratie en renovatie van schoorstenen. Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis is H.V.V. in staat uitvoering te geven aan uw specifieke wensen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van schilderwerk: restauratie van monumentale panden, het schilderen van panden (zowel binnen- als buiten) en het onderhouden van bestaand schilderwerk.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  H.V.V. in de persoon van Alex is uiterst deskundig in het beoordelen van de benodigde werkzaamheden. Samen met zijn team van vaklieden wordt het werk in goed onderling overleg uitgevoerd waarbij een flexibele planning gehanteerd wordt. De kwaliteit van uitgevoerd werk en materiaal gebruik staat buiten kijf.
 • Van Yperen Onderhoud

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 4.3 van 54.35132 reviews

  Geachte aanbieders, Van Yperen Onderhoud is een dynamisch bedrijf wat werkt met verschillende vaklieden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit totale gevelrenovatie, restauratie ornamenten, schilderwerk, metselwerk en timmerwerk. Ook op het gebied van heien en funderen hebben wij de juiste vaklieden in huis. Bij alle werkzaamheden bieden wij 100% garantie. Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Mvg Van Yperen Onderhoud.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  dHr van Yperen wekte veel vertrouwen en heeft dat helemaal waargemaakt. Een prima vakman die ik zeker aanbeveel.
 • J.C. van der Bijl Voegbedrijf

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 4.4 van 54.45114 reviews

  Bij Van der Bijl Voegwerken is het vak van vader op zoon overgedragen, zodat we spreken over vele jaren ervaring. Met een vast team van vakmensen die de juiste technieken beheersen en goede materialen gebruiken, staan wij garant voor kwaliteit. Daarbij werken we efficiënt, netjes en klantvriendelijk. U kunt rekenen op goed advies, een heldere offerte, een prettig contact en natuurlijk op mooi vakwerk. Wij stappen pas op als de klant voor de volle 100% tevreden is. Van der Bijl Voegwerken richt zich volledig op voegwerk en de bijkomende werkzaamheden zoals herstel van metselwerk, betonreparatie en schilderwerk. Zo ontzorgen wij de klant volledig met gevelwerk.Wij zijn o.a. specialist in knipvoegen, een traditionele vorm van voegwerk. Knipvoegen worden niet vaak meer toegepast, maar ons team heeft die techniek nog perfect in de vingers. Wij nemen kleine klussen en grote projecten aan voor voegwerk en alle bijkomende werkzaamheden aan uw gevel . Wij werken voor particulieren, vve’s en bedrijven (o.a. aannemers) circa 50-60 km rondom Den Haag, bv. ook in Rotterdam, Delft, Gouda, Leiden, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp en het Westland. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende opname van het werk met daar aansluitend een scherp geprijsde heldere offerte . Neem ook eens een kijkje op onze website of bij onze inmiddels over de 100 positieve revieuws die wij sinds 2010 op ons werkspot profiel hebben opgebouwd . M.v.g Jeffrey van der Bijl van der bijl voegwerken

  Laatste review:

  Gevel voegen -

  De gevel ziet er weer prima uit. Door de drukte duurde het even voordat er gestart kon worden, maar toen was het ook binnen week geregeld. Alles werd netjes opgeruimd na afloop. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Totaalonderhoud K. Stigter

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak maar we werken Vaak met een vast clubie want hele gevel renovaties in je eentje is bijna niet te doen. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn eigelijk alles wat je gevel gedaan wil hebben van voegen, hakken, zandstralen, reinigen etc. Dus als uw een specialist voor uw gevel zoekt bent uw bij ons op het goede adres 👍

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  De klus kon niet in een keer afgemaakt worden omdat er wat materiaal nodig was. Maar Kevin hield zelf contact en toen het materiaal beschikbaar was heeft hij keurig de klus afgemaakt. Ik ben super tevreden.
 • Schildersbedrijf laurens van houten

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews

  Als sociaal en maatschappelijk betrokken ondernemer (milieu vriendelijke verf) en genomineerd voor de duurzaamheidsprijs 2018 bollenstreek zijn wij een jong schilders en onderhoudsbedrijf met 30 jaar (gediplomeerd) ervaring op (ambachtelijk) schilder en onderhoud. Door afhankelijkheid van individuele wensen, werken met vanaf prijzen. Aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere schilder. Wij geven zeer gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om terug te keren, voor ambachtelijk schilder/onderhoud werk. (SROI). En op deze manier een aanvulling te zijn voor deze doelgroep. Om aan tekort aan goede kwalitatieve schilders te voldoen in de toekomst. Of het nu gaat om een monument of jacht, en alles wat daar tussen zit. Wij stralen schilderen en spuiten alle objecten zowel binnen als Buiten. Tevens gevelrenovatie,epoxy/ Pu gietvloer/ coatings. Voor ons is het belangrijkste dat de klant tevreden is. Wij leveren altijd netjes werk en geclassificeerd.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Laurens van Houten en zijn werknemers zijn betrouwbare vakmensen die actief meedenken over de beste manier om problemen op te lossen. Ze zijn niet de goedkoopste, maar leveren zeker waar voor hun geld. Ik had dit bedrijf ingehuurd om achterstallig schilderwerk en houtrot herstel uit te voeren. Tijdens de werkzaamheden bleek de houtrot veel ernstiger te zijn dan gedacht, o.a. omdat de vorige schilder de oppervlakkige wel mooi had weggewerkt maar niet goed had hersteld zodat diep in de kozijnen de houtrot zich verder had verspreid. Het bleek zo erg dat er letterlijk door mijn raam heen geprikt kon worden. Laurens van Houten kon snel een vakkundige timmerman inschakelen om mijn raam te herstellen en de overige houtrot deze keer goed te herstellen. Een goed bedrijf om in te schakelen voor een lastige klus.
 • Gevel Techniek

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar iemand die gespecialiseerd is in gevelonderhoud? Dan staan wij voor u klaar, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Zeer tevreden over het geleverde werk. Daarnaast snel met het verstrekken van een prijsopgave en de uitvoering ervan. Wat ons betreft een dikke 10!
 • Voegbedrijf C. Bakker

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 4.3 van 54.3515 reviews

  Ik ben op mijn 15de begonnen met voegen en op 15-06-1998 begon ik als ZZPer.Ik zelf ben nu 48 jaar en heb nog steeds veel plezier in mijn werk. Ondertussen heb ik alle spullen zelf gekocht ook een straalunit(neveljet is milieu vriendelijk). Voor mij is iedere gevel een uitdaging.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Prima werk geleverd. Gasten weten waar ze mee bezig zijn en werken hard door.
 • Uludag voeger

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Ik heb zelf 5 ervaren voegers die goed en professionele voeg beheersen daarbij kan ik zelf uitstekend voegwerk leveren.

  Laatste review:

  Snelle reactie Kon de klus op zeer korte termijn uitvoeren Eerlijke goede prijs Goede communicatie Netjes gewerkt Netjes eindresultaat
 • Gevelonderhoud ANO bv

  Gevelspecialist in Wassenaar

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  ANO Gevelonderhoud is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en onderhoud van gevels in alle soorten en maten. Wij onderscheiden ons met ruime ervaring in het herstellen van metselwerk en ambachtelijk voegwerk zoals het zetten van een knipvoeg of snijvoeg. Dit doen wij in het bijzonder voor het monumentale panden maar ook voor bedrijfspanden en particulieren.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Prima werk en snel uitgevoerd. Aanrader.

Populaire lokale gevelspecialisten in Wassenaar

Andere vakmensen in Wassenaar

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur