Vind Zonnepanelen installateur in Wassenaar

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Wassenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Wassenaar

 • well2move
  well2move
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  Elektromonteur Laadpalen Zonnepanelen Klusjesman

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Top! Hij heeft bij ons 4 zonnepanelen bijgeplaatst. We zijn erg tevreden over het geleverde werk en de communicatie.
 • The Go To Guy
  The Go To Guy
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  Enthousiaste en handige zzp'er; Mbo niveau 4 elektrotechnicus; Stek gecertificeerd airco monteur; Zonnepanelen installateur. Ervaring met: - Plaatsing en verkoop nieuwe zonnepanelen installaties. - Het uitbreiden en het vervangen van groepenkasten - Infrarood panelen plaatsen en aansluiten - Storingen oplossen van zonnepanelen installaties - Installeren en de-installeren van zonnepanelen installaties - Ophangen of vervangen van verlichting en aanbrengen van wandcontactdozen - Aanleggen van utp kabels - Buitenverlichting aanleggen - Plaatsing en onderhoud van airco's

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Dick heeft ons uitstekend geholpen met het opnieuw plaatsen van onze zonnepanelen. Snelle communicatie en ging professioneel te werk. Zeker een aanrader!
 • Atoom elektrotechniek
  Atoom elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  Atoom is een elektrotechnische installatiebedrijf met jarenlange ervaring in de elektrotechniek. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt. Atoom is gespecialiseerd in: - het installeren van zonnepanelen. - het vervangen van groepenkasten. - aanleggen kookgroep - aanleggen 230v Wij leveren kwaliteit en goed werk af. Als particulier vindt u bij ons zekerheid en gemak.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer duidelijke en pretttige (niet opdringerige) communicatie, meedenken en op korte termijn beschikbaar. Veel verstand van zaken, keurig op tijd, netjes gewerkt en werkplek achtergelaten. Werk verricht zoals met elkaar afgesproken en zonder verborgen kosten afgerond, echt top!
 • Ay solar montage
  Ay solar montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  Gecertificeerde zonnepaneel installateur Vca Heftruck certificaat Hoogwerker certificaat Solar topfitter

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Vakman. Weet waar hij het over heeft. Geeft goede adviezen. Denkt mee met de klant. Heel erg prettig om over de vloer te hebben. Werkt netjes. Houdt zich aan de afspraken. Levert goed werk.
 • Elie&Salim Elektrotechnisch
  Elie&Salim Elektrotechnisch
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien Zzp? Dan kun je in Den Haag bij Elie&Salim Elektrotechnisch terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Mustafa heeft met zijn vrouw Bedoor samen geholpen met het omleiden van de pv kabels zodat de dakkapel hierna veilig kan worden geplaatst. Super vriendelijke en vakkundige mensen. Zij denken verder ook graag met je nee. Kortom, zeer tevreden. Ik heb Mus meteen gevraagd voor het installeren van mijn laadpaal.
 • Boon Duurzaamheid V.O.F
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  Als je op zoek bent naar een installateur van zonnepanelen in Oegstgeest, dan kan Boon Duurzaamheid V.O.F je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Kemp service & onderhoud
  Kemp service & onderhoud
  Beoordeling: 4 van 5457 reviews
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  Mijn naam is Kaj en ik ben meer dan 7 jaar werkzaam in de elektra. Naast het aanleggen van elektra in bedrijfspanden en woningen doe ik daar sinds 5 jaar totaalinstallatie van zonnepanelen, laadpalen en airco’s bij. Ik heb sinds 2 jaar mijn eigen middel klein bedrijf en met mijn collega’s en hebben we ervaring voor elk soort project. Ons streven is een strak product waarbij de wensen van de klant meegenomen worden. Sinds kort ben ik ook op werkspot te vinden. Samen een stapje duurzamer!

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Na het plaatsen van de werkzaamheden kreeg ik dezelfde dag al een reactie. De volgende kon Kaj al langskomen. Hij is een echte vakman die mij heel goed en snel heeft geholpen met het vinden en repareren van een lastige storing in de bekabeling van mijn Solar Edge zonnepanelen systeem. Daarnaast heeft Kaj de setup van mijn omvormer uitgevoerd en de koppeling met internet/app ook nog gedaan. Ben erg tevreden en alles draait nu als een zonnetje :-) Top werk Kaj. Weet je zeker te vinden voor een volgende kus
 • Van Dijk Bouw
  Van Dijk Bouw

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  De vakman voor al uw Timmerwerk en all-round bouw werkzaamheden. Meer dan 25 jaar ervaring.

 • GWINDO
  GWINDO
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  GWINDO - Een veelzijdige Installateur/Elektricien uit Schiedam die speciaal voor u zoekt naar groene innovaties voor uw huis om bij te blijven met de groene verschuiving. Samen met zijn vertrouwd netwerk aan installateurs tovert GWINDO uw huis om naar eentje die een steentje bijdraagt aan een betere toekomst Heeft u een oude meterkast die niet meer volgens de norm functioneert? - GWINDO vervangt hem met een splinternieuwe! - Meterkast binnen uw budget inbegrepen! Heeft u pas een elektrische auto gekocht of plannen één aan te schaffen? - GWINDO plaatst voor u uw Laadpaal of wallbox! - Met en zonder Load balancing! Wilt u beginnen met het opwekken van stroom via de zon? - GWINDO verwijdert, vervangt of installeert voor u uw zonnepanelen! - Wij installeren op elk dak: plat dak, dakkapellen ZONDER BALLAST, schuin pannen dak, zinken en stalen daken, Golfplaten dak, leistenen dak. - Enphase IQ8+ met off-grid performance! Wilt u meer controle over de temperatuur thuis? - GWINDO plaats voor u een Airconditionings systeem! - Meteen een GRATIS voorlopige offerte! Wilt u overal in huis toegang hebben tot bekabelde internet of wifi - GWINDO trekt de nodige kabels en plaatst de contactdozen Neem direct contact op met GWINDO om je klus te bespreken en geniet van de binnen 2-4 weken installatie garantie! Ontvang meteen een GRATIS voorlopige offerte! prijsopgave verschilt per type installatie

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Hij is niet bereikbaar en reageert niet
 • The Boys of Internet
  The Boys of Internet
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Zonnepanelen installateur in Wassenaar

  The Boys of Internet kan je helpen met al je behoeften op het gebied van netwerk installaties en onderhoud voor internet, wifi, communicatie, beeld en geluid. Tevens bieden wij diensten aan met zonnepaneel installaties en all round klussen die vooral bij bijvoorbeeld een verhuizing of nieuw huis van toepassing zijn, zoals kabels trekken en stopcontacten plaatsen. Heb je last van een wifi-verbinding die steeds wegvalt of te traag is? Heb je alles al geprobeerd om je langzame wifi te verbeteren, maar werkt je wifi nog steeds niet zoals het moet? Kunnen ook de werknemers van je provider je niet verder helpen? Word je letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd? Dan is het tijd om The Boys of Internet in te schakelen. Door onze kennis, ervaring en goede prijs kwaliteit verhouding lossen we alle netwerkproblemen direct op!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Very pleasant communication and timely arrangement of inspection done What was unfortunately not great was, they have an initial quotation based on the description of the job (understandably a rough estimate), which nearly tripled after the visit. This left a sour taste as they typically charge for visit if you don't end up following through with them.

4.7

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Wassenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 59 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Wassenaar

Andere vakmensen in Wassenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt