Vind Tuinmannen in Wassenaar

Op zoek naar Tuinmannen in Wassenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Wassenaar

 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Hoi Meneer M. Haryouli, goed gedaan, bedankt!
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75544 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • Rick in de tuin
  Rick in de tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Ik ga graag voor je aan de slag in je tuin. Onderhoud, beplanting, en verzorging zijn mijn basiswerkzaamheden. Daarnaast denk ik graag met je mee over de opzet, structuur en indeling van je tuin. Bij onderhoud kun je denken aan snoeien (elk seizoen), verwijderen van overtollige, oude of afgestorven planten, je grond bewerken en voeden. Bestrating, betegeling doe ik in principe niet, tenzij het kleine reparaties en aanpassingen betreft. Ook je beplanting krijgt de nodige aandacht. Ik kijk, eventueel samen met jou, of je huidige bloemen en planten nog een beetje blij zijn, of hoe we ze weer blij kunnen maken. Misschien is een flinke knipbeurt nodig, is het tijd om ze eens ergens anders neer te zetten, of als het echt niet anders kan, weghalen. Ik denk met je mee over nieuwe planten, en zet deze ook voor je in de grond. En bollen? Tuurlijk, die ook. En heb je al eens aan een 'groen' dak gedacht? Over het algemeen is een sedumdak snel en makkelijk te leggen, en ook daar help ik je graag mee. Heb je een nieuwe tuin, serieus achterstallig onderhoud, of wil je de hele boel omgooien? Dan kunnen we op basis van jouw wensen en omstandigheden samen kijken wat er mogelijk is en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Oh ja, ik doe jouw tuin het liefst groen, dus zoveel mogelijk handmatig, natuurlijk en organisch; Geen hogedrukspuit, geen chemische toevoegingen, tuinvoeding of bestrijdingsmiddelen. En ik haal liever tegels úit je tuin dan dat ik ze erin leg. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Liep snel en soepel. Professioneel en snel gewerkt. Zeer tevredrn
 • Van Dam Tuinservice
  Van Dam Tuinservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75159 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Ervaren hovenier uit boskoop doet heel veel alle voorkomend planten en bomen snoeien ,onkruid weghalen en afvoeren ,straat,terras word groenaanslag en mos verwijderd en ook kan ik uw planten bestellen naar uw keuze en die worden ook beplant, vraag het vrij blijvend prijsopgave via a-mail, ook schuttingen of gaaswerk voor klimop en tuinrenovatie ,daarnaast ook vijver schoonmaken .ook bij veel bewoners die in flat of app-woning ofVvE kunnen we uw balkons aanvullen met mooie planten en sierpotten vb per kwartaal aan seizoenverbonden(winter/lente/zomer en herfst) zie facebook onder naam herman vandam5070 voor meer info en fotos met mooie 80 referenties op dit werkspot natuurlijk ook tuinaanleg,straatwerk en grasgazon en split en stenen aanleg uiteraard kunt uw opdracht opgeven met totaalbedrag wat u kan uitgeven dan geef ik uw passend opdracht,daarnaast doen wij ook rioolverstoppingen enafvoerregenpijpen repareren enuiteraard goedeverwateringen in roosters en putten en straatwerk,

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk uitgevoerd. Doet wat beloofd is.
 • kalai Vision
  kalai Vision
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Beste klant , Gespeciaaliseerd in de volgende vakgebieden: - meubelmontage -(de)monteren van meubels - kleine klus werkzaamheden zoals: lampen ophangen , gordijenen plaatsen etc. - tuin onkruid vrij maken -snoeien en bijknippen -construcsties voor de tuinbouw -decoratie voor de tuin Mvg, Vision

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heelveel enthousiasme begonnen 👍❗️
 • The Garden Hero
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Reiniging van tuinen, terrassen en balkons! Groetjes, The Garden Hero!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Absolutely perfect. Would recommend to anyone.
 • Jan Vianen Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Ik ben een tuinman in de ruimste zin. Eigenlijk alles wat met de tuin te maken heeft pak ik aan. Ik heb jaren ervaring in het onderhouden en aanleggen van tuinen. Kwaliteit en service staan bij mij in een hoog vaandel.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Coniferen verwijderd. Schutting geplaatst. Nu helaas niet meer beschikbaar voor volgende project.
 • Azab's Solutions
  Azab's Solutions
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Voor elke klus een oplossing!!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Azab's Solutions, voldeed zeker aan mijn verwachtingen bij het snoeien van mijn klimop. Ondanks onvoorziene uitdagingen, was hij erg flexibel en dacht hij effectief mee. Zijn vriendelijke houding en harde werk verdienen veel lof. Ik beveel hem sterk aan voor tuinwerkzaamheden.
 • True gardener vision
  True gardener vision
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  - True gardener vision, hovenier - Zuid-holland - Gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin, het buitenleven en ontwerp Creëer jouw droomtuin Welkom bij True Gardener Vision - uw partner voor droomtuinen. Ontdek onze passie voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Laat uw tuindromen werkelijkheid worden!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Great job, happy with the results.
 • Supertuinman
  Supertuinman
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinman in Wassenaar

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Den Haag, dan kan Supertuinman je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Stipt op tijd. Snelle werker.

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Wassenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 353 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Wassenaar

Andere vakmensen in Wassenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt