Vind verhuisbedrijven in Wassenaar

Op zoek naar verhuisbedrijven in Wassenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Wassenaar

 • Orange Transport & Logistieke Dienstverlening

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 5 van 55541 reviews

  Graag bied ik mijzelf aan als transporteur van verschillende goederen tegen een tarief van € 1,00 per kilometer tot en met drie kuub, daarnaast een 20 m3 bakwagen tegen het tarief van €1,25 inclusief verzekerde lading, chauffeur diesel etc De prijs wordt berekend van A, de laad plek van de opdracht gever naar B, het opgegeven los adres. Mochten er laad en los tijden bijkomen die langer dan 15 minuten in beslag nemen, dan gebeurt dat in overleg van, maar met een bedrag van €30,00 per uur. Er worden geen extra voorrij kosten berekend. Mochten er tol of veer boot kosten gemaakt worden, dan komen deze voor rekening van de opdrachtgever. Van pakje tot pallet, voor binnen en buitenland. MVG Bart v Beukelen

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Bart heeft een keuken voor ons opgehaald. De demontage was moelijker dan verwacht maar hij heeft het super gedaan! We zijn super tevreden, dankjewel Bart. :)
 • Verhuisbedrijf de vliegende Hollander

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews

  Een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf dat zakelijke en particuliere inboedels verhuist met behulp van echte vakmannen. Dat is waar de verhuizers van verhuisbedrijf de vliegende Hollander voor staan. Tot nu toe konden meer dan 9000 tevreden klanten goedkoop verhuizen met behulp van ons verhuisbedrijf! Een offerte aanvragen kost en slechts een paar minuten van uw tijd. Op basis van de door u ingevulde gegevens sturen wij u dezelfde dag nog een offerte op maat! Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend en kan deze nog altijd worden aangepast. Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade! NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd! Een ervaren binnendienst en een efficiënte werkwijze Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis ) Altijd helder over onze tarieven! Geen adders onder het gras

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Verhuizen was een feest met de mannen van De Vliegende Hollander! Een potentieel stressvolle dag werd een plezierige beleving: Riad en Ruben hebben alle breekbare spullen zorgvuldig ingepakt in bubbelplastic, werken onvermoeibaar door, zijn enthousiast en zorgvuldig. Ik kan ze iedereen aanraden! Tip 1: zet ál je spullen op de foto, zodat de bus groot genoeg is voor je spullen. Tip 2: zorg voor water en bananen voor de verhuizers, want zelf nemen ze geen pauze. Tip 3: zet een drankje (bier) koud voor aan het einde van de dag, om het succes van je mijlpaal (de verhuizing) samen te vieren!
 • DLG 1987

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews

  Hallo, hierbij bied ik mijn verhuisdiensten aan. Wij zijn harde werkers voor een mooie prijs. Wij werken snel en efficiënt en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Alle verhuismaterialen worden van te voren gebracht naar uw gewenste adres. Dan moet u denken aan verhuisdozen, noppenfolie, seal (stretchfolie), inpakpapier en eventueel verhuisdekens. Ik kom uiteraard ook langs voor een persoonlijk advies zodat we met elkaar kunnen bespreken wat uw wensen zijn. Uit dat gesprek volgt uiteraard een offerte op maat. Wij klussen ook. - Loodgieter - Vloerenspecialist - Timmerman - stucwerk / schilder - zakelijk / particulier Ontruimingen en bezemschoon opleveren. Kortom wij hebben alles in huis. Neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Charif

  Laatste review:

  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw -

  Ik had een bad van 160 kilo wat naar de eerste etage moest. Deze jongens hebben mij fantastisch geholpen. Met een vakkundige blik naar het bad en de trapopgang wist men te vertellen dat het ging lukken en hoe het bad gekanteld moest worden. Zo gezegd zo gedaan. Zonder vloeken of klooien etc in een keer het bad naar boven. Jongens bedankt.
 • Cornellie's

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  Mijn naam is Neal Verschuren en ik ben eigenaar van het bedrijf Cornellie's. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven verhuis en transport werkzaamheden. Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Particuliere verhuizingen - Zakelijke verhuizingen - Internationale verhuizingen - Ontruimingen en bezem schoon opleveren - Transport Cornellie's Verhuizingen, de Verhuis specialist uit Den Haag. Met vriendelijke groet, Neal Verschuren

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Hele goede ervaring; aanrader!
 • Cheap & Fast

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews

  Een Goede dag, wij van Cheap & Fast klaren voor u de verhuisklus met 100% zorg voor een gunstige prijs! En cheap & fast staat klaar wanneer het u schikt. Zegt u het maar welke dag? Welke tijd komt u het beste uit? Wij werken met meubelwagens die aangepast zijn om u eigendommen zo veilig mogelijk te vervoeren: meubelbak met krasvrijewanden en haakjes om eventueel tv glazenkasten schilderijen kwetsbare goederen veilig te stellen voor schade! We werken met stevige mannen die ervaring hebben met zware witgoed meubels etc.. Voor een schappelijk prijs! Aarzel niet en neem contact op met Cheap & Fast om spoedig, zorgvuldig en voor een budgetprijs! onze dienst te verlenen. Met Sportieve Groet Cheap & Fast ...

  Laatste review:

  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw -

  Enthousiast, vriendelijk, hard werken
 • Moves Logistics

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Welkom bij Moves Logistics, Wij zijn een bedrijf met ervaren verhuizers en een flexibele instelling. Wij hebben acht jaar ervaring bij erkende verhuisbedrijven. En hebben besloten om een eigen bedrijf te starten Wij verzorgen bij Moves Logistics het transport van goederen en zowel particuliere als zakelijke verhuizingen voor een schappelijke prijs. - Spullen zijn verzekerd tijdens de rit van goederen naar gewenste bestemming. Ook voor ontruimingen en montagewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Indien u belangstelling heeft in een vrijblijvende of u wenst graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op. Ons werkgebied is voornamelijk in Noord Holland mocht u buiten de provincie wonen. Geen probleem dan kunt u als nog bij ons terecht.

  Laatste review:

  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw -

  De verhuizing ging vlot en heel goed, deze mannen waren heel kundig en hebben mijn goed geholpen met spullen. Top!
 • Budget-movers

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Budget Movers is een Rotterdams verhuisbedrijf met meer dan 20 jaar verhuiservaring Voor meer informatie bezoek onze web-site. Budget Movers

 • Verhuisbedrijf MiMo

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews

  Bent u opzoek naar Verhuisbedrijf? Dan bent u bij Verhuisbedrijf MiMo (Move in Move out) op het juiste adres. Wij zijn een jong professioneel bedrijf die gespecialiseerd zijn in het verhuizen van particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, spoedverhuizingen, studenten verhuizingen en senioren verhuizingen tegen de beste services en voordeligste prijzen. Wij voelen ons genoodzaakt om al onze klanten tevreden te houden door zorgvuldig en nauwkeurig met uw inboedel om te gaan. Op deze manier kunt u verhuizen zonder zorgen en stress. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen!! Met vriendelijke groet, Verhuisteam van Verhuisbedrijf MiMo (Move in Move out)

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Hard werkende en vriendelijke jongemannen hebben de verhuisklus binnen de afgesproken tijd gedaan. Waren zorgvuldig met onze spullen en prijs-kwaliteit verhouding.
 • Verhuisbrigade

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Beoordeling: 5 van 55527 reviews

  Wij zijn een jong, dynamisch en allround bedrijf en bieden u diversen diensten aan zoals: -Verhuizen van goederen -Koerierswerkzaamheden -Witgoed/bruingoed -bezorgen van diversen producten (zoals horeca apparatuur) Voor leuke prijzen! Ik stel een offerte op met de volgende gegevens en dan kunnen wij proberen nog sneller te reageren - Startlocatie - Eindlocatie - Informatie over de start- en eindlocaties (soort gebouw, aantal etages etc.) - Geschatte volume - Lijst met spullen die vervoert moeten worden (Foto’s zijn altijd welkom) Voor spoedzendingen staan wij altijd 24/7 voor U klaar! Wij kunnen u ook helpen bij het geheel leegruimen van uw huis of het ophalen van uw inboedel! Chauffeur verhuur voor uw transport Ook werken wij in het weekend/feestdagen Geen route te ver, we rijden door heel Nederland Verhuisbrigade Verhuizen doe je met je verhuismaatjes!

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Top service
 • King Transport

  Verhuisbedrijf in Wassenaar

  Nog geen reviews

  Verhuis transport in heel Nederland. Wij helpen u makkelijk en zorgeloos verhuizen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor dr mogelijkheden.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Wassenaar

Andere vakmensen in Wassenaar

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur